Zabrinulo bi me da nisi brate mojAdiFKS je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Prihvatite odmah sljedecu ponudu molim vas![]()
A istog sam misljenja.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zabrinulo bi me da nisi brate mojAdiFKS je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Prihvatite odmah sljedecu ponudu molim vas![]()
A istog sam misljenja.
taj neki bulicMajkl je napisao/la:Sad gledam isti menadžer Kramaru,Osmanovicu,Siemunovicu.
A on lajka i fali Jesica po fejsu.Sumnjivo mi je to sve ,ali ako napravi rezultat super ,nek rade sta hoce .Ali skeptičan sam pravo oko Jesica ne ulijeva mi optimizam.Sarajlijica1946 je napisao/la:taj neki bulicMajkl je napisao/la:Sad gledam isti menadžer Kramaru,Osmanovicu,Siemunovicu.
ili tonu cistog zlataBolanos je napisao/la:Najkorisniji igrac ekipe se mora cuvati a ako se prodaje mora se uzeti fina para.Evolution87 je napisao/la:Da Bog da ovdje karijeru zavrsio
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk![]()
![]()
Pricao sam sa njim (ne ovdje) po tom pitanju i rekao sam da smo u qrcu ako nam neki balo uvaljuje igrace.PitarBordo je napisao/la:Ja samo znam da ste mnogi iznapadali ovdje @jokera jer je spomenuo Bulića... Kao "zar stvarno misliš da neki balavac" itd... Očekujem sve te pametologe da se javno ispričaju kolegi pljuvaču.
ali on se ''vuce'' po terenuBolanos je napisao/la:Najkorisniji igrac ekipe se mora cuvati a ako se prodaje mora se uzeti fina para.Evolution87 je napisao/la:Da Bog da ovdje karijeru zavrsio
![]()
Bezobraznik mali.Evolution87 je napisao/la:ali on se ''vuce'' po terenuBolanos je napisao/la:Najkorisniji igrac ekipe se mora cuvati a ako se prodaje mora se uzeti fina para.Evolution87 je napisao/la:Da Bog da ovdje karijeru zavrsio
![]()
![]()
Ovo sam i ja pomislio jer znam da bukvalno loptu dotakli nisu u dosadašnjem dijelu priprema...što kažeš da Bog da on bude naš najbolji igrač ali nejasno mi je po kojem je on osnovu prošao probu.jurisicduska je napisao/la:O kakvoj probi mi pričamo kad se radila samo fizika, nije se dotakla lopta. Je l pričamo o regrutiranju za vojsku ili o fudbalskoj ekipi?
Proba po definiciji bi značila da odigra par utakmica. Na osnovu čega se zaključilo da je dobar? Na osnovu trke, volje, želje? I kad se održavaju opet te probe da se i ja odem uhljebiti.
Od ovog ništa ne očekujem, bukvalno tako. Upitan cv, upitne igračke mogućnosti, 24 Godine, masa klubova, koga god vidiš u Palmieriu, menadžerski je igrač. Nemojte mi sad priče nije ni dres obukao već ne valja, meni ne valja, stranac je, nije doveden ko pojačanje, podvaljena proba jer bi bio problem da ga se odmah potpisalo, zauzima mjesto nekom djetetu koje je moglo uskočiti za rotacije. Parola bolje išta nego ništa nikad nije dobro ništa donijela.
Nećemo sad zarad očekivanja i zato što drugi dovode igrale preuveličavati svakog ko nam dođe. Treba ostati realan.
Da Bog da on bio Alesandro Nesta i Paolo Maldini u najavi. Al da Bog do kćeri da te beg uzme, cigani se vrzmaju oko kuće.