Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 22 jan 2016, 17:40

Kad se sjetim price kako su Bullsi sutnuli Denga, kako smo nezahvalni prema njemu bili jer je dosta ucinio za fransizu. :facepalm:

Rose naravno ako bude razuman i bude trazio realnu cijenu, naravno da ce ostat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 22 jan 2016, 17:50

Ma pusti ti tu lojalonost,ta lojalnost u slucaju Rosea moze biti i vise stetna nego korisna,predpostavljam..Bullsi su iznad Rosea i treba razmisljati o buducnosti.
Rose stari,ekipa ima (ili bi bar trebalo) da im novog vodju Butlera,dok je god Rose tu hijerarhija nece biti jasna,i po meni dve kljucne stvari a to su ugovor i uloga.
Pitanje je moze li Rose u buducnosti biti opcija br 2 ili cak i br 3,to je upitno,i ugovor..obzirom na rast capa,Roseov mozak sto se tice para i ugovora,cisto sumnjam da ce uopste htjeti pricati ispod 15 mil..a realno kako sada igra,10 mil je plafon sto bi mu ja dao

Zasto ne novi pocetak?...uvaliti ga za Joe Jonsona recimo,NYN treba play a Bullsi dobijaju gomilu prostora za ubuduce ganjati novog playa (recimo Conley)

A u slucaju da Rose ostane na nekih 15mil i bude los ili ovakav kakav je danas..ee onda se nema zaliti..ne valja napad,ne valja odbrana,kukanje na trenera itd itd

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jan 2016, 18:11

ozy je napisao/la:Ma pusti ti tu lojalonost,ta lojalnost u slucaju Rosea moze biti i vise stetna nego korisna,predpostavljam..Bullsi su iznad Rosea i treba razmisljati o buducnosti.
Rose stari,ekipa ima (ili bi bar trebalo) da im novog vodju Butlera,dok je god Rose tu hijerarhija nece biti jasna,i po meni dve kljucne stvari a to su ugovor i uloga.
Pitanje je moze li Rose u buducnosti biti opcija br 2 ili cak i br 3,to je upitno,i ugovor..obzirom na rast capa,Roseov mozak sto se tice para i ugovora,cisto sumnjam da ce uopste htjeti pricati ispod 15 mil..a realno kako sada igra,10 mil je plafon sto bi mu ja dao

Zasto ne novi pocetak?...uvaliti ga za Joe Jonsona recimo,NYN treba play a Bullsi dobijaju gomilu prostora za ubuduce ganjati novog playa (recimo Conley)

A u slucaju da Rose ostane na nekih 15mil i bude los ili ovakav kakav je danas..ee onda se nema zaliti..ne valja napad,ne valja odbrana,kukanje na trenera itd itd
Problem je sto nama Rose nije problem. Tvoja je prica znaci u biti, Rose je problem, njega se rjesimo i mi smo prvaci svijeta :damn:
Butler je samo godinu dana mladji od Rosea tako da je plan sigurno da njih dvojica izguraju ovu generaciju.
Rose je zadnje utakmice odlican i vecinu sezone je 3 opcija ekipe.
Ja sam jedan od najvecih kriticara njegove igre ove sezone, al kad igra dobro ne treba zazmirit. Vjerovatno je imao problema sa vidom, tako izgleda, pa je to razlog losih igara na pocetku sezone.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 22 jan 2016, 18:19

BIHfan je napisao/la:
ozy je napisao/la:Ma pusti ti tu lojalonost,ta lojalnost u slucaju Rosea moze biti i vise stetna nego korisna,predpostavljam..Bullsi su iznad Rosea i treba razmisljati o buducnosti.

Problem je sto nama Rose nije problem. Tvoja je prica znaci u biti, Rose je problem, njega se rjesimo i mi smo prvaci svijeta :damn:
Butler je samo godinu dana mladji od Rosea tako da je plan sigurno da njih dvojica izguraju ovu generaciju.
Ja sam jedan od najvecih kriticara njegove igre ove sezone, al kad igra dobro ne treba zazmirit. Vjerovatno je imao problema sa vidom, tako izgleda, pa je to razlog losih igara na pocetku sezone.
Da ja samtram da je Rose najveci problem Bullsa,uzmi generalno kako igra?..igra ocajno,dodaj tu i TS%,PER..katastrofa..i naravno da neces biti prvak svijata :roll: ..ali sigurno da ce biti bolja ekipa,jer taj isti Rose uzima suteve Gasolu/Butleru/Dogu itd
A uostalom kad Rose i odiga dobro (necemo zazmiriti naravno,a i to se moze nabrojati na prste jedne ruke) napad skace,kad igra kako igra napad je tu gdje je,pa ti zakljuci ko je teret ovoj ekipi ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jan 2016, 18:31

ozy je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Da ja samtram da je Rose najveci problem Bullsa,uzmi generalno kako igra?..igra ocajno,dodaj tu i TS%,PER..katastrofa..i naravno da neces biti prvak svijata :roll: ..ali sigurno da ce biti bolja ekipa,jer taj isti Rose uzima suteve Gasolu/Butleru/Dogu itd
A uostalom kad Rose i odiga dobro (necemo zazmiriti naravno,a i to se moze nabrojati na prste jedne ruke) napad skace,kad igra kako igra napad je tu gdje je,pa ti zakljuci ko je teret ovoj ekipi ;)
Eto nek nam igra cvjeta kad je vode Kirk Hinrich ili Aaron Brooks.
Ti uzimas tu naprednu statistiku koja pokazuje citavu sezonu, daj mi njegovu statistiku poslje Bozica. Drugi igrac skroz. ;)
Butleru niko ne uzima suteve, on ispuca uvijek svoje suteve, cak zna nekad uzet gluplje suteve od Mirotica mada je on prvak u tome, sto se tice Bullsa. Gasol ove sezone zivi od midrange, sa posta nikad manje poena nije davao, a nije da ne dobija lopte na postu, vec jednostavno pravi sve izgubljene lopte, a u odbrani nas kosta strasno.
Nadam se da se salis kad kazes da uzima lopte i McDermottu. :wtf:
FK DELFIN NEUM

