FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiFKS » 22 jan 2016, 11:04

I kada je press?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jan 2016, 11:05

Svakom igracu koji je dosao mi cemo pruzit podrsku kao i svakom do sad. Na njima je da dokazu i opravdaju zasto su dovedeni u FKS! A s obzirom da ih je doveo i izabrao Jesic licno, ne vjerujem da bi sam sebi potkacao kuku.

Jesicu ugovor zavisi direktno od rezultata, a nedavno je odbio dva kluba. Cime u vodu pada prica kako je on ptica lutalica i kako ide samo za parama. Covjek ima cilj ovdje, a ja odgovorno tvrdim da mi nikad boljeg trenera nismo imali poslije rata!

Znaci. Zrinjski pobjedimo na otvaranju polusezone i sva prica se okrece za 180 stepeni.
A to cemo tek tako uradit!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 22 jan 2016, 11:08

Ma ako uzmemo lazne Mostarce to ce biti euforija nevjerovatnih razmjera. Ima da gostovanja prekucavamo sa brojkom 800-1000 ljudi :-D
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 22 jan 2016, 11:09

AdiFKS je napisao/la:Ma ako uzmemo lazne Mostarce to ce biti euforija nevjerovatnih razmjera. Ima da gostovanja prekucavamo sa brojkom 800-1000 ljudi :-D

I ja mislim da će nas biti preko hiljadu u Mostaru

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2016, 11:13

Ne dozvoljavaju velik broj navijaca u Mostaru, ne znam sta i kako ce sad biti ali inace je tako bilo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitarlOOk
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 22 jan 2016, 11:15

AdiFKS je napisao/la:I kada je press?
Nema press nikakav najavljen, sto ne mora nista da znaci jer se sad prestavlja igrac na zvanicnoj stranici
Mosa RajvoSa

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 22 jan 2016, 11:16

FrancescoTotti je napisao/la:Svakom igracu koji je dosao mi cemo pruzit podrsku kao i svakom do sad. Na njima je da dokazu i opravdaju zasto su dovedeni u FKS! A s obzirom da ih je doveo i izabrao Jesic licno, ne vjerujem da bi sam sebi potkacao kuku.

Jesicu ugovor zavisi direktno od rezultata, a nedavno je odbio dva kluba. Cime u vodu pada prica kako je on ptica lutalica i kako ide samo za parama. Covjek ima cilj ovdje, a ja odgovorno tvrdim da mi nikad boljeg trenera nismo imali poslije rata!

Znaci. Zrinjski pobjedimo na otvaranju polusezone i sva prica se okrece za 180 stepeni.
A to cemo tek tako uradit!

Puno puta dole smo pruzili donru partiju pa i ova zadnja u kupu kad smo ih izbacili. Ne sumnjam u pobjedu i ovaj put. Minimalno ali zasluzeno 0-1 ..jer Jesic zna svoj poso

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2016, 11:18

Sarajlijica1946 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/krste-velk ... eler/25007

Sta bi sa ovim momkom jel bivsi ili sta?
Jeste ali zvanicno tek moze biti od ponedjeljka posto tada pocinje prelazni rok.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 22 jan 2016, 11:21

JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ DJECE MII NAFURAN SAM NMG ISPITE DA POLAZEM FINO daj neki video treninga pm izjava necija makar i namontirana

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 jan 2016, 11:22

MortemHz je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/krste-velk ... eler/25007

Sta bi sa ovim momkom jel bivsi ili sta?
Jeste ali zvanicno tek moze biti od ponedjeljka posto tada pocinje prelazni rok.
Nisam to znao za prelazni rok da od ponedjlejka pocinje ja kontam citav januar...Hvala sto si me razuvjerio.Opet ako ode u Juznu koreju mora da su dobre dobre pare ga natjerale,ili voli kesa bez zamora posto mu nije strano da se vuce po terenu.Ali za go na sugavici od mene sve mu je halal

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 22 jan 2016, 11:26

Dok zvanicna stranica kluba ne objavi da je bivsi igrac...nista od njegovog odlaska. Do sada to se nije desilo pa ga mozemo komotno smatrati jos uvijek nasim igracem

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 jan 2016, 11:29

svetastrana je napisao/la:Dok zvanicna stranica kluba ne objavi da je bivsi igrac...nista od njegovog odlaska. Do sada to se nije desilo pa ga mozemo komotno smatrati jos uvijek nasim igracem
Ne znam ako ostane Jesic ga ne gotivi nikako,da ima statistiku kao Ronaldo djaba..

