Rose naravno ako bude razuman i bude trazio realnu cijenu, naravno da ce ostat.
Problem je sto nama Rose nije problem. Tvoja je prica znaci u biti, Rose je problem, njega se rjesimo i mi smo prvaci svijetaozy je napisao/la:Ma pusti ti tu lojalonost,ta lojalnost u slucaju Rosea moze biti i vise stetna nego korisna,predpostavljam..Bullsi su iznad Rosea i treba razmisljati o buducnosti.
Rose stari,ekipa ima (ili bi bar trebalo) da im novog vodju Butlera,dok je god Rose tu hijerarhija nece biti jasna,i po meni dve kljucne stvari a to su ugovor i uloga.
Pitanje je moze li Rose u buducnosti biti opcija br 2 ili cak i br 3,to je upitno,i ugovor..obzirom na rast capa,Roseov mozak sto se tice para i ugovora,cisto sumnjam da ce uopste htjeti pricati ispod 15 mil..a realno kako sada igra,10 mil je plafon sto bi mu ja dao
Zasto ne novi pocetak?...uvaliti ga za Joe Jonsona recimo,NYN treba play a Bullsi dobijaju gomilu prostora za ubuduce ganjati novog playa (recimo Conley)
A u slucaju da Rose ostane na nekih 15mil i bude los ili ovakav kakav je danas..ee onda se nema zaliti..ne valja napad,ne valja odbrana,kukanje na trenera itd itd
Da ja samtram da je Rose najveci problem Bullsa,uzmi generalno kako igra?..igra ocajno,dodaj tu i TS%,PER..katastrofa..i naravno da neces biti prvak svijataBIHfan je napisao/la:Problem je sto nama Rose nije problem. Tvoja je prica znaci u biti, Rose je problem, njega se rjesimo i mi smo prvaci svijetaozy je napisao/la:Ma pusti ti tu lojalonost,ta lojalnost u slucaju Rosea moze biti i vise stetna nego korisna,predpostavljam..Bullsi su iznad Rosea i treba razmisljati o buducnosti.
Rose stari,ekipa ima (ili bi bar trebalo) da im novog vodju Butlera,dok je god Rose tu hijerarhija nece biti jasna,i po meni dve kljucne stvari a to su ugovor i uloga.
Pitanje je moze li Rose u buducnosti biti opcija br 2 ili cak i br 3,to je upitno,i ugovor..obzirom na rast capa,Roseov mozak sto se tice para i ugovora,cisto sumnjam da ce uopste htjeti pricati ispod 15 mil..a realno kako sada igra,10 mil je plafon sto bi mu ja dao
Zasto ne novi pocetak?...uvaliti ga za Joe Jonsona recimo,NYN treba play a Bullsi dobijaju gomilu prostora za ubuduce ganjati novog playa (recimo Conley)
A u slucaju da Rose ostane na nekih 15mil i bude los ili ovakav kakav je danas..ee onda se nema zaliti..ne valja napad,ne valja odbrana,kukanje na trenera itd itd![]()
Butler je samo godinu dana mladji od Rosea tako da je plan sigurno da njih dvojica izguraju ovu generaciju.
Rose je zadnje utakmice odlican i vecinu sezone je 3 opcija ekipe.
Ja sam jedan od najvecih kriticara njegove igre ove sezone, al kad igra dobro ne treba zazmirit. Vjerovatno je imao problema sa vidom, tako izgleda, pa je to razlog losih igara na pocetku sezone.
Eto nek nam igra cvjeta kad je vode Kirk Hinrich ili Aaron Brooks.ozy je napisao/la:Da ja samtram da je Rose najveci problem Bullsa,uzmi generalno kako igra?..igra ocajno,dodaj tu i TS%,PER..katastrofa..i naravno da neces biti prvak svijataBIHfan je napisao/la:Problem je sto nama Rose nije problem. Tvoja je prica znaci u biti, Rose je problem, njega se rjesimo i mi smo prvaci svijetaozy je napisao/la:Ma pusti ti tu lojalonost,ta lojalnost u slucaju Rosea moze biti i vise stetna nego korisna,predpostavljam..Bullsi su iznad Rosea i treba razmisljati o buducnosti.
