Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

rigotina
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la rigotina » 23 jan 2016, 00:45

Agamemnon je napisao/la:**** majku kada covjek cita forum rekao bi sve doktori, knjizevnici, poliglote tacno se covjek zapita kako nam je drzava u takvoj banani a sve intelektualci. :lolno:
Neka pise kako ko hoce ljudi dodju ovdje da opuste mozak,a ne na casove maternjeg.

Ajzea je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Mene najvise fascinira cinjenica da 80% ljudi ovdje nikako da nauci da se pise NE ZNAM a ne NEZNAM. JEL TOLIKO TESKO NAUCIT JEDNO OSNOVNO PRAVILO ?
Neznam, mozda jeste, mozda ni je.
ZNAM da sloboda ne osvaja nista ove sezone
goveđigulašmajka

Agamemnon
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Agamemnon » 23 jan 2016, 00:46

rigotina je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:**** majku kada covjek cita forum rekao bi sve doktori, knjizevnici, poliglote tacno se covjek zapita kako nam je drzava u takvoj banani a sve intelektualci. :lolno:
Neka pise kako ko hoce ljudi dodju ovdje da opuste mozak,a ne na casove maternjeg.

Ajzea je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Mene najvise fascinira cinjenica da 80% ljudi ovdje nikako da nauci da se pise NE ZNAM a ne NEZNAM. JEL TOLIKO TESKO NAUCIT JEDNO OSNOVNO PRAVILO ?
ZNAM da sloboda ne osvaja nista ove sezone
Dobro.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Rinuka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Rinuka » 23 jan 2016, 00:47

+1
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 jan 2016, 00:56

Predstavljamo vam novi način relaksacije, daleko učinkovitiji od svih do sada.. Piši kao divljak ! :pray:
Ukoliko pozovete odmah, na poklon ćete dobiti i tretman guzovače, bla bla bla..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 23 jan 2016, 01:15

Ajzea je napisao/la:
More bit bidne.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jan 2016, 01:36

Al' plata nema
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 23 jan 2016, 02:30

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 jan 2016, 02:31

tareizo je napisao/la:
stiglic je napisao/la:slika
Nađoh na netu ultrasi u Zenici 2009 korteo sa voza
drug da si ikad bio na bilinom polju znao bi da ovaj korteo ide ka vozu znaci posije utakmice uz pratnju murije vracate se kuci
Istina. Kada se ide s kolodvora prema BP rijeka ti dodje lijevo, a kada se s BP ide na kolodvor rijeka ti je desno. Svatko tko imalo poznaje Zenicu to lako skonta :mrgreen:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 23 jan 2016, 09:22

Signore je napisao/la:
Istina. Kada se ide s kolodvora prema BP rijeka ti dodje lijevo, a kada se s BP ide na kolodvor rijeka ti je desno. Svatko tko imalo poznaje Zenicu to lako skonta :mrgreen:
a je li bitno gdje idu kad je pod policijskom pratnjom :) one slike ranije su bile iz nekih drugih (po meni boljih) vremena kad su navijaci na rizik 'upadali' u ne bas prijateljske gradove i tako.

Goodison Park sjecam se kako ne "manijaka" doslo vise nego ikad ijednih navijaca pod bb. rajovic vas ubio :D

bili smjesteni ne s ulaza nego na zapadu gore samo u suprotnom cosku od onog gdje se sad smjestaju gostujuci navijaci. sjecam se i kamenjanja prilikom prolaska kolone kroz radicevu obostrano gadjanje "projektilima " kod mercatora i nije neka navijacki za pohvalit akcija. policija koja je pratila kolonu i nije bila nesto brojna ali je sve rastjerala.

isto bilo puno navijaca veleza medju manijacima pa je jedan od poznatijih (znat ce velezovci) godinama kasnije dobio mup na sudu jer mu je razbijena glava u tom kamenjanju . i to dobio par desetaka tisuca KM odstete :tokralju: :tokralju:

nije ga policija zastitila :lol: :lol:

izasli manijaci u koloni u 60. minuti i razbijali izloge i auta usput na putu do istocne strane (unatoc policiji) i ovaj se time hvali. :puke: :puke: :puke:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 jan 2016, 14:51

