FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pogledajte te momke

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 23 jan 2016, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda ukusno zar ne? (:joker90 je napisao/la:
Ovaj sa senfom najjaci!![]()
Nemam volje pisati ni o Kramaru ni kritikovati vise ono sto zasluzuje objektivne kritike, ne da mi se boriti sa ovim vitezovima i braniteljima sto sanjaju neke imaginarne neprijatelje, ali volim sto su ovi pojedini pojeli sva go.vna oko Bulica, da vide da mozda kad se napise kritika nije pljuvanje nego istina i da iduci put ne polete odmah sa nebulozama!
A sto se tice pojedinaca....

Sada slobodno uzmite i nemojte se stiditi, ima za svakog pitara (:
-
- Kontakt:
Samo lagano bice ovdje nekih velkih pojacanja ovih dana vjerujte ovim ljudima sto rade u klubu kad se zavrsi prelazni rok onda napadajte ako niste zadovoljni samo da kazem sjebacete se svi kolektivno kad vidite kakve se stvari spremaju
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovaj kramer kramarav sta je vec,baca mi na barica kad ga je jarni dovukao sa sobom samo bezveze bio uhljebjljen kod nas...Nadam se dda grijesim
Da hoće samo sezona početi,pa da se konačno pokaže gdje smo,šta smo i šta možemo
Nezahvalno je sad bilo sta reci ali jest malo degutantno da se dovedu odjednom dva igraca iz iste agencije.I jos jedan ima vec u klubu a agencija zastupa ukupno cetri igraca.Jos uz to ni jedan igrac nije bas nekog velikog kalibra,bar ne dolaze kao neke zvijezde nego prinove koje tek treba da pokazu vrijede li sta?
Sad u startu osut paljbu po ljudima,radije se nebi usudio,jer mozda mi i zacepe usta ali da je cudno jeste.
Sjetih se i one Ibrakove price da se neki menadzeri vrte oko kluba i slicno,stvarno ima indicija da je nesto truhlo u svemu ovome al ne mogu grijesit duse,mozda upravo ova dva igraca zaigraju dobro i pokazu se dobrim pojacanjima.
Vjerovatno ima jos igraca u FKS koji imaju iste menadzere,ali od 4 igraca da bas dva sad dodju..svasta je moguce.
Opet kazem,Jesic odgovara za rezultate i doveo ih je na svoju odgovornost.Za ovog Kramara sumnjam da je i znao,a tesko da je mogao znati ali i procjeniti kvalitet i Simeunovica jer lik nije odigrao tekmu za Zrinjski cijelu sezonu.Sumnjam da je mogao znati za njega i prije dolaska u BiH.Definitivno su obojica dosli na preporuku menadzera.
Nego da priupitam,jesu li vam te hrenovke svinjske il?Moglo bi se i prezalogajit ako nisu
Sad u startu osut paljbu po ljudima,radije se nebi usudio,jer mozda mi i zacepe usta ali da je cudno jeste.
Sjetih se i one Ibrakove price da se neki menadzeri vrte oko kluba i slicno,stvarno ima indicija da je nesto truhlo u svemu ovome al ne mogu grijesit duse,mozda upravo ova dva igraca zaigraju dobro i pokazu se dobrim pojacanjima.
Vjerovatno ima jos igraca u FKS koji imaju iste menadzere,ali od 4 igraca da bas dva sad dodju..svasta je moguce.
Opet kazem,Jesic odgovara za rezultate i doveo ih je na svoju odgovornost.Za ovog Kramara sumnjam da je i znao,a tesko da je mogao znati ali i procjeniti kvalitet i Simeunovica jer lik nije odigrao tekmu za Zrinjski cijelu sezonu.Sumnjam da je mogao znati za njega i prije dolaska u BiH.Definitivno su obojica dosli na preporuku menadzera.
Nego da priupitam,jesu li vam te hrenovke svinjske il?Moglo bi se i prezalogajit ako nisu

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Sta je sa Ledetom?
-
- Kontakt:
drago che mi biti ako krle ostane,onu delachevu povredu ne mogu da prezhalim,mislim da bi mozhda i u ovakvom stanju bili drugi na kraju polusezone sa njim
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
-
- Kontakt:
Zašto niste bili tako ogorčeni kad je doveo Brazilce, također upitnog kvaliteta, pa i oni su iz iste agencije pa i iz istog kluba
On je u drugoj agenciji19FKS46 je napisao/la:Sta je sa Ledetom?

