Ali Barbi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U kost! Ko je ovo ukljucio nitro u prvom sprintu?hapuc je napisao/la:Samo jako!![]()
Ali Barbi
Kovacevic klupa zbog ovog Kramara?? Pa Kova bi trebao da ima sigurno mjesto, a nek se Barbaric plasi za svoje i gura sa ovim novim talentom!Zukanovic je napisao/la:-----------------------------Plakalo/Delac-----------------------------
-----Kadusic-----------Barbaric--------Kramar--------------Bekic--
----------------------Reis--------Rustemovic---------------------
-----------Simeunovic-----------------------------Duljevic------------
-----------------------Cezar--------------Bekic---------------------------
Osmanovic i Veladzic najbolji na treningu. oni ce dobiti dosta minuta u ligi.
trebo da bude Pavlovic prvi Golaman ali zbog stranaca bice Plakalo
Pitar6785 je napisao/la:Kramer je doveden da bude rezerva na lijevom beku. Al akocemo posteno nismo mi nesto posebno ocekivali ni od barbarica.
KadušićBolanos je napisao/la:U kost! Ko je ovo ukljucio nitro u prvom sprintu?hapuc je napisao/la:Samo jako!![]()
Ali Barbi
Pogledas CV Milanu Stepanovu i Mehmedu Alispahicu i vidis da su nas odrali ko zeca, uzeli pare i otisli.. a ni oznojili se nisuDBR1987 je napisao/la:Ja nisam odusevljen ovim Kramarom al et .... pogedash mu CV i vidish da je lik onaj mrtvi prosjek i to je to .... neznam volio bi da jezik pregrizem al eto ...ja bi prije ostavio tatomirovica nego doveo ovog levata....
On to ne zna.Zip je napisao/la:Pogledas CV Milanu Stepanovu i Mehmedu Alispahicu i vidis da su nas odrali ko zeca, uzeli pare i otisli.. a ni oznojili se nisuDBR1987 je napisao/la:Ja nisam odusevljen ovim Kramarom al et .... pogedash mu CV i vidish da je lik onaj mrtvi prosjek i to je to .... neznam volio bi da jezik pregrizem al eto ...ja bi prije ostavio tatomirovica nego doveo ovog levata....
I kako ti znas da je on levat zivota ti? Ajd mi sad to fino objasni, KAKOOO znas jbte, KAKOOO
Prvo Stepa nemozesh stavit u istu recenicu sa ovim momkom al nikako to sto Step nije igrao jbg to je druga prica svadje ..pm ....Alispahic isto ko Said sad to je greska nasih medicinskih strucnjaka ..ista stvar ko sa Ikandeom ....Zip je napisao/la:Pogledas CV Milanu Stepanovu i Mehmedu Alispahicu i vidis da su nas odrali ko zeca, uzeli pare i otisli.. a ni oznojili se nisuDBR1987 je napisao/la:Ja nisam odusevljen ovim Kramarom al et .... pogedash mu CV i vidish da je lik onaj mrtvi prosjek i to je to .... neznam volio bi da jezik pregrizem al eto ...ja bi prije ostavio tatomirovica nego doveo ovog levata....
I kako ti znas da je on levat zivota ti? Ajd mi sad to fino objasni, KAKOOO znas jbte, KAKOOO
Pogledaj ponovo zadnju utakmicu, 46.minut.Sarajlijica1946 je napisao/la:Vjecni tracigar,ja se ne sjecam njegove jedne odbrane da ostanem u cudu
Drag mi je i sve nas je momak,ali ima neku mentalnu barijeru u glavi nevjerovatne gluposti radi.Treba malo sa psigologom popricati,mozda strah od greske i konstantni pritisak ga natjera da napravi gresku.Nemam nista protiv momka,pcigledno je da grijesi konstantnoBolanos je napisao/la:Pogledaj ponovo zadnju utakmicu, 46.minut.Sarajlijica1946 je napisao/la:Vjecni tracigar,ja se ne sjecam njegove jedne odbrane da ostanem u cudu
Dosla su ti 2 DOKAZANA igraca, pa smo kitu od njih dobili..DBR1987 je napisao/la:Prvo Stepa nemozesh stavit u istu recenicu sa ovim momkom al nikako to sto Step nije igrao jbg to je druga prica svadje ..pm ....Alispahic isto ko Said sad to je greska nasih medicinskih strucnjaka ..ista stvar ko sa Ikandeom ....Zip je napisao/la:Pogledas CV Milanu Stepanovu i Mehmedu Alispahicu i vidis da su nas odrali ko zeca, uzeli pare i otisli.. a ni oznojili se nisuDBR1987 je napisao/la:Ja nisam odusevljen ovim Kramarom al et .... pogedash mu CV i vidish da je lik onaj mrtvi prosjek i to je to .... neznam volio bi da jezik pregrizem al eto ...ja bi prije ostavio tatomirovica nego doveo ovog levata....
A kad sam rekao levat mislim TARABA jer da je valjao necemu nebi se toliko valjao po ŽNJ klubovima nego bi vec imao evidentan napredak ....NETREBAJU NAM NEDOKAZANI IGRACI KOJI TREBA DA "PROCEPE" U FK SARAJEVU ....
Ovom klubu treba napredak a za napredak trebash dovodit igrace koji su klasa iznad postojecih .... kontash....
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, bordobijeli, Combattente87, cookiech, egocentrik, Fudo, Haksss, HyperOS, napoleon72, riki46, ristagrad, SamoDaKazeem, tajsamja, worchester i 199 gostiju.