adnan guso bar 800 000 euraEdo_Majka je napisao/la: Dajte i vas prijedlog ali bez pretjerivanja i bice ubaceni za slijedecu sezonu, Visca ce imati 500.000€ i to je vec odlueno.

i ako nije frka da se edituje tamo da je visci ugovor do 2017

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
adnan guso bar 800 000 euraEdo_Majka je napisao/la: Dajte i vas prijedlog ali bez pretjerivanja i bice ubaceni za slijedecu sezonu, Visca ce imati 500.000€ i to je vec odlueno.
malo je reci nije pouzdan, ovo ukupno samo prepolovi, znaci 3.400.000€ (ni toliko)_Bad_boy je napisao/la:Kader von FK Zeljeznicar Sarajevo in der Saison 2009/2010
# Name / Position Nation Marktwert
10
Samir Bekric
Mittelfeld (OA), 25 Jahre
750.000 €
12
Ibrahim Sehic
Torwart (TW) , 21 Jahre
600.000 €
24
Elvis Mesic
Abwehr (IV), 29 Jahre
600.000 €
20
Mirsad Beslija
Mittelfeld (AR), 30 Jahre
500.000 €
19
Alen Mesanovic
Sturm (MS), 34 Jahre
500.000 €
17
Benjamin Colic
Abwehr (RV), 18 Jahre
450.000 €
16
Milan Culum
Mittelfeld (DM), 25 Jahre
425.000 €
11
Srdjan Stanic
Sturm (OA), 20 Jahre
425.000 €
9
Damir Rovcanin
Sturm (MS), 22 Jahre
400.000 €
29
Lazar Popovic
Sturm (MS), 27 Jahre
250.000 €
3
Mirko Radovanovic
Abwehr (LV), 24 Jahre
225.000 €
6
Jadranko Bogicevic
Abwehr (IV), 27 Jahre
225.000 €
8
Nedzad Serdarevic
Mittelfeld , 25 Jahre
200.000 €
21
Sead Bucan
Mittelfeld (AV), 29 Jahre
200.000 €
14
Haris Beslija
Mittelfeld (OM), 23 Jahre
125.000 €
44
Denis Selimovic
Mittelfeld (DM), 30 Jahre
125.000 €
7
Predrag Simic
Mittelfeld (DM), 30 Jahre
100.000 €
18
Slaven Kovacevic
Mittelfeld (OM), 29 Jahre
100.000 €
23
Muamer Svraka
Mittelfeld (DM), 21 Jahre
100.000 €
5
Delimir Bajic
Abwehr (RV), 26 Jahre
75.000 €
25
Goran Perak
Mittelfeld , 23 Jahre
75.000 €
1
Adnan Guso
Torwart (TW), 34 Jahre
50.000 €
22
Bozidar Radosevic*
Torwart (TW), 21 Jahre
50.000 €
4
Edis Mulalic
Abwehr (LV), 34 Jahre
50.000 €
15
Semir Kerla
Abwehr (IV), 22 Jahre
50.000 €
33
Marko Faric
Abwehr
50.000 €
13
Edin Visca
Mittelfeld (AV), 20 Jahre
50.000 €
2
Bajro Spahic
Sturm
50.000 €
Gesamtwert 6.800.000 €
znam da nije pouzdan portal al et onako orjentaciono da vidimo malo..
Koje odavno nista i ne pisemArogantni je napisao/la:@pile odakle vadis sve te inf.
Ja se trudim da Zeljo bude kako treba a za ostale manje vise, e de mi sad reci do kada Visca ima ugovor a za Sehu cemo izbrisati te klauzule, i ako vidite jos koju gresku recite pa cemo je editirati._Bad_boy je napisao/la:adnan guso bar 800 000 euraEdo_Majka je napisao/la: Dajte i vas prijedlog ali bez pretjerivanja i bice ubaceni za slijedecu sezonu, Visca ce imati 500.000€ i to je vec odlueno.
i ako nije frka da se edituje tamo da je visci ugovor do 2017a sehic da nema klauze za odlazak nikako
Visca je potpisao na tri opuco je jednu godinu od ugovora.Edo_Majka je napisao/la:Ja se trudim da Zeljo bude kako treba a za ostale manje vise, e de mi sad reci do kada Visca ima ugovor a za Sehu cemo izbrisati te klauzule, i ako vidite jos koju gresku recite pa cemo je editirati._Bad_boy je napisao/la:adnan guso bar 800 000 euraEdo_Majka je napisao/la: Dajte i vas prijedlog ali bez pretjerivanja i bice ubaceni za slijedecu sezonu, Visca ce imati 500.000€ i to je vec odlueno.
i ako nije frka da se edituje tamo da je visci ugovor do 2017a sehic da nema klauze za odlazak nikako
Jel se ti zezas il oni s tf.de uzimaju misljenja posjetilaca ???Edo_Majka je napisao/la: Dajte i vas prijedlog ali bez pretjerivanja i bice ubaceni za slijedecu sezonu, Visca ce imati 500.000€ i to je vec odlueno.