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 22 jan 2016, 11:35

Djaba sve...dok ovi ne objave on je nas igrac.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 22 jan 2016, 11:39

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Mene opet neko kikovo sa grupe. Nemam ja neku potrebu za tom fb grupom, ali niđe veze vam je to.
Ko god da je to uradio, uspio je u svojoj namjeri, ja se više tamo necu vraćati. Pozdrav
@zukanović vedri i oblači na fb grupi!! Prvo kikuje pa tek onda pita šta je bilo?? :roll:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 22 jan 2016, 11:42

Ja svakim danom ubjeđenja da je Zukanovic ubleha,,,

Jedan od razloga zašto je uveden ovaj novi pravilnik je
što se u zadnje vrijeme svašta pisalo na službenoj od Benke preko Krste...

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 jan 2016, 11:44

sasistika je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Mene opet neko kikovo sa grupe. Nemam ja neku potrebu za tom fb grupom, ali niđe veze vam je to.
Ko god da je to uradio, uspio je u svojoj namjeri, ja se više tamo necu vraćati. Pozdrav
@zukanović vedri i oblači na fb grupi!! Prvo kikuje pa tek onda pita šta je bilo?? :roll:
:clap:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jan 2016, 11:48

svetastrana je napisao/la:Djaba sve...dok ovi ne objave on je nas igrac.
I ovo nerazlikovanje Đ i DŽ me podsjeca na decka zvanog buĐet! Hajde mire otkrij se vise! :pray:
Bahati, bahati Željkan!
1946

adicrnac
Kontakt:

Post Postao/la adicrnac » 22 jan 2016, 12:06

MCMXLVI je napisao/la:hahahah sta se ja nacitah ovde, ode ova tema u pm :lol:

Mirel bolesnik:
-Aktivan 2 sata i upisuje 32 posta.(Rekord)
-2 posta o pojacanjima.
-Provaljen od strane Jokera.
-Prenos.
-Sljedecih 30 postova u svakom psuje mater.(Rekord)
-Mirel sjeban i cita sada moj post.
@Joker Provalio si ga jednom provaliti ces ga opet

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 22 jan 2016, 12:24

arhimed89 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ja ne razumijem ovu rijec ,,pljuvac'',al fkt nemozes nista reci mimo nekog kursa kojeg je neko zacrtao i mi moramo kao ovce svi tako misliti i razmisljati,znaci hijerarhija nemozes iznijeti svoje misljenje,jer ako nesto kazes na ovu upravu odmah si pljuvac,na Jesu- pljuvac,na transfer politiku -pljuvac,ako ne mislimo isto pljuvac,ako pusim drinu light,on jedinu-pljuvac,pa brate nismo istomisljenici,nije nas jedna majka rodila,i mora postojati kritika,i pozitivna i negativna,ako kritikujes ne znaci da ti tjeras nekog,i da imas nesto protiv njega,kritikujes njegov rad/nerad po tvom misljenju ili saznanju :salut: :thumbup:
Naravno da mozes reci i naravno da trebas reci al to treba imati smisla.
I ja kritikujem i mogu zamjerit stvari koje su uradene ili nisu uradene ali uvijek pravim podjelu unutar odgovornosti.
Za administrativni dio mogu da krivim upravu,ali za sportski treba da se krivi trener.Prosle godine je uzeta titula i cinjenica je da je Sarajevo imalo najbolje igrace u drzavi i mislim da je tu administracija odradila odlican posao.Na spotskom planu to nije ni izbliza izgledalo dobro ali to je bila odgovornost trenera jer