Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Lakoste
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Lakoste » 23 jan 2016, 18:01

Hahaha sto se Tuzlaci tjese, vec se prepali trice u BL :D

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 23 jan 2016, 18:10

Cuj tjese se,vrlo je moguce da Borac pobjedi ili uzme bod.
Nepostoji ekipa u ovoj nasoj ligi koja moze reci da je favorit u Banja Luci.
Ali isto tako Sloboda je ove sezone strasno jaka i utakmica ce biti bas neizvjesna.
Neka moja prognoza da cemo pobjediti 2-1 gore.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 jan 2016, 18:13

SArajevo Borcu iz aviona uvali tricu prosle sezone, jos su dobro prosli, moglo je biti 1-5 na kraju.
Sarajevo sa drugom ekipom dobije Slobodu, ovi nisu pogledali po golu. :lolno:
Dok je Husref na klupi Slobode ja se ne brinem za bodove protiv te ekipe. :salut:
Husref nam skine :guz: cim krenemo prema Tuzli. :D

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 23 jan 2016, 18:13

Tuzlaci moj savjet za vas. Samo uzivajte bez pisanja uzet cemo 3 boda u BL i neke gluposti bahato na fazon sarplaninca iz tojšića. Upracam vas samo se zalijecete kao i sa pricama o pojacanjima i onda kad popusite ili igrac ne potpise prica vidi svi na Tuzlu Slobodu bla bla. Sami od sebe pravite predmet ismijavanja(ruku na srce ne svi) . Imate dobru ekipu i pusti da ona to potvrdi. Nije provokacija. Iskreno. Pusti čobane taksistu romske klijentele. Momak je sa dna kace brnjoza

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 jan 2016, 18:14

Neka nam pošalju Radinovića, radite onda šta vam je volja, dogovarajte se kako god hoćete što se mene tiče :mrgreen:
Jes ovaj @Lakoste mućki provokator :problem:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2016, 18:22

Ugljesa ako vam dodje jaci ste 47% i to bez da prodje pripreme :)

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 23 jan 2016, 18:27

Lakoste je napisao/la:SArajevo Borcu iz aviona uvali tricu prosle sezone, jos su dobro prosli, moglo je biti 1-5 na kraju.
Dok je Husref na klupi Slobode ja se ne brinem za bodove protiv te ekipe. :salut:
Jeste vi nama dali tricu, ali to je bilo nesto sasvim drugo, bukbalno sasvim druga ekipa, drugi klub. Gledajte i ti i svi ovdje tako. Borac ove polusezone nece biti isti u odnosu na onaj Borac jesenas. Cak mislim da se najvise razlikujemo u odnosu proljece - jesen od svih ostalih ekipa ;)
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

MCMLXVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVI » 23 jan 2016, 18:47

Stae' decki, neki problem?! slika

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 23 jan 2016, 19:35

Vulture je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:SArajevo Borcu iz aviona uvali tricu prosle sezone, jos su dobro prosli, moglo je biti 1-5 na kraju.
Jeste vi nama dali tricu, ali to je bilo nesto sasvim drugo, bukbalno sasvim druga ekipa, drugi klub. Gledajte i ti i svi ovdje tako. Borac ove polusezone nece biti isti u odnosu na onaj Borac jesenas. Cak mislim da se najvise razlikujemo u odnosu proljece - jesen od svih ostalih ekipa ;)
Pa niko neće biti isti kao jesenas. Većina se pojacala

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 23 jan 2016, 19:51

Gator je napisao/la:
Vulture je napisao/la:
Neznam jel tocno, al jel Široki jedini koji nije doveo nikoga sad na prelaznom roku?
NK Široki Brijeg

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 23 jan 2016, 19:52

Gator je napisao/la:
Vulture je napisao/la:
Dobro, ali... Boldirano ;)
Promjenjena uprava u potpunosti bukvalno, novi trener, drugačiji odnos grada prema klubu, drugi igraci, iskusni, bolji, potekli u Borcu, za razliku od proslogodisnjih drugoligaskih otpadaka... Shvatas vec.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 23 jan 2016, 20:59

moj uzor-S.G je napisao/la:
MCMLXVI je napisao/la:Stae' decki, neki problem?! slika
Vidi se na njemu da je sa one strane Neretve, pi.cka li mu materina.

