Moze ali nije jos, samo da dodam da mu je i otac rodjen u Sarajevu.arhimed89 je napisao/la:Simeunovic je vec par sezona proveo u BiH,mozda ima pravo i na nase drzavljanstvo.
Od 2010 je u BiH nastupio za Slogu uskoplje i za 5 sezona mislim da bi imao pravo na njega.Ako se ne varam potrebne su tri godine ako se odluci promjenit.Ako se neko bolje razumije lijepo bi bilo da nam objasni.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
uzima li deni nase drzavljanstvo?MortemHz je napisao/la:Bojan Pavlović (Srbija)Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko prebrojati ove strance???Jesic je sam dove 4 sve stranci!
Denis Kramar (Slovenija)
Ahmad Kallasi (Sirija)
Emerson (Brazil)
Deni Simeunović (Hrvatska)
Germain Kouadio (Obala Slonovače)
Krste Velkoski (Makedonija)
Leon Benko (Hrvatska)
Cezar (Brazil)
Ali bit ce odlazaka jos.
Je li ovom Kramaru menadžer onaj Bulić?
Deni dobija nas pasos.i jest bulic je njegov menadzer.
Ma jok ba nego sanjao ta dva momenta, semafor na 0:1 i Zakarića na 2:1PitarBordo je napisao/la:Zakarić da dva gola odjednom?FoSte95 je napisao/la:Ja nesto mislim da bi Germainu trebalo dati šansu, a ne poslat ga na posudbu.
Btw sanjam sinoc mec sa Zrinjskim, Reis za 0:1, a Zakaric ga iz kontre sukne u 88. za 2:1 Zrinjskog:![]()
![]()

Sledeće kad neko napiše, Cleo na FB-u stavio traveling to Sarajevo

Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 23 jan 2016, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
ThxZukanovic je napisao/la:Deni dobija nas pasos.i jest bulic je njegov menadzer.

Ma 'ta ce Bulic, dijete kaze meni znalac zvani @GameFKS!Zukanovic je napisao/la:Deni dobija nas pasos.i jest bulic je njegov menadzer.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
A barbaric?MortemHz je napisao/la:Bojan Pavlović (Srbija)Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko prebrojati ove strance???Jesic je sam dove 4 sve stranci!
Denis Kramar (Slovenija)
Ahmad Kallasi (Sirija)
Emerson (Brazil)
Leon Benko (Hrvatska)
Cezar (Brazil)
Ali bit ce odlazaka jos.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la:Barbaric ima dvojno drzavljastvo HRvatska i Bosna i Hercegovina..MortemHz je napisao/la:Bojan Pavlović (Srbija)Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko prebrojati ove strance???Jesic je sam dove 4 sve stranci!
Denis Kramar (Slovenija)
Ahmad Kallasi (Sirija)
Emerson (Brazil)
Leon Benko (Hrvatska)
Cezar (Brazil)
Ali bit ce odlazaka jos.
A barbaric?
Dobro to nije neki pretjerano bitan faktor, razlika je izmesju velikog i malog fudbala.bhfanatic14 je napisao/la:Neiki dan igro u sloveniji na turniru mali fudbal... bas je igro protiv mene... nikakav igrac po meni, za sarajevo prelos. Ali mozda me ubjedi u suprotno od svega ovoga i bude top pojacanje. . Bas sam iznenadjen da su ga uzeli. Ovo je lose za sada , odlasci su kvalitetniji nego ovi sto su dosli.. al ima jos par dana za transfere , treba sacekat.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ja se samo nadam da mu je ugovor neki 1+1, da ako bude truba ga mozemo proslijediti dalje..
Sta znaci dolazak Kramara za Mihojevica, jesmo li njemu sad pokazali vrata definitivno ili?
Sta znaci dolazak Kramara za Mihojevica, jesmo li njemu sad pokazali vrata definitivno ili?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Doveli Kramara da ga Vitezu prodamo na ljeto za paket virsli 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ugovor je 2,5 godinejoker90 je napisao/la:Ja se samo nadam da mu je ugovor neki 1+1, da ako bude truba ga mozemo proslijediti dalje..

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kramer je doveden da bude rezerva na lijevom beku. Al akocemo posteno nismo mi nesto posebno ocekivali ni od barbarica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako ga nisam stavio logicno je da ima naseJavierBosnia je napisao/la:A barbaric?MortemHz je napisao/la:Bojan Pavlović (Srbija)Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko prebrojati ove strance???Jesic je sam dove 4 sve stranci!
Denis Kramar (Slovenija)
Ahmad Kallasi (Sirija)
Emerson (Brazil)
Leon Benko (Hrvatska)
Cezar (Brazil)
Ali bit ce odlazaka jos.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Benko odlazi skoro sigurno. Obestecenje tajna ali ako se uzme u obzir da su za njega trazili milion , vjerujem da nije manje od nekih 850-900 k eura
svetastrana je napisao/la:Benko odlazi skoro sigurno. Obestecenje tajna ali ako se uzme u obzir da su za njega trazili milion , vjerujem da nije manje od nekih 850-900 k eura

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovaj kramar mi baca na slavnog protica
-
- Kontakt:
garant si lijep ko avatarjoker90 je napisao/la:svetastrana je napisao/la:Benko odlazi skoro sigurno. Obestecenje tajna ali ako se uzme u obzir da su za njega trazili milion , vjerujem da nije manje od nekih 850-900 k euraKoja je ovo trollcina!

svetastrana je napisao/la:Benko odlazi skoro sigurno. Obestecenje tajna ali ako se uzme u obzir da su za njega trazili milion , vjerujem da nije manje od nekih 850-900 k eura

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!