Izvor?sarajlija je napisao/la:Dobro nam dosao kramaricu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Izvor?sarajlija je napisao/la:Dobro nam dosao kramaricu
Idi na temu komsinica,sto se izofirasarajlija je napisao/la:Dobro nam dosao kramaricu
Znaci opravdano je nadati se da bi J. mogao da napravi super igrača, kao Jovetica, od Velagica npr. A cini mi se da mu je to i cilj, od ovih zadnjih trenera, čim je počeo davati juniorima više minuta..Zastone je napisao/la:Kezmana i Jovetica je on prvi prikljucio u tim i dao im minutazu za prvi tim.Pitaristok je napisao/la:Da li je, dok je bio u Partizanu, Ješić napravio transfer nekog igrača Partizana za veće novce i koliko se moze smatrati da je J. zaslužan za napredak/razvoj tog igrača???
Ovo pitam jer me bas interesira jel može on napraviti boljeg igrača u Velagicu od Cimirota i sl..
Evolution87 je napisao/la:Imas od mene polugodisnju za tribinu po izboru ako se ovo ispostavi tacnimAdo76 je napisao/la:Krle izgleda ostaje.Brat @RN87 ce harikiri da izvrsi![]()
![]()
Evolution87 je napisao/la:Da Bog da ovdje karijeru zavrsio
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ma salim se,brat moj!!!Volio bi i ja da ostaneEvolution87 je napisao/la:Ma bice samo nek se ovo ozvanici. Najvece pojacanje do sad
MortemHz je napisao/la:Prihvatite odmah sljedecu ponudu molim vas
da je ibrak tu prodao bi ga za Funte hahahaBesic je napisao/la:E jesmo invalidi po pitanju prodaje Fadile smiluj nam se
Mirele ohani maloSarajlijica1946 je napisao/la:da je ibrak tu prodao bi ga za Funte hahahaBesic je napisao/la:E jesmo invalidi po pitanju prodaje Fadile smiluj nam se
Najkorisniji igrac ekipe se mora cuvati a ako se prodaje mora se uzeti fina para.Evolution87 je napisao/la:Da Bog da ovdje karijeru zavrsio
Bujrum brate.Besic je napisao/la:Bolanosu ne tjeraj me da cjepidlačim u vezi tog najkorisniji igrač
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, ristagrad i 45 gostiju.