Welcome back :salut:
Dečki na kojim ste drogama,pa ste tako ludii..Da i ja počnem konzumirati? :mrgreen:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 jan 2016, 21:10

FanVitez je napisao/la:Dečki na kojim ste drogama,pa ste tako ludii..Da i ja počnem konzumirati? :mrgreen:
Evo brate ja za jedno sat vremena idem se druzit sa gandzom, kaze buraz da je vrh roba! :salut:

A inace, ova moja recenica je bila malo ironicna u vezi vaseg vrlog trenera koji Mostar hladno podijeli na dva dijela.
ZZ

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 23 jan 2016, 22:02

Biće na proljeće svega kako u borbi za vrh, tako i za opstanak.
slika
Ja nekako imam osjećaj da Borac i Olimpic ostaju, Vitez bi mogao dole i gledam ko još, i samo Mladost mi pada na pamet, oni bi mogli platiti danak neiskustvu, čini se kao da je prednost od 8 bodova velika ali za samo 2-3 kola, to se može promjeniti.

Za vrh će biti gusto, pitanje je da li će Sloboda dobiti licencu, prije da neće nego da hoće jer su uslovi rigorozni. Oni su jesen odigrali na vrhuncu forme tako da očekujem njihov postepeni pad, teško da mogu nastaviti kontinuitet od jesenas, plus yeben raspored. Zrinjski mi je najbliži tituli ali to najviše zavisi od prva dva kola i rezultata, prednost im je što ne igraju kup i mogu se skoncentrisati na ligu. Široki ako kiksa prva dva kola, mogli bi oni i ove godine ostati bez evrope, Radnik će biti opasan i skupljati bodove, Željo će krenuti ka vrhu a na kojem mjestu će se zaustaviti vidjet ćemo na kraju, oslabljeno Sarajevo će morati igrati mnogo bolje ako žele u evropu, osim ako se u međuvremenu malo ne pojačaju, imali su širok roster ali sada je to jako tanko jer i njih očekuje borba na 2 fronta, pogotovo u slučaju odlaska Velkoskog i Benke. Sve u svemu iz godine u godinu naša liga postaje sve zanimljivija, a liga 12 će biti pun pogodak i to bi mogle biti tekme za nogometne zaljubljenike i zanimljivi mečevi koji će privlačiti publiku na stadione. Naravno i ja sam za sistem za prvaka i za opstanak nakon 22 kola, sa punim brojem bodova, to je najpoštenije.
povratak otpisanih!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 jan 2016, 22:06

I meni je Zrinjski prvi favorit za titulu, jos pogotovo ako Sarajevo ne uzme ni boda pod BB.
ZZ

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 jan 2016, 22:29

Ja ne znam što ljudi Slobodu otpisuju. Najbolja ekipa do sad. Dodatno ojačana vjerovatno na dvije pozicije iako im nije ni trebalo pojačanje. Hemija u ekipi fantastična. Prilika koja se sad pružila i ne sjećamo se kad zadnji put a ni u budućnosti neće se bolja pružiti, može samo ista, jer su odigrali haman idealnu polusezonu. Izraziti favoriti za titulu.

Za mjesta 2-3 koja vode u Europu će se boriti Sarajevo, Zrinjski, Široki i Radnik.

Za kup, Sarajevo, Široki, Sloboda, Željezničar.