A u slucaju da Rose ostane na nekih 15mil i bude los ili ovakav kakav je danas..ee onda se nema zaliti..ne valja napad,ne valja odbrana,kukanje na trenera itd itd![]()
Butler je samo godinu dana mladji od Rosea tako da je plan sigurno da njih dvojica izguraju ovu generaciju.
Rose je zadnje utakmice odlican i vecinu sezone je 3 opcija ekipe.
Ja sam jedan od najvecih kriticara njegove igre ove sezone, al kad igra dobro ne treba zazmirit. Vjerovatno je imao problema sa vidom, tako izgleda, pa je to razlog losih igara na pocetku sezone...ali sigurno da ce biti bolja ekipa,jer taj isti Rose uzima suteve Gasolu/Butleru/Dogu itd
A uostalom kad Rose i odiga dobro (necemo zazmiriti naravno,a i to se moze nabrojati na prste jedne ruke) napad skace,kad igra kako igra napad je tu gdje je,pa ti zakljuci ko je teret ovoj ekipi
Butlers postsvit isto sto je i Rose bio sto znaci ACL jel to? Sta ti je care treba ti jos neki super star..Rose je poceo igrat samo da uzme manje para i to je to .ozy je napisao/la:Ma glavno i osnovno je rijesiti se Rosea,pokusati ga nekome uvaliti,sto bi dovelo do dosta dobrih stvari za Bullse,rijesiti ga se prije ugovora,napokon postaviti hijerarhiju,znaci Buttler alpha i omega,nesto igraca vec imaju Portis nije lose moglo bi se nesto napraviti od njega da bude pristojan igrac,Doug-a takodje moze biti od korisiti..dok Mirotic..ne znma taj lik je meni katastrofa,djeluje mi sporije dosta + je neki tweener,onda one evropske teske noge,mekan je u pm..bas pravi igrac za Real i taj nivo kosarke,znam da se nece niko sloziti sa ovim ali jbg
SaltCityAttack je napisao/la:Butlers postsvit isto sto je i Rose bio sto znaci ACL jel to? Sta ti je care treba ti jos neki super star..Rose je poceo igrat samo da uzme manje para i to je to .ozy je napisao/la:Ma glavno i osnovno je rijesiti se Rosea,pokusati ga nekome uvaliti,sto bi dovelo do dosta dobrih stvari za Bullse,rijesiti ga se prije ugovora,napokon postaviti hijerarhiju,znaci Buttler alpha i omega,nesto igraca vec imaju Portis nije lose moglo bi se nesto napraviti od njega da bude pristojan igrac,Doug-a takodje moze biti od korisiti..dok Mirotic..ne znma taj lik je meni katastrofa,djeluje mi sporije dosta + je neki tweener,onda one evropske teske noge,mekan je u pm..bas pravi igrac za Real i taj nivo kosarke,znam da se nece niko sloziti sa ovim ali jbg
Rose je medju top 10 al na 2k16lumani je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Butlers postsvit isto sto je i Rose bio sto znaci ACL jel to? Sta ti je care treba ti jos neki super star..Rose je poceo igrat samo da uzme manje para i to je to .ozy je napisao/la:Ma glavno i osnovno je rijesiti se Rosea,pokusati ga nekome uvaliti,sto bi dovelo do dosta dobrih stvari za Bullse,rijesiti ga se prije ugovora,napokon postaviti hijerarhiju,znaci Buttler alpha i omega,nesto igraca vec imaju Portis nije lose moglo bi se nesto napraviti od njega da bude pristojan igrac,Doug-a takodje moze biti od korisiti..dok Mirotic..ne znma taj lik je meni katastrofa,djeluje mi sporije dosta + je neki tweener,onda one evropske teske noge,mekan je u pm..bas pravi igrac za Real i taj nivo kosarke,znam da se nece niko sloziti sa ovim ali jbg
Rose je i dalje medu top 10 pg u ligi,nije on problemPametnije je se rijesitit Noaha,pokusti dovesti Centra koji ce nesto napraviti u napadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.