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Talova je bilo, talova ce i ostati.. najlaksi nacin da se pare izvuku..
al neka se igraju, nece jos dugo...
svako mo svjesno ide protiv kluba, ja mu licno zelim da u naszavku zivota jede samo ****..
ja sam prvi svakog novog igraca branio, kao sto cu i Kramara...
al eto, rekose da ce stranci koji dodju odskakati kvalitetom, pa fa vidimo taj kvalitet abd..
ako ga nema, prvo Dini oduzeti sve pare koje su ulozene u pomenute igrace, pa Jesicu ni marke dati... itd
mada ja nesto kontam da bi ovaj Kramar mogao da nam valja..
al neka se igraju, nece jos dugo...
svako mo svjesno ide protiv kluba, ja mu licno zelim da u naszavku zivota jede samo ****..
ja sam prvi svakog novog igraca branio, kao sto cu i Kramara...
al eto, rekose da ce stranci koji dodju odskakati kvalitetom, pa fa vidimo taj kvalitet abd..
ako ga nema, prvo Dini oduzeti sve pare koje su ulozene u pomenute igrace, pa Jesicu ni marke dati... itd
mada ja nesto kontam da bi ovaj Kramar mogao da nam valja..
-
- Kontakt:
dino nije taldzija,nije od tog posla,zna nekad zasrljati i pogreshno procijeniti al" taldzija nije
VVVBK
VVVBK
Ma da se mi razumijemo, svi lape sa strane gdje mogu opravdati pare.
Sad da li neko lapi vise il manje nzm, al sam siguran da imaju koristi od FkS
Ja se iskreno nadam da ce svaki igrac koji je dosao opravdati ulozene pare.
al mislim da mnogi podcijenjuju nasu ligu, nije ona bas lagana... Naprotiv, mnogo je zahtjevna i zbog toga ovde ni Ronaldinha nebi mogao nazvati pojacanjem dok se ne dokaze
Sad da li neko lapi vise il manje nzm, al sam siguran da imaju koristi od FkS
Ja se iskreno nadam da ce svaki igrac koji je dosao opravdati ulozene pare.
al mislim da mnogi podcijenjuju nasu ligu, nije ona bas lagana... Naprotiv, mnogo je zahtjevna i zbog toga ovde ni Ronaldinha nebi mogao nazvati pojacanjem dok se ne dokaze
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Daj Bože da na dobro iziđe.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
- Kontakt:
dino nije taj vjeruj mi,a shto se tiche pojachanja slazhem se,ni meni nije niko pojachanje dok ne dokazhe suprotno,vidjechemo kakvi su ovi novi,zapamtila je vechina jeshino obechanje o drugachijem rajvu,mostar che pokazati jel' ga ispunio ili nije
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
ma ako pobijedimo u starashu mene che obuzeti nenormalna euforija,bio bi siguran u titulu,a realno iz ove perspektive imamo 30% shansi za uspjeh,iz mog ugla
VVVBK
VVVBK
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako neko fura robu koja se isplati, ne vidim razlog da se napada..mali Osmanovic je pokazao da ima potencijal, od Denija svi ocekujemo da pokaze igru iz grinjskog..dok je jedino ovaj Kramar nepoznanica (kad je kvalitet u pitanju).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
nukleusmember je napisao/la:ma ako pobijedimo u starashu mene che obuzeti nenormalna euforija,bio bi siguran u titulu,a realno iz ove perspektive imamo 30% shansi za uspjeh
VVVBK
Naravno. Izgovora nema, klanova, Dzeninih priprema, tudjih pojacanja, zapustenosti. Otjerao je bruku igraca, doveo svoje, sam je pripremao ekipu i odgovara za rezultate. Tu se slazem 100% ali imam yeben osjecaj da necemo gledati nikakvo novo Sarajevo i daj Boze da me Jesa demantuje.nukleusmember je napisao/la: zapamtila je vechina jeshino obechanje o drugachijem rajvu,mostar che pokazati jel' ga ispunio ili nije
VVVBK
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.