Mozda je mislio kad ga onaj njihov stoper sam sebi na grbavici..isla na prvu lopta i samo prebaci golmana..koliko me sjecanje sluzi tako je bilo..fcz je napisao/la:Lazo dao gol u derbiju? Ne bih bas rekao...jovanmaksimovic je napisao/la:nikad necu zaboraviti gol lazara u derbiju protiv sarajeva, kada je napravio jedno 15 faulova na golmanom a sudija priznao gol
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
ma misli na kukesi. malo na svoju ruku čovjek...
Lazar Popovic.
Re: RE: Re: FK Željezničar
U toj situaciji je bio Adilovic, noc pred Bajram, nasa zadnja pobjeda u derbiju do ove sezone.pintol_TM87 je napisao/la:Mozda je mislio kad ga onaj njihov stoper sam sebi na grbavici..isla na prvu lopta i samo prebaci golmana..koliko me sjecanje sluzi tako je bilo..fcz je napisao/la:Lazo dao gol u derbiju? Ne bih bas rekao...jovanmaksimovic je napisao/la:nikad necu zaboraviti gol lazara u derbiju protiv sarajeva, kada je napravio jedno 15 faulova na golmanom a sudija priznao gol
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Da je ovaj učio iz skripti valjalo biChWilla je napisao/la:e djeco ako budete učili iz skripti bićete ovakvi novinari. i to ako budete imali sreće.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Hajmo malo o sansama za evropu.Jedino preko kupa i mislim da CE mo se docepat finala i da CE to bit dovoljno za evrope jer u finalu CE garant igrat neki OD ovih prvih 4 dok preko lige je prevelik zaostatak da BI se moglo sta uradit.Iduce sezone u top 12 je titula i ja mislim da se na to moramo fokusirat.
Danas se ocekuje neki igrac
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ako ode antolovic, onda nam treba jedan rezervni golman....DooVe je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/antolovi ... jom/182399
Sretno Antola!
Veca na gol
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Moja želja je bila da smo Bobica iz Veleža zaganjat dok smo imali sansi...mlad,dobar golman sto je dokazao mnogo ove polusezone gdje je imao nekih strasnih intervencija i da njega nije bilo oni bi primili duplo golova..
Neki dan izasao clanak na ovom portalu da ce ostati u Veležu do kraja sezone..
Pitanje je i kakvog naši žele golmana:nekog mladog i željnog dokazivanja/jaka konkurencija Veci(da niko nije siguran) ili nekog starijeg,iskusnijeg da bude na klupi i brani u slucaju povrede Vece..
Jedino sto nije losa stvar odlaskom Marijana bi se oslobodili i njegove "velike plate" od 5 200 KM (tako sam cuo da ima)
Pitanje je i kakvog naši žele golmana:nekog mladog i željnog dokazivanja/jaka konkurencija Veci(da niko nije siguran) ili nekog starijeg,iskusnijeg da bude na klupi i brani u slucaju povrede Vece..
Jedino sto nije losa stvar odlaskom Marijana bi se oslobodili i njegove "velike plate" od 5 200 KM (tako sam cuo da ima)

Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 23 jan 2016, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Lijepa vijest za Antolovica jos ako se dobije kakva lova za njega odlicno.
A ko je taj novi igrac ?
A ko je taj novi igrac ?
Moje mišljenje da će uzeti nekog iskusnijeg, samo da ne ostanemo na naša dva mlada golmana.Southboy je napisao/la:Trebali smo Bobica iz Veleža zaganjat dok smo imali sansi...mlad,dobar golman sto je dokazao mnogo ove polusezone gdje je imao nekih strasnih intervencija.
neki dan izasao clanak na ovom portalu da ce ostati u Veležu do kraja sezone..
Pitanje je i kakvog naši žele golmana:nekog mladog i željnog dokazivanja/jaka konkurencija Veci(da niko jije siguran) ili nekog starijeg,iskusnijeg da bude na klupi i brani u slucaju povrede Vece..
Trebali smo odmah uzeti Nurkovića, on bi bio sigurna backup opcija, no i on se odlučio da ostane u Travniku, kao i Bobić u Veležu.
ide Antolovic jos lijepih vijesti,konacno Veca da stane na gol...nista losiji golman od ovog cak i bolji ...docekao si svoju priliku majstore

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
i konacno aco kapiten !delinjo je napisao/la:ide Antolovic jos lijepih vijesti,konacno Veca da stane na gol...nista losiji golman od ovog cak i bolji ...docekao si svoju priliku majstore![]()

Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
http://www.transfermarkt.ba/justin-meng ... ler/211127
Bez kluba,reprezentativac Kameruna
Bez kluba,reprezentativac Kameruna
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Moras mu dat brat bratu 100k eura za godinu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Treba nama kvalitetan golman kao eventualna alternativa za Vedrana.. Godine nisu toliko bitne ali je bitno da moze kvalitetno odgovoriti zadatku u slucaju potrebe.. Bobic nije bio losa opcija ali nesto ne vjerujem da bi on pristao da bude rezerva.. Mora se nesto zaganjati ali vjerujem da ce se to uraditi kada Antolovic zvanicno bude otisao..Southboy je napisao/la:Moja želja je bila da smo Bobica iz Veleža zaganjat dok smo imali sansi...mlad,dobar golman sto je dokazao mnogo ove polusezone gdje je imao nekih strasnih intervencija i da njega nije bilo oni bi primili duplo golova..
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Konačno! Drago mi je za Vecu brata mog, znao sam da će uspjeti, govorio sam mu to dok sam i trenirao jer se zaista isticao. Osjećam se kao da sam ja uspio, i vjerujem svi koji su trenirali sa njim; predobar momak!rodrigo87 je napisao/la:i konacno aco kapiten !delinjo je napisao/la:ide Antolovic jos lijepih vijesti,konacno Veca da stane na gol...nista losiji golman od ovog cak i bolji ...docekao si svoju priliku majstore![]()
![]()
izljev emocija

Kakva ce nas nostalgija puci kad loptu baci rukom preko pola igralistaomladina1921zeljina je napisao/la: Konačno! Drago mi je za Vecu brata mog, znao sam da će uspjeti, govorio sam mu to dok sam i trenirao jer se zaista isticao. Osjećam se kao da sam ja uspio, i vjerujem svi koji su trenirali sa njim; predobar momak!
izljev emocija![]()
![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt: