odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
NB sa slim fit hlacama izgledaju odlicno , Rio i Greivis pricaju gluposti 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
115 KMbrile je napisao/la:Koliko si platio ?jabuka je napisao/la:Danas odletim do grada onako čisto da razgledam malo, kad vidim sniženje u SVisionu. Fala Bogu sto me posla pa kupi nešto najudobnije i najlakše sto sam na nogu stavio.
Takodjer sam kupio par majica, možete naći dosta duxeva po 40ak KM . Dosta robe je snizeno, naroda drama.
Uglavnom svratite ako imate vremena a i para.
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
Ma druze svako ima svoje misljenje. Meni je lično maxica i superstarsa preko glave. Raja fura to nenormalno a znam o kakvom se kvalitetu radi. Sto se tiče NB patika, prije jedno 2-3 mjeseca sam se upoznao sa njima, čitao sam mnogo po forumu i shvatio o čemu se radi. S obzirom da imam problem sa stopalima, ova patika je tako napravljena da pruža uložak koji je poput dormeo jastuka da se tako izrazimmiki_92 je napisao/la:NB sa slim fit hlacama izgledaju odlicno , Rio i Greivis pricaju gluposti
Uglavnom ja prezadovoljan
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ajd za trčanje, u kombinaciji sa trenerkom ili tako nešto, ali za hlača mi i nisu baš, odudaraju punomiki_92 je napisao/la:NB sa slim fit hlacama izgledaju odlicno , Rio i Greivis pricaju gluposti
Nisam ni za maxice, meni lično stefan janoski su idealne, ili lacoste sevrin, vansice ili tako nešto
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- anonymousHD
- Kontakt:
Danas se malo ponivio.
Ove su na sniženju bile, 90km.
I ove uzeo za izlaske, nisam nikad nosio Fred Perry, pa da vidimo kakve su, starke mi dosadile. 124km.
Ove su na sniženju bile, 90km.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Pa sad su svugdje sniženja, sezonsko sniženje (2 puta godišnje), ne znam kako vi muškarci ne možete to da pohvatate više jednom.High je napisao/la:Sjetite me se ako negdje vidite sniženje za odijela i košulje. Uskoro imam svadbu, pa zaradite dobro djelo i javite ako na šta naletite.
Bog zna šta vi gledate u gradu kad ne primijetite prodavnice i sniženja.
- Evolution87
- Kontakt:
Kad su vec snizenja ima li gdje dobrih zimskih jakni da se uzme?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ometaju me plavokose djevojke i zvuk potpetica.pride_of_merseyside je napisao/la:Pa sad su svugdje sniženja, sezonsko sniženje (2 puta godišnje), ne znam kako vi muškarci ne možete to da pohvatate više jednom.High je napisao/la:Sjetite me se ako negdje vidite sniženje za odijela i košulje. Uskoro imam svadbu, pa zaradite dobro djelo i javite ako na šta naletite.Znači kolekcija jesen/zima na sniženju, čak je i pri kraju, pa požuri. Baš sam danas prolazila pored Joerdie's i vidim ima svašta fino. Pogledaj i u Zari.
Bog zna šta vi gledate u gradu kad ne primijetite prodavnice i sniženja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Napokon i od vas dvojice šta pametnorio_Ferdy88 je napisao/la:Oni i Nike airforce1, ne zna se šta je ružnijeGreivis je napisao/la:
Ne znam jesu li najudobnije ali definitivno NB pravi najruznije tene.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Izvini, neću više izlaziti dok ne kupiš to sve što trebaš.High je napisao/la: Ometaju me plavokose djevojke i zvuk potpetica.
Vala su dosadne i Vans, Converse i ostale patike na sličan fazon. Ne znam šta vidite u njima pa ih svi nosite.
Pođahkad me i halteri poremete.pride_of_merseyside je napisao/la:Izvini, neću više izlaziti dok ne kupiš to sve što trebaš.High je napisao/la: Ometaju me plavokose djevojke i zvuk potpetica.![]()
Vala su dosadne i Vans, Converse i ostale patike na sličan fazon. Ne znam šta vidite u njima pa ih svi nosite.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kakvo razočarenje od tebe.Dex je napisao/la:Napokon i od vas dvojice šta pametnorio_Ferdy88 je napisao/la:Oni i Nike airforce1, ne zna se šta je ružnijeGreivis je napisao/la:
Ne znam jesu li najudobnije ali definitivno NB pravi najruznije tene.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Znaš da ja samo cipele i conversice nosamKawhi je napisao/la: Kakvo razočarenje od tebe.
To je kao da muško pitaš zašto voli haltere da vidipride_of_merseyside je napisao/la:Izvini, neću više izlaziti dok ne kupiš to sve što trebaš.High je napisao/la: Ometaju me plavokose djevojke i zvuk potpetica.![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma nije valjda dotle došlo.High je napisao/la: Pođahkad me i halteri poremete.
Vidi u Pull&Bear, možeš online pregledati, trebalo bi da ima. Moraš vala naći u SCC-u nešto da ti odgovara.Evolution87 je napisao/la:Kad su vec snizenja ima li gdje dobrih zimskih jakni da se uzme?
Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
High je napisao/la:Pođahkad me i halteri poremete.pride_of_merseyside je napisao/la:Izvini, neću više izlaziti dok ne kupiš to sve što trebaš.High je napisao/la: Ometaju me plavokose djevojke i zvuk potpetica.![]()
I da, u Joerdie's su snizenja mjesecima
FORZA MARŠAL !!!
Ja sam gledao online Mango shop, ima strasnih jakni, a snizenje bas pofino, i to mozes online pogledati i uzeti "offline"Evolution87 je napisao/la:Kad su vec snizenja ima li gdje dobrih zimskih jakni da se uzme?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Mango je super
, al' ja koliko znam nema kod nas za muškarce. 
@ Evolution bas kao sto rece prideica ja sam kupio u pullu jaknu strasnu za 150km znaci pravo dobra, imas izbora koliko hoces jer su bas sad snizenja odi do scc-a. 
04.10.2009 !!
Možda po radnjama nema, nisam nikad ni ušao tamo, ali ima online: http://shop.mango.com/BA/menpride_of_merseyside je napisao/la:Mango je super, al' ja koliko znam nema kod nas za muškarce.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina