Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Joj hrvata, pa mene u svakom sportu izgleda mora oborit BO
- muhamed121
- Kontakt:
Pa dobro Duvnjak i jeste igracina a i glavni je igrac u ovoj Hrvatskoj repki al et u prvom 2 gola ajd reko u drugom 2 ostat ce ispod al et pade covjek jbgzgmiky je napisao/la:jbg muha duvnjak je lokomotiva a ovo su posebne tekme gdje on uzima dosta šuteva kad ostalima ne ide zato sam i rekao da ide preko jer sam očekivao ovakav raspad sistema obzirom smo mi već pobjedili francusku još prekjučer
doktorski, kao i uvijekzgmiky je napisao/la:bratko ide sve prema planu kako sam ti i najaviomirzatele je napisao/la:to braco

ako nekog interesuje za wwin, receno mi je danas da se sada uplate/isplate na racun mogu vrsiti samo vikendom

- muhamed121
- Kontakt:
Ne zezaj ba brate citav dan idem od poslovnice do poslovnice nisam nista igrao gledam ko budala po ovim rezultatimareeds je napisao/la:ako nekog interesuje za wwin, receno mi je danas da se sada uplate/isplate na racun mogu vrsiti samo vikendom![]()

Ajde mochengladbach jos jedan za pare....
reeds je napisao/la:ako nekog interesuje za wwin, receno mi je danas da se sada uplate/isplate na racun mogu vrsiti samo vikendom![]()
a yebla ih mati...
neko wwin sitno šta iza zareza, čisto da se isprati, majke mi ne mogu nigdje uplatiti...
eto gaslavenp je napisao/la:Ajde mochengladbach jos jedan za pare....
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
ooo bravo monchengladbach i ajax hajmo dalje 

ajd bar nesto sitno da se dobije danas...
Majke mi vikendom nisam dobio godinama sto god odigram promasim
tacno cu prestat igrat vikendom sto i dobijem radnim danima dodje vikend sve syebem i jos udjem u minus

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
ne zezam drug, tako mi rekla mala iza pultamuhamed121 je napisao/la:Ne zezaj ba brate citav dan idem od poslovnice do poslovnice nisam nista igrao gledam ko budala po ovim rezultatimareeds je napisao/la:ako nekog interesuje za wwin, receno mi je danas da se sada uplate/isplate na racun mogu vrsiti samo vikendom![]()
![]()

reeds je napisao/la:ne zezam drug, tako mi rekla mala iza pultamuhamed121 je napisao/la:Ne zezaj ba brate citav dan idem od poslovnice do poslovnice nisam nista igrao gledam ko budala po ovim rezultatimareeds je napisao/la:ako nekog interesuje za wwin, receno mi je danas da se sada uplate/isplate na racun mogu vrsiti samo vikendom![]()
![]()
jel mogla punih usta pričat?
Da li branit bieleckog ?
eh sto si ti bezobrazan @breskva, odmah pomisljas na blud
ne, ozbiljno mala sto radi u kladionici rekla mi je tako, a do sad nikad nije slagala sta god da je rekla kada se dese neke promjene...

Posto vidim da neki govore nisu mogli u premier uplatiti danas na racun,a moglo je jer sam ja jutros uplatio i rekla mi je da je "proradio" sistem i da se moze normalno uplacivati. Tako da nemojte ljude lagati bezveze.

ti najbolje znaš kakav si sa lovom, kakav je dobitak i to, da imaš lijewskog reko bih ti nemoj branit a ovako mislim da ide i bielecki samo mislim da će ovaj prije prebaciti hehe al vidjet ćemoadis30 je napisao/la:Da li branit bieleckog ?
ne znam kako mi se nasao ovaj neki sagosen iz norveske na listicu
da li bi mogao na 3+ golova, kakav je do sada bio, da li ga je neko upratio 

trebao bi prebacitireeds je napisao/la:ne znam kako mi se nasao ovaj neki sagosen iz norveske na listicu![]()
nadam se miky, btw, jesi li ubo (na kladionicizgmiky je napisao/la:trebao bi prebacitireeds je napisao/la:ne znam kako mi se nasao ovaj neki sagosen iz norveske na listicu![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.