FaustinoAsprilla je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la: Eto i mi da malo postavimo.
Kako ide onaj stih Kemala Montena "na Rondou ljubavi Rođeni su ostali" ;)
Bilo i ostalo. :thumbup: :njanjanja: :njanjanja: :wave: :wave:
Ne moraš im bola face zatamnjivat

a zaboravio si ostatak ekipe tog dana postavit

slika

slika

sevap ih nahranit.

evo i 'kokainove' bolje polovice upala preko rondoa prvi put poslije 1993. dodjite opet 14.2. take ne diramo samo sazalijevamo.

slika

Nije to isti dan. :lol: :lol:
Prva slika je slika sa Partizanskog 2014, druga slika na Rondou tj.kod novog trznog je obiljezavanje 70-te godine oslobođenja Mostara to jeste 2015.
:thumbup: :wave: :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 23 jan 2016, 15:24

antiantifa skonto si poantu , to je taj datum u godini kad je koridor pod opsadom i kad crveni slobodno smiju setat :)

pozdrav prijatelju kokainu.

treba li ista da ti donesem s kocerina , znam da ste tamo zaostali pa je i kocerin za i.mostar las vegas

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 jan 2016, 15:59

FaustinoAsprilla je napisao/la:antiantifa skonto si poantu , to je taj datum u godini kad je koridor pod opsadom i kad crveni slobodno smiju setat :)

pozdrav prijatelju kokainu.

treba li ista da ti donesem s kocerina , znam da ste tamo zaostali pa je i kocerin za i.mostar las vegas

Cuj mu price, nama je normala setati kroz svoj grad uvijek nikakva novost. ;)
Nekom je Stari Most simbol grada Mostara nepoznanica, sta cu ti vise pricati.. :wtf: :roll: :lol: :lol:
:tralala: :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 23 jan 2016, 16:18

FaustinoAsprilla je napisao/la:Goodison Park sjecam se kako ne "manijaka" doslo vise nego ikad ijednih navijaca pod bb. rajovic vas ubio :D

bili smjesteni ne s ulaza nego na zapadu gore samo u suprotnom cosku od onog gdje se sad smjestaju gostujuci navijaci. sjecam se i kamenjanja prilikom prolaska kolone kroz radicevu obostrano gadjanje "projektilima " kod mercatora i nije neka navijacki za pohvalit akcija. policija koja je pratila kolonu i nije bila nesto brojna ali je sve rastjerala.

isto bilo puno navijaca veleza medju manijacima pa je jedan od poznatijih (znat ce velezovci) godinama kasnije dobio mup na sudu jer mu je razbijena glava u tom kamenjanju . i to dobio par desetaka tisuca KM odstete :tokralju: :tokralju:

nije ga policija zastitila :lol: :lol:

izasli manijaci u koloni u 60. minuti i razbijali izloge i auta usput na putu do istocne strane (unatoc policiji) i ovaj se time hvali. :puke: :puke: :puke:
Da, mi smo tada došli sa lulom mira :mrgreen: ali važno je napomenuti da ste vi inicirali sukob, kad ste u jurišu preko betonskog igrališta krenuli u napad, ko partizani birvaktile 1943 :) Međutim kad ste vidjeli kakva je sila na drugoj strani, u stilu vrhunskih vozača relija ste napravili policajku i bili još brzi u suprotnom smjeru, to baš i nije ličilo na partizane ali razumljivo je :thumbup: Istina bilo je nekoliko navijača Veleža sa nama, a pokušali ste još kamenjati iz one šumice iznad glavnog ulaza a mi govorimo specijalcima, ili vi izađite gore i rastjerajte to ili da se mi penjemo :) Izašli smo u 75 minuti, ali to je klasika kad su gostujući navijači u pitanju, uzeli ste tad 1:0 i bili ste puno bolji tu tekmu :thumbup: U povratku ste ipak bili dobro zabunkerisani po okolnim balkonima sa arsenalom cigli (puna, fasadna), i saksijama sa raznim vrstama cvijeća ali "plavi šljemovi" :mrgreen:

Ovo boldirano se slažem, akcija vam je bila smiješna u najmanju ruku, a interesantno da ne postoji ni jedan članak o tome u hercegovačkim medijima, kao da se sve desilo u Sjevernoj Koreji, valjda se pokušala zataškati ta bruka domaćih navijača ali ne brini i dalje to ostaje tajna, jednostavno morali smo odgovoriti na napade i pokazati "ko traktor vozi a ko kapiju otvara" budi mi pozdravljen :wave:

Ne bih više o navijačima, jer ipak tema je PLBiH

Plavo proljeće stiže, još samo mjesec+ dana i lopta će se ponovo zakotrljati na našim terenima, Željo nadam se ide u evropu i to nam je primarni cilj!
povratak otpisanih!