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 22 jan 2016, 18:47

Pa u janurau kad god je pauzirao Bullsi su dobili,4-0,sa njim imaju 3-6 (ili tako nesto),tricu sutira 20%..za 2 je malo bolji.....al ajde da to uzmemo da je nebitno

Mislim smjesno mi je to pokusavanje odbrane Ruze,ko ne vidi da je on teret onda stvarno...i samo cekaj da vidis kad dodje prica o ugovoru :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jan 2016, 19:35

ozy je napisao/la:Ma glavno i osnovno je rijesiti se Rosea,pokusati ga nekome uvaliti,sto bi dovelo do dosta dobrih stvari za Bullse,rijesiti ga se prije ugovora,napokon postaviti hijerarhiju,znaci Buttler alpha i omega,nesto igraca vec imaju Portis nije lose moglo bi se nesto napraviti od njega da bude pristojan igrac,Doug-a takodje moze biti od korisiti..dok Mirotic..ne znma taj lik je meni katastrofa,djeluje mi sporije dosta + je neki tweener,onda one evropske teske noge,mekan je u pm..bas pravi igrac za Real i taj nivo kosarke,znam da se nece niko sloziti sa ovim ali jbg :mrgreen:
Butlers postsvit isto sto je i Rose bio sto znaci ACL jel to? Sta ti je care treba ti jos neki super star..Rose je poceo igrat samo da uzme manje para i to je to .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 22 jan 2016, 19:51

SaltCityAttack je napisao/la:
ozy je napisao/la:Ma glavno i osnovno je rijesiti se Rosea,pokusati ga nekome uvaliti,sto bi dovelo do dosta dobrih stvari za Bullse,rijesiti ga se prije ugovora,napokon postaviti hijerarhiju,znaci Buttler alpha i omega,nesto igraca vec imaju Portis nije lose moglo bi se nesto napraviti od njega da bude pristojan igrac,Doug-a takodje moze biti od korisiti..dok Mirotic..ne znma taj lik je meni katastrofa,djeluje mi sporije dosta + je neki tweener,onda one evropske teske noge,mekan je u pm..bas pravi igrac za Real i taj nivo kosarke,znam da se nece niko sloziti sa ovim ali jbg :mrgreen:
Butlers postsvit isto sto je i Rose bio sto znaci ACL jel to? Sta ti je care treba ti jos neki super star..Rose je poceo igrat samo da uzme manje para i to je to .

Rose je i dalje medu top 10 pg u ligi,nije on problem :!: Pametnije je se rijesitit Noaha,pokusti dovesti Centra koji ce nesto napraviti u napadu.

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 22 jan 2016, 20:05

lumani je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:

Rose je i dalje medu top 10 pg u ligi,nije on problem :!: Pametnije je se rijesitit Noaha,pokusti dovesti Centra koji ce nesto napraviti u napadu.
Rose je medju top 10 al na 2k16

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 jan 2016, 20:48

kad su Bullsi napravili zadnji trade
i samo 4 igraca Bullsa ustvari su sa strane svi su ostali kroz draft tu,ima li ijedna NBA ekipa blizu ovoga

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 23 jan 2016, 02:04

Trade... je li kad smo doveli McDermotta (kad smo zamjenuli pikove sa Denverom)? Da li se to smatra trejdom?
Postovanje treba zaraditi.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 23 jan 2016, 02:19

furamo se na Packerse :mrgreen:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jan 2016, 02:34

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jan 2016, 03:09

Uvijek napravimo run kad Gasol ceska jajca na klupi. Trejdate ga vise. I njeg i Mirotica i Snella.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jan 2016, 03:39

Opet duo Gasol-Mirotic nam zatvara utakmice :cry: :cry: :cry: :cry:

Pa dokad vise hebemu????
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 23 jan 2016, 16:35

Nikad covjek nauciti^.

Butler, Rose i Gasol sinoc dali 73 poena uz 50% suta iz igre i opet izgubis.
Postovanje treba zaraditi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jan 2016, 16:51

Ne znam kako nam drugi govore u fazonu "pa sta hocete" "treca smo ekipa istoka" i slicne price. Ja se ne mogu zadovoljit ispadanjem u prvoj rundi i prosjecnosti. Mene samo zanima titula, hebes ti ekipu koja je vjeciti contender a ne moze prsmrdit finalu.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2016, 18:20

Butler i Rose odlicni, Gasol je bio dobar ali ostali kriminalni osim donekle Portisa i malo Taj ...raduje me Rose sve bolji i bolji i sto je najvaznije prosjek suta veoma dobar
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amader1
Kontakt:

Post Postao/la amader1 » 25 jan 2016, 19:32

Pozz navijačima Bullsa nisam pisao odavno ali pratim redovno dešavanja za nešto više ove sezone da bi uradili treba nam neka 2 ili 3 ,bolje bi bilo 3 da butler nebi toliko trpio msm da bi Jeff green bi nama idealan može i na neku 4 odigrati poslati mirotica ili još nekoga da se ugovori sloze

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 25 jan 2016, 20:10

jesmo treci na istoku, ali imamo samo 4 pobjede vise od Hornetsa koji su na 11. mjestu :rol:
Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.