NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 20 jan 2016, 16:10

TehnickiDirektor je napisao/la:Danas bi trebala biti prozivka. Ostali smo bez golmana Abdihodzica koji je otisao u Vinogradar. Dosli Nuspahic, Buric, Sijamhodzic i Kapic.
Koji Kapić, kako se zove ?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 20 jan 2016, 19:49

Rifet Kapic.

Ne znam sta ce dalje biti oko igrackog kadra, nisam ja vise u klubu. Rijetko sam i u Bihacu. Sjedio sam s trenerom Kljucaninom i ove sezone primarni cilj je ostanak u ligi, sa sto manje troskova.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 20 jan 2016, 20:15

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 jan 2016, 22:22

To je ovaj momak što je igrao za PVC Džaju na novogodišnjem. Proglašen je i najboljim igračem turnira.
Nije loš igrač, vidjet ćemo hoće li dobiti priliku.

Zna li ko šta o ovoj drugoj dvojici?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 22 jan 2016, 14:56

Vratio se Topic. Dosao nam je i neki crnac.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 22 jan 2016, 15:29

TehnickiDirektor je napisao/la:Vratio se Topic. Dosao nam je i neki crnac.
Fino, moze se ovdje sastaviti fina ekipa :)

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 jan 2016, 16:13

Topić ako se vratio, to je odlično. Samo da ga ne muče povrede kao i prije, dobar je igrač.
Samo da je dobro posložiti ekipu sada :D

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 22 jan 2016, 16:28

Odlicno sto se Topic vratio,od tog crnca ne ocekujem nista jer nikad nismo uspjeli potrefit nekog dobrog stranog igraca.Jedini koji je mogao dobit prolaznu ocjenu je Samuel Gomis ostalo nista
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 22 jan 2016, 17:53

Sta je sa Markovicem, Sanidom i Mimijem? Endi bi nam dobro dosao, ako nista i Stamboliju dovesti jer moze pomoci iskustvom. Samo se nadam da nece poceti anonimuse iz Srbije dovoditi.

Jaooo imamo para i za pripreme u Vodicama :D

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 22 jan 2016, 19:16

Frank Otega
slika

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 22 jan 2016, 19:49

Prioreme ce biti u K.Vakufu, a putovati ce se u Hrvatsku na more, kako bi odigrali prijateljske utakmice.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 jan 2016, 19:57

Rafael30 je napisao/la:Frank Otega
slika
Valjda je samo na probi. Nadam se da neće ostati jer da valja, ne bi on bio kod nas :lol:

Idemo u Vodice na pripreme a struja se jučer platila :D

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 22 jan 2016, 21:15

Kapić je igrao prije dva dana u prvi 11 za ND Goricu u prijateljskoj protiv SK Austria Klagenfurt, pobjedili 2:1, on dao gol za 1:0.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 23 jan 2016, 09:19

Ttip je igrom slučaja došao tu i provest će u Bihaću pola godine ili godinu i sam je na svoju inicijativu tražio da igr au klubu ako je to moguće. Ovi su mu odgovorili da mora odraditi probu i zadovoljiti potrebe, valjda je dobar igrač kako kažu, zašto ga ne bi iskoristili dok je tu.. :) A što se tiče ovih što se nisu udostojili ni javiti juče, ja ne znam šta misle ti pojedini tzv. "igrači" da se nekog treba moliti da dođe ili ne znam već šta. Lijepo je vidjeti juče dosta mladu ekipu i većinom dečke iz kantona i grada.. Ove otpadnike što dođu pa odu pa opet tako treba istjerati do kraja života i glumce koji nisu isprljali i natopilid res u životu kako treba. Nadam se da će se održati dugo ovo s čim se je počelo i da će se sastaviti dobra ekipa za dvije-tri sezone i da se može konkurisati za ulazak u PL jer omladinski pogon je jako bitan segment svega ovog. To samo možemo zajedničkim radom ostvariti svi mi. :)

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 23 jan 2016, 16:40

Amsterdam1312 je napisao/la:Ttip je igrom slučaja došao tu i provest će u Bihaću pola godine ili godinu i sam je na svoju inicijativu tražio da igr au klubu ako je to moguće. Ovi su mu odgovorili da mora odraditi probu i zadovoljiti potrebe, valjda je dobar igrač kako kažu, zašto ga ne bi iskoristili dok je tu.. :) A što se tiče ovih što se nisu udostojili ni javiti juče, ja ne znam šta misle ti pojedini tzv. "igrači" da se nekog treba moliti da dođe ili ne znam već šta. Lijepo je vidjeti juče dosta mladu ekipu i većinom dečke iz kantona i grada.. Ove otpadnike što dođu pa odu pa opet tako treba istjerati do kraja života i glumce koji nisu isprljali i natopilid res u životu kako treba. Nadam se da će se održati dugo ovo s čim se je počelo i da će se sastaviti dobra ekipa za dvije-tri sezone i da se može konkurisati za ulazak u PL jer omladinski pogon je jako bitan segment svega ovog. To samo možemo zajedničkim radom ostvariti svi mi. :)
Da je dobar igrač nebi sigurno zavrsio u Jedinstvu :urnebes: Stamby piše da je igrao u 3 HNL, ja sto sam našao prosle godine je igrao za NK Sava Sop-Hruščica, to je zagrebačka županijska liga.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jan 2016, 17:12

Rafael30 je napisao/la:
Amsterdam1312 je napisao/la:Ttip je igrom slučaja došao tu i provest će u Bihaću pola godine ili godinu i sam je na svoju inicijativu tražio da igr au klubu ako je to moguće. Ovi su mu odgovorili da mora odraditi probu i zadovoljiti potrebe, valjda je dobar igrač kako kažu, zašto ga ne bi iskoristili dok je tu.. :) A što se tiče ovih što se nisu udostojili ni javiti juče, ja ne znam šta misle ti pojedini tzv. "igrači" da se nekog treba moliti da dođe ili ne znam već šta. Lijepo je vidjeti juče dosta mladu ekipu i većinom dečke iz kantona i grada.. Ove otpadnike što dođu pa odu pa opet tako treba istjerati do kraja života i glumce koji nisu isprljali i natopilid res u životu kako treba. Nadam se da će se održati dugo ovo s čim se je počelo i da će se sastaviti dobra ekipa za dvije-tri sezone i da se može konkurisati za ulazak u PL jer omladinski pogon je jako bitan segment svega ovog. To samo možemo zajedničkim radom ostvariti svi mi. :)
Da je dobar igrač nebi sigurno zavrsio u Jedinstvu :urnebes: Stamby piše da je igrao u 3 HNL, ja sto sam našao prosle godine je igrao za NK Sava Sop-Hruščica, to je zagrebačka županijska liga.
Siguran sam da mi i boljih imamo na stensu :lol:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 23 jan 2016, 18:10

Trazio sam o njemu, valjda za Tresnjevku igrao, tako nesto. Cak ima da je trazio posao konobara, cistaca... :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 jan 2016, 20:47

Jel Halid bio na prozivci, i koji od igraca se nisu pojavili ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 23 jan 2016, 21:56

Nije Halid bio na prozivci. Nije bio Benjo, Milenković, Marković, Hodžić, Kovačević,Halilović,Sinanović....

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 23 jan 2016, 22:41

Nemoj te se hvaliti sa Crncom, a mi imamo dva pa sta? :rol: :bih:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.