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 23 jan 2016, 17:48

šteta da liga RS i federacije nisu fuzirane inače bi iduće sezone imali dvoboj starih giganata jugoslovenskog nogometa. Nešto kao Trabant i Wartburg
goveđigulašmajka

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jan 2016, 17:51

Kad bi se te dvije lige nekako spojile i postala "druga liga", vjerovatno bi morali i "trecu" da prave.

Samo ne znam kako spojiti te dvije lige prvise timova. :think:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2016, 17:53

Maletic je propao ko kauc, za ovog drugog ne znam.

Otisao Jovic i Jandric. Ako nakon Srboljuba ode i Ugljesa u Zelju mogli bi pofino da nastradaju od Tuzlanske rapsodije..

Sanicanin, Ilic jos prije, a bili su standardni..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jan 2016, 17:57

nikad ne volim unaprijed predvidjati ali ovo kako se Borac "pojacava" u meni budi optimizam :D pa covjece Maletic je silovan na Tusnju od strane Veselinovica i Ahmetovica, covjek jednostavno nije za ovog ranga takmicenja, Raspudic i ovaj sad Mance wtf? s ovakvim igracima sigurno nece izboriti opstanak :!: ali jbg treba biti oprezan jer svako gostovanje je tesko, pogotovo kad klubu gori pod nogama :kafa:
Sloboda Tuzla

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 23 jan 2016, 17:58

Bolanos je napisao/la:
Vulture je napisao/la:Neka, neka :D :D
Opasno se pojacavate. Jesi li optimistican po pitanju opstanka u drustvu najboljih?
Logicno da jesam, bice totalno druga prica od prvog dijela sezone :thumbup:
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2016, 18:00

fukaratz je napisao/la:nikad ne volim unaprijed predvidjati ali ovo kako se Borac "pojacava" u meni budi optimizam :D pa covjece Maletic je silovan na Tusnju od strane Veselinovica i Ahmetovica, covjek jednostavno nije za ovog ranga takmicenja, Raspudic i ovaj sad Mance wtf? s ovakvim igracima sigurno nece izboriti opstanak :!: ali jbg treba biti oprezan jer svako gostovanje je tesko, pogotovo kad klubu gori pod nogama :kafa:
Maletic je bio najgori igrac Veleza cak po meni, totalno nespreman i lak plijen za krila..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 jan 2016, 18:00

FaustinoAsprilla je napisao/la: a je li bitno gdje idu kad je pod policijskom pratnjom
Ma potpuno nebitno i gdje se ide bez pilicije, nije mi to primarni cilj u zivotu. Samo sam covjeku potvrdio ono sto je napisao.
GoodisonPark je napisao/la: Plavo proljeće stiže, još samo mjesec+ dana i lopta će se ponovo zakotrljati na našim terenima, Željo nadam se ide u evropu i to nam je primarni cilj!
Malo optimizma. Bit ce titula :mrgreen:
Elegant je napisao/la:Kad bi se te dvije lige nekako spojile i postala "druga liga", vjerovatno bi morali i "trecu" da prave.

Samo ne znam kako spojiti te dvije lige prvise timova. :think:
Premijer liga, 12 timova
Prva liga, 12 timova - 5 FBiH, 5 RS i 2 posljednja u PL
Prva liga FBiH s klubovima koji nisu bili na prvih sest pozicija upotpunjena klubovima iz nizeg ranga. Isto s Prvom ligom RS.

Na taj nacin bi entitetska liga bila treci rang takmicenja, tj. klubovi sa sedme i nizih pozicija bi ispali i nizu ligu koja nosi isti naziv kao liga iz koje ispadaju.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.