NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 22 jan 2016, 01:10

Vi sta imate izmedju sebe, je vas problem. Los ukus je to sto uvlacis sve nas u to.
Postovanje treba zaraditi.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 jan 2016, 01:18

kad_kako je napisao/la:Vi sta imate izmedju sebe, je vas problem. Los ukus je to sto uvlacis sve nas u to.
Pf, Bezveze ! Ja ne upratim mnoge rasprave ovdje i ne mjesam se u njih! Svi dobro znamo ko je u ovoj, ako neko zeli da se umjesa njegov problem !
Max Allegri

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jan 2016, 03:57

Nego veceras cu imat priliku upoznat skoro svu Espn Chicago media :).. imaju veceru i imam neke vozit..Kaplan rekao Jurku (Jurko) hrvat koji je igrao za Bearse i Packerse da ima limo drivera sa nasih prostora i onda sa Kaplanovog telefona mi dolazi poruka "Kako si ".. kaze Kaplan Jurko pita i pita odakle sam hahaha ...ajj oca mi malo mi fali jos da doguram fo ESPN :) ..doduse neki dan me Kaplan spominjao na ESPN u vezi Bullsa tradova i ja mu pokazivao video od ovog naseg malog u Cedeviti reko da progura malo pricu da Bullsi obrate paznju na njega...posto je on scout bio u NBA i college coach i on kaze na radiju moj limo driver from Bosnia mu pokazao izvrsnog talenta sutera u evropi i td :).

Jos mi Kaplan reklamu za limo proturi na ESPN :) ..neki dan spominje onaj Silvy i Waddle u studiu kako otac od Cubs pitchera Hendricka ima limuzine party autobuse vozi i da ce zajedno da idu skupa, a Kaplan kaze ma jok ja imam svog limo drivera ima party bus i td idete sa mnom :)

Ode otac na ESPN a vi se ovdje svadjajte ko je bolji :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jan 2016, 04:14

kad_kako je napisao/la:Upravo druze Rodman.
Ja koliko god sam se podjebavao sa Saltom, on je i dalje moj prijatelj. Ovo vec postaje los ukus.
I ne znam zasto se koriste rijeci 'ti rekli', 'ti nama'. Bez generilizovanja.
Ma nismo se mi podjebavali ..ebiga ti ne volis Cutlera , ja ga branim sve dok ne draftamo koga i to je to :) ...dace bog pa cemo i mi naci Rodgersa, Tomicu, Manninga ako bog da :) ...ali opet nam treba i OL, odbrana da se razumijemo :)..ako bude kao ovih zadnjih par godina dzaba nam i QB .

Ali ovi sto se svadjaju ne znam znam da se poznaju i da nema razloga da se svadjaju...svi cemo gazit Patse ove hefte i nasi drugovi to znaju i nece se ljutiti :)..ne volim ni Denver ali ne mogu za Patse navijat sanse nema
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2016, 07:59

kad_kako je napisao/la:Vi sta imate izmedju sebe, je vas problem. Los ukus je to sto uvlacis sve nas u to.
Ja ću zaključati ovaj pdf narednih par dana, najbolje je tako, pa onda nek' se žale svim adminima ovog svijeta, kad ne znaju finom, znat će ovako.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 22 jan 2016, 08:20

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ja ću zaključati ovaj pdf narednih par dana, najbolje je tako, pa onda nek' se žale svim adminima ovog svijeta, kad ne znaju finom, znat će ovako.
:mrgreen:
par dana prije championship tekmi je pravo vrijeme za to :mrgreen: :mrgreen:
SaltCityAttack je napisao/la:Nego veceras cu imat priliku upoznat skoro svu Espn Chicago media :).. imaju veceru i imam neke vozit..Kaplan rekao Jurku (Jurko) hrvat koji je igrao za Bearse i Packerse da ima limo drivera sa nasih prostora i onda sa Kaplanovog telefona mi dolazi poruka "Kako si ".. kaze Kaplan Jurko pita i pita odakle sam hahaha ...ajj oca mi malo mi fali jos da doguram fo ESPN :) ..doduse neki dan me Kaplan spominjao na ESPN u vezi Bullsa tradova i ja mu pokazivao video od ovog naseg malog u Cedeviti reko da progura malo pricu da Bullsi obrate paznju na njega...posto je on scout bio u NBA i college coach i on kaze na radiju moj limo driver from Bosnia mu pokazao izvrsnog talenta sutera u evropi i td :).

Jos mi Kaplan reklamu za limo proturi na ESPN :) ..neki dan spominje onaj Silvy i Waddle u studiu kako otac od Cubs pitchera Hendricka ima limuzine party autobuse vozi i da ce zajedno da idu skupa, a Kaplan kaze ma jok ja imam svog limo drivera ima party bus i td idete sa mnom :)

Ode otac na ESPN a vi se ovdje svadjajte ko je bolji :)
cool! svaka čast.
nego je li ono fakat njihov studio na "State"-u gdje se studio vidi sa ulice ili je to samo fazon? ili imaju samo neke emisije od tamo?

