Tesko, cak i da postoji taj procnat, to je sve na papiru, i taj novac koji bi tokom tih godina bio skupljan, koji pripada nasoj grupi je ubrojan u onaj klupski dug od 15 miliona KM. Tako da, opet kaze, cak i da postoji, taj novac bismo dobili tad kad bi uprava pocela da isplacuje dugovebambus je napisao/la:Ima par godina kako sam cuo za taj procenat.Poprilicno sam siguran u to,al jos nisam dobio sigurnu informaciju.Ma to je normalno,takva je drzava,neki uzimaju procente,nekima uprava placa gostovanja,neki ulaze 2 na jednu kartu,kod nekog su busevi djaba,a dok nek suradjuje sa murijom (napadi)...Vulture je napisao/la: Ne vjerujem, pa već ne placamo ulaznice (ako imamo clansku), ne znam sta ce nam onda tih 5-10 %, jos kakvo je finansijsko stanje u klubu... Ne, bar ja ne mislim da smo uzimali ikakav procenat. Mada to trebas da pitas neke koji imaju veze sa vrhuskom grupe, ja i nemam, dolazim na tekme da bodrim klub, boli me taki za tih 5 % cak i da postoji.

Po nekoj drugoj logici, procenat je mogao da postoji onda kad mi nismo imali clansku kartu (s tim i besplatan ulaz), ali to je bilo prije ihahaj godina. A i to, tesko... Vidi, godisnji doprinos od utakmica neka je 480 000 KM (4x3000x40), i 5-10 % bi bilo 24 000 - 48 000 KM... Opet kazem, cak i da postoji, to je sve ubrojano u ogromni Borcev dug, i mi taj novac jos nemamo.