Nismo Bajic ce vjerovatno otici, Bucan ima ponudu iz Hrvatske pa recimo primamljivu i vise od onoga sto mu mi nudimo, Simic sa njim ce se tek pregovarati o uslovima mada ne vjerujem da ce prihvatiti sa Beslijom nece biti problema.cassanova je napisao/la:U narednih nekoliko dana trener „Plavih" će obaviti razgovore sa igračima kojima je istekao ugovor, Mirsadom Bešlijom, Seadom Bučanom, Predragom Šimićem i Delimirom Bajićem.
- Neke razgovore obavili smo još dok je trajala sezona. Bešlija i Bajić gotovo sigurno ostaju, Bučanu smo ponudili ugovor, sa Šimićem se trebam sastati - kaže Osim, koji još uvijek ne želi govoriti o igračima koji bi trebali pojačati ekipu pred nastupe u Ligi šampiona.
pile jesmol to izgladili sa Bajićem ?!
Džafića zovu Željo, Partizan, Unirea i Ankaragucu
Ne zezam se, vec to stvarno posjetioci koji poznaju svoje ekipe, ja i jos 2-3 clana dajemo svoje misljenje za Zeljine igrace, vecinom od mene uzimaju jer ih ja poprilicno poznajem a sto neznam pitam ovdjeseha je napisao/la:Jel se ti zezas il oni s tf.de uzimaju misljenja posjetilaca ???Edo_Majka je napisao/la: Dajte i vas prijedlog ali bez pretjerivanja i bice ubaceni za slijedecu sezonu, Visca ce imati 500.000€ i to je vec odlueno.
ako misli sebi dugoročno dobro unda bi najbolje bilo da dođe nama.Istina Partizan,Unirea i Ankara bi mu vjerojatno dali bolje uslove,veća primanja,al je pitanje koliko bi se tamo naigrao???zato mu je najbolje nek dođe nama,postane još bolja igračina i onda za 2-3 godine napravi dobar transfer i mirna Bosnacassanova je napisao/la:U narednih nekoliko dana trener „Plavih" će obaviti razgovore sa igračima kojima je istekao ugovor, Mirsadom Bešlijom, Seadom Bučanom, Predragom Šimićem i Delimirom Bajićem.
- Neke razgovore obavili smo još dok je trajala sezona. Bešlija i Bajić gotovo sigurno ostaju, Bučanu smo ponudili ugovor, sa Šimićem se trebam sastati - kaže Osim, koji još uvijek ne želi govoriti o igračima koji bi trebali pojačati ekipu pred nastupe u Ligi šampiona.
pile jesmol to izgladili sa Bajićem ?!
Džafića zovu Željo, Partizan, Unirea i Ankaragucu
Cuj to al npr sta ti kazes Visca vrijedi 5 000 000 ?Edo_Majka je napisao/la:Ne zezam se, vec to stvarno posjetioci koji poznaju svoje ekipe, ja i jos 2-3 clana dajemo svoje misljenje za Zeljine igrace, vecinom od mene uzimaju jer ih ja poprilicno poznajem a sto neznam pitam ovdjeseha je napisao/la:Jel se ti zezas il oni s tf.de uzimaju misljenja posjetilaca ???Edo_Majka je napisao/la: Dajte i vas prijedlog ali bez pretjerivanja i bice ubaceni za slijedecu sezonu, Visca ce imati 500.000€ i to je vec odlueno.i tako ce Zeljo imatu svoju pravu vrijednost. A sta si ti mislio ko to odlucuje, nisi mislio valjda da ce svabe pratiti nase igrace pa da odlucuju???
Pa moze se to reci ali bi me onda ismijavali i nebi vise vjerovali u moje postove, dakle ja pokusavam maksimlno korktno da dam svoje misljenje, i oni ostali sto daju svoja misljena onda se to sagleda i postavi se neka normalna vrijednost. Visca ide na 500.000€ za to cu se boriti k'o lav, decko ima potencijala za to.seha je napisao/la:
Cuj to al npr sta ti kazes Visca vrijedi 5 000 000 ?
Svaka cast juniorima jer su dobro slabiji od malenih...naravno svaka cast i kadetima, al oni su pravo dobri pa mi je ocekivano bilo da dobiju19TM87 je napisao/la:kadeti dobili 2-1 i tim osigurali ulaz u doigravanja, a juniori dobili 1-0...karamo ih u svim uzrastima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.