jurko je dosljedan, to se mora priznati. ja sam jednom kad sam bio tamo slušao diskusiju na ESPN chicago ko je najbolji neamerički košarkaš svih vremena i dok su svi bili pro dirk jurko je insistirao na draženu do kosti :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 22 jan 2016, 12:53

kažu kiša snijeg susnježica u denveru u nedjelju .... mogo bi se neko okliznut :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jan 2016, 16:23

jestamaji je napisao/la:
cool! svaka čast.
nego je li ono fakat njihov studio na "State"-u gdje se studio vidi sa ulice ili je to samo fazon? ili imaju samo neke emisije od tamo?

jurko je dosljedan, to se mora priznati. ja sam jednom kad sam bio tamo slušao diskusiju na ESPN chicago ko je najbolji neamerički košarkaš svih vremena i dok su svi bili pro dirk jurko je insistirao na draženu do kosti :mrgreen:
Ma studio im je na State i Wacker ali nisu samo oni tu tu je i ABC svi su oni tu ebiga

Nego sinoc sam se uvjerio da je Chicago media najgora ubjedljivo...oni Kanea kao Silvy i Waddle su prvi report sad opet ovo za Kanea sto treba kaze da je zvao u sobu ..jer cujem oni se kao raspravljaju ko je prvi report i slicno...tesko je biti sportista ovdje :)

Et bivsi Bears reciver danas novinar Waddle kaze da ce Patriotsi uzeti SB, ali ne navija da ga uzmu nada se da ce izgubiti :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 22 jan 2016, 19:03

Bravo Salty :)

Očekujem da utakmice budu lude...

Zar jesta nije Bears fan?

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 22 jan 2016, 22:56

Beast Mode je možda već odigrao svoju zadnju NFL utakmicu. Dosta se priča da će u mirovinu, neće više da igra. Razočaran je ove sezone, ne želi nigdje drugo da ide igrati osim Seattla, ima love i pokrenuo je/ ili planira pokrenuti neki biznis.
Seattle bi mu isplatio 5m$ ukoliko ode u mirovinu a napravio bi prostora od 6.5m$ u SC.
Čak je i Caroll rekao da je ostanak Lyncha "up in air".

Edit: Dado će još da bude voditelj na ESPN-u :D , mogao bi napraviti kakvu emisiju "Live from limo" :thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2016, 23:06

Sta ti mislis Thranduil da Giantsi konacno udara cut Cruzu i Beattyju? I otpusiti Beasona te pustiti Pierre-Paula da nadje neki klub drugi. Prakticno su svi invalidi, a pojedose cap

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jan 2016, 23:21

tillman je napisao/la:Bravo Salty :)

Očekujem da utakmice budu lude...

Zar jesta nije Bears fan?
I ja sam mislio da je jesta Bears fan ali vuce on na NYG :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 22 jan 2016, 23:23

Cruza kao da i nema, tačnije i nema ga isto kao i Beattya, kad si ih zadnji puta vidio na terenu :D Ma sve bi ih ja "otjerao" i pravio remont, nema od ove ekipe ništa realno. Sad kad je Coughlin otišao vrijeme je da se pravi nova ekipa. Od trenutnog rostera ima jedno 6-7 super igrača i jedno 4-5 ok igrača ostalo je :crazy:
Ne znam koliko novčano težak ugovor koji igrač ima i koliko dug potpisan tačno da bi pravio kombinacije.

Meni je jedino žao bilo kad Ahmad napustio ekipu i otišao u Coltse ali na kraju se ispostavilo da nije bila greška jer su ga povrede dokrajčile nije stigao ništa odigrati.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2016, 23:32

On i Jacobs su mljeli kao 50-50 kombinacija :)

Oko pustanja igraca nisu nesto grijesili, Tuck, Umenyiora, Kiwanuka. Sve opravdano ispalo u konacnici. Jedino su se mozda Snee i Diehl rano oprostili.

Grijesili su jedno pet godina na draftu nakon prve runde. Prvu rundu su OK uzimali, ali nakon prve lose i zato su tu gdje jesu.
A i sa povredama zadnjih godina top5 sigurno :) Cak i onaj mali RB iz prve runde, odigrao malo nesto i kraj karijere od povrede..

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 jan 2016, 00:28

SaltCityAttack je napisao/la:N
Nisam znao da si vozac :salut: Jesi imao priliku da vozis nekog poznatijeg?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2016, 00:36

Kako se sjecam jel bio Briggsa i Jaquizza Rogersa iz Bearsa da je vozio :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 23 jan 2016, 01:59

Briggsa je pijanog snimio. Heheheh
Postovanje treba zaraditi.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 23 jan 2016, 02:32

Kažu ljudi u Chicagu, da se često napije uz hitove Halida Muslimovića. Najomiljenija pjesma mu je "Slušaj majko moju pjesmu".
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2016, 22:53

kad_kako je napisao/la:Briggsa je pijanog snimio. Heheheh
Jarane nesto je zasro izgleda jer onu noc kad sam ove vozio slusam pricaju o njemu i njegovoj situaciji..ne znam o cemu se radi i da li je sta izaslo u javnost ali neki problem je Briggs napravio :) ..nesto je u vezi auta da li je to ono kad je slupao svoje kad je bio pijan da li su na to mislili ili je nesto novo
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 jan 2016, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2016, 23:40

Halalit covjeku, sad je vec u godinama gdje mu CTE pojede mozak :)

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.