Za očekivati je da bez europe ostane jedan odličan klub. Široki po nekom logičnom slijedu to neće biti, već je pauzirao jednom a tradicionalno igraju u Europi. Sloboda je čini mi se jedini siguran klub u eu takmičenjima, Zrinjski je jako blizu. Četvrti će biti jedan od dva sarajevska kluba. Vidjet ćemo koji. To je moje viđenje. A mislim da će se malo šta mijenjati na proljeće, očekujem maksimalni skok ili pad od jednog ili dva mjesta u ligi. A i kupu je sve otvoreno.

Ps. Mislim da Sloboda zaslužuje ove godine trofej. I to stvarno mislim. Na stranu emocije.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 23 jan 2016, 22:50

Evolve je napisao/la:
Gator je napisao/la:
Neznam jel tocno, al jel Široki jedini koji nije doveo nikoga sad na prelaznom roku?[/quote]

Velež, Rudar i Drina

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 23 jan 2016, 23:13

Zrinjski i Sloboda se bore za titulu, po meni, Sarajevo, Zeljo 2. i 3. mjesto, ili eventualno Siroki, Radnik nece ispod 5. mjesta, ne vjerujem...
Sto se tice ispadanja, Velez, Drina i Travnik sigurno, Borac opstaje.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 jan 2016, 23:22

jurisicduska je napisao/la:Ja ne znam što ljudi Slobodu otpisuju. Najbolja ekipa do sad. Dodatno ojačana vjerovatno na dvije pozicije iako im nije ni trebalo pojačanje. Hemija u ekipi fantastična. Prilika koja se sad pružila i ne sjećamo se kad zadnji put a ni u budućnosti neće se bolja pružiti, može samo ista, jer su odigrali haman idealnu polusezonu. Izraziti favoriti za titulu.

Za mjesta 2-3 koja vode u Europu će se boriti Sarajevo, Zrinjski, Široki i Radnik.

Za kup, Sarajevo, Široki, Sloboda, Željezničar.

Za očekivati je da bez europe ostane jedan odličan klub. Široki po nekom logičnom slijedu to neće biti, već je pauzirao jednom a tradicionalno igraju u Europi. Sloboda je čini mi se jedini siguran klub u eu takmičenjima, Zrinjski je jako blizu. Četvrti će biti jedan od dva sarajevska kluba. Vidjet ćemo koji. To je moje viđenje. A mislim da će se malo šta mijenjati na proljeće, očekujem maksimalni skok ili pad od jednog ili dva mjesta u ligi. A i kupu je sve otvoreno.

Ps. Mislim da Sloboda zaslužuje ove godine trofej. I to stvarno mislim. Na stranu emocije.
Tradicije su tu da se ruše, neka se postepeno navikavaju :kafa:
Nadam se da poslije ovog posta, neću biti okarakterisan kao zločinac. Izvinjavam se Zabranjenom voću.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 23 jan 2016, 23:26

Ovi što ne dovode nikoga, po meni mnogo griješe, uvijek je dobro osvježiti roster sa nekoliko novih igrača po mogućnosti provjerenih imena koji su igrali našu ligu. Sloboda jeste bila najbolja do pauze ali su jesenas igrali protiv nekih sasvim drugačijih ekipa u odnosu na proljeće. Ta njihova "jačina od jesenas" na proljeće možda može značiti, da će sada za klasu biti lošiji od nekih ekipa koje su se pojačale u pauzi. Proljeće je neka sasvim druga dimenzija u odnosu na jesen, nove ekipe, novi igrači, nova forma, sve novo. To što su oni imali "najbolju ekipu" ne znači ništa ako je neko u međuvremenu napravio neki novi duplo jači tim, ne govorim za Želju, ali mi ćemo sigurno biti jači, evo možda Sarajevo eksplodira sa novim brazilcima, možda Široki uigra ekipu jer su oni dovodili igrače još na proljeće ali su mnogi bili povrijeđeni i nisu uspjeli ni u jednoj utakmici da sastave najboljih 11, Zrinjski je bio dobar i još se pojačao. To što Sloboda ne dovodi, nije prednost prije bih rekao da to može donijeti više štete nego koristi.
povratak otpisanih!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.