Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Ništa, i njemu, kao i njegovim kolegama iz agencije ne preostaje ništa drugo nego prelazak u neki od turskih klubova koji se nalaze u borbi za opstanak, poznatiji kao SPOROVI.
hurem je napisao/la:Hoce li biti sta od Tinceka, gdje je onaj Dubrovnik ili ko vec, sto je upucen u Hajduk i stanje u i oko kluba?
Cekaj dok Tino zabije kojem velikanu iz NLH , vaskrsnut ce @dubrovnik da nas prosvjetli o kakvom se zaista igracu radi.

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mogao bi Tinki do kraja mjeseca potpisati za Milan, i to za 6M eura. I onda padneš u depresiju kad shvatiš da će možda igrati u većem klubu nego Džeko, Pjanić ili Bešić. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- JohnCleese
- Kontakt:
Zasto bi padali u depresiju zbog eventualnog uspjeha nekog naseg reprezentativca.Romagnoli13 je napisao/la:Mogao bi Tinki do kraja mjeseca potpisati za Milan, i to za 6M eura. I onda padneš u depresiju kad shvatiš da će možda igrati u većem klubu nego Džeko, Pjanić ili Bešić.
Naprijed Tinkec

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Tačno.JohnCleese je napisao/la:Zasto bi padali u depresiju zbog eventualnog uspjeha nekog naseg reprezentativca.Romagnoli13 je napisao/la:Mogao bi Tinki do kraja mjeseca potpisati za Milan, i to za 6M eura. I onda padneš u depresiju kad shvatiš da će možda igrati u većem klubu nego Džeko, Pjanić ili Bešić.
Naprijed Tinkec
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Polako on već godinu igra u najvećem klubu od svih naših igraca,Romagnoli13 je napisao/la:Mogao bi Tinki do kraja mjeseca potpisati za Milan, i to za 6M eura. I onda padneš u depresiju kad shvatiš da će možda igrati u većem klubu nego Džeko, Pjanić ili Bešić.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Mogu samo navijači Milana pasti u depresiju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da hoce preci u Milan da svi pocrkate od muke.
Naprijed Tino, samo gazi
Naprijed Tino, samo gazi

Nad tobom sunce najljepše sja
Ne mora biti Milan, ali taj trenutak je sve bliže i bliže.pinoglavi je napisao/la:Da hoce preci u Milan da svi pocrkate od muke.
Naprijed Tino, samo gazi
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo nek obuce dres Milana ili Ajaxa i van Basten bi mu halalio. 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ss.ba I dalje ozbiljno narusava svoj kredibilitet ovakvim objavama i člancima koji vrijedjaju zdravu inteligenciju covjeka...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- HenryLloyd
- Kontakt:
Inter pa sada Milan hahahahaha cekaj jos jednom, HAHAHAHA!
hajmo sada svi zajedno
HAHAHAHAHAHAHA !
Ponovo
HAHAHAHAAHA!
Dobro je.
hajmo sada svi zajedno
HAHAHAHAHAHAHA !
Ponovo
HAHAHAHAAHA!
Dobro je.
Plavo proljece! 1921
Pazi da ti ne prisjedne.HenryLloyd je napisao/la:Inter pa sada Milan hahahahaha cekaj jos jednom, HAHAHAHA!
hajmo sada svi zajedno
HAHAHAHAHAHAHA !
Ponovo
HAHAHAHAAHA!
Dobro je.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Mislim da mu navijaci intera ovo nikad ne bi oprostili 

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemo Tino. Solidan igrač, zna igrat. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
koliko je ozbiljna informacija to za Milan pokazuje da su je mediji u Hrvatskoj izignorisali, valjda ljudima dosadilo vise svake sedmice drugi klub spominjati
Doduse, nekoliko ozbiljnih talijanskih medija je objavilo da su zainteresovani, ali da sve zavisi od prodaje igraca, tj. da li ce imati para
Ja iskreno, da sam na mjestu medija ne bih nista objavljivao niti spekulisao dok se stvarno ne desi, dok Hajduk i novi klub ne objave da je sve gotovo
Doduse, nekoliko ozbiljnih talijanskih medija je objavilo da su zainteresovani, ali da sve zavisi od prodaje igraca, tj. da li ce imati para
Ja iskreno, da sam na mjestu medija ne bih nista objavljivao niti spekulisao dok se stvarno ne desi, dok Hajduk i novi klub ne objave da je sve gotovo
Stavio sam Van Bastena jer je u pozi u kakvoj uvijek izbacuju Tinu...A licno sve sam uvjereniji da nama Tino nije nikad niceg loseg donio...Imamo mi Tina koji se predstavljaju kao Van Basteni,Guliti, Rajkardi a u realnosti su clanovi Ruskog baletskog ansambla...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Englezi su objavili da je Leicester spremio ponudu od 3,75 miliona funti. Mogao bi se TSS vec u junu okititi titulom prvaka EPL-a. 

Jesil ovo cekao da te neko pita sto si stavio sliku Van Bastena, pa kad si vidio da nece, onda sam objasnioHusika je napisao/la:Stavio sam Van Bastena jer je u pozi u kakvoj uvijek izbacuju Tinu...A licno sve sam uvjereniji da nama Tino nije nikad niceg loseg donio...Imamo mi Tina koji se predstavljaju kao Van Basteni,Guliti, Rajkardi a u realnosti su clanovi Ruskog baletskog ansambla...

Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.