Cirkus živi...FrancescoTotti je napisao/la:Joj svakakvih likova na ovom forumu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HordasDobrinja
- Kontakt:
Ostani Krste pa setkaj slobodno u inat hejterima!
Ko su mirele brate jos ta 2-3 sto traze toliko povecanje? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jel ako ostane ili ovo za harikiriEvolution87 je napisao/la:Imas od mene polugodisnju za tribinu po izboru ako se ovo ispostavi tacnimAdo76 je napisao/la:Krle izgleda ostaje.Brat @RN87 ce harikiri da izvrsi![]()
![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
ja mislim da je to pravilo od 3 kluba vazi za kalendarsku godinu.. sto znaci da bi mu mi bili prvi klub ove godine 
a sto kazu, bolje ga pamtiti ko majstora nego da mu psujemo sve nakon 3 lose utakmice

a sto kazu, bolje ga pamtiti ko majstora nego da mu psujemo sve nakon 3 lose utakmice
Da hocemo uzeti koji dinar za ovog krstu, pa nek ceska muda kini
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
urrently under the FIFA Transfer Regulations a football player is unable to play for more than three teams in one season. This applies whether the player has been transferred or simply is on loan with that club.
This also applies regardless of what country that player has plied his trade in, whether that is in Europe, Africa or South America. As long as a player has represented a club in a league under the adjudication of a FIFA Member Association they will only be able to play for three different clubs.
However, this does mean that a football player is free to represent a total of three different clubs in any league in the world over the course of one seaso
This also applies regardless of what country that player has plied his trade in, whether that is in Europe, Africa or South America. As long as a player has represented a club in a league under the adjudication of a FIFA Member Association they will only be able to play for three different clubs.
However, this does mean that a football player is free to represent a total of three different clubs in any league in the world over the course of one seaso
kopirao si samo jedan dio, trebas na fifinoj stranici naci pravila(potpuna) i vidjeces da je pravilo dva kluba a postoji izuzetak po kojem moze nastupiti i za treci klub u ligama koje su pocele u drugom vremenskom periodu u odnosu na lige u kojima je vec nastupao, i ZIP odnosi se na sezonu, ne na kalendarsku godinu
i nevezano ovo za pravila, stvarno je velika sansa da bi se Said pokazao kao i Alispahic, tj da bude vise povrijedjen nego sto bi igrao a nisam bas siguran da bi se navijacima to previse svidjelo pa sam i ja stava da je bolje pamtiti ga po igrama od prije par godina nego rizikovati sad
i nevezano ovo za pravila, stvarno je velika sansa da bi se Said pokazao kao i Alispahic, tj da bude vise povrijedjen nego sto bi igrao a nisam bas siguran da bi se navijacima to previse svidjelo pa sam i ja stava da je bolje pamtiti ga po igrama od prije par godina nego rizikovati sad
Pyro is not a crime !
- ElCartel11
- Kontakt:
Nek mi ovi pojedinci sto toliko trljaju na Saida objasne, zasto ga toliko zele u nasem klubu?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Bezze je prica oko Saida. Nema nista od toga
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
[quote="THEC"]dzaba covjeku i fifina pravila, po njegovom Said moze igrati i tako je 
@lave moze biti registrovan u 3 kluba al ne moze nastupati za vise od dva u jednoj sezoni, izuzetak su lige kojima sezona pocinje u proljece kao skandinavci recimo, eto tako je Delac mogao biti registrovan za Chelsea pa biti posudjen u dva kluba i igrati za njih jer za Chelsea nije igrao zvanicnu utakmicu, prijateljske se ne pikaju[/quote
ben arfa hatem se htio sa mosta baciti nisu mu dali zbog tog pravila a neki said da igra ma dajjj

@lave moze biti registrovan u 3 kluba al ne moze nastupati za vise od dva u jednoj sezoni, izuzetak su lige kojima sezona pocinje u proljece kao skandinavci recimo, eto tako je Delac mogao biti registrovan za Chelsea pa biti posudjen u dva kluba i igrati za njih jer za Chelsea nije igrao zvanicnu utakmicu, prijateljske se ne pikaju[/quote
ben arfa hatem se htio sa mosta baciti nisu mu dali zbog tog pravila a neki said da igra ma dajjj
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Moze li mi neko naci sliku iz Zenice ono kad je kisa bila? 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Misliš na ovuDrustveniParazit je napisao/la:Moze li mi neko naci sliku iz Zenice ono kad je kisa bila?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zato što je majstor ,zato što nam treba takav igrač.ElCartel11 je napisao/la:Nek mi ovi pojedinci sto toliko trljaju na Saida objasne, zasto ga toliko zele u nasem klubu?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Koliko vidim po ovom tekstu na ss, Prljaca vjeruje da Lede ostaje u olimpiku
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Yebo te tvoj projekat.hilmo je napisao/la:Misliš na ovuDrustveniParazit je napisao/la:Moze li mi neko naci sliku iz Zenice ono kad je kisa bila?

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:Misliš na ovuDrustveniParazit je napisao/la:Moze li mi neko naci sliku iz Zenice ono kad je kisa bila?

evo ti pa biraj: http://fksinfo.com/galerija/1-kolo-pl-b ... rajevo/153
1946
Daj bozeepidemija je napisao/la:Koliko vidim po ovom tekstu na ss, Prljaca vjeruje da Lede ostaje u olimpiku

MaloDrustveniParazit je napisao/la:Yebo te tvoj projekat.hilmo je napisao/la:Misliš na ovuDrustveniParazit je napisao/la:Moze li mi neko naci sliku iz Zenice ono kad je kisa bila?Ja se ponado ti stavio ono sto mi treba a ti se zayebavas moj @hilmo.

Zaboravih baciti komentar na ovaj novi odnos s medijima.
Dobar dio stvari mi je u redu i podržavam osim onog dijela sa slanjem pitanja unaprijed. To mi tako djeluje diktatorski. Uredu mi je da se vrši strga kontrola izlazaka u javnost, ali sami igrači ili uposlenici kluba kada dobiju odobrenje za interviju sami treba da misle šta i kako pričaju a ne da im neko priprema odgovore...
Ali eto... nakon sve one sile medijske kampanje neki će se malo teže naviknuti, ali odlično je ovo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bosnas_, fera, Jadnimi, JavierBosnia i 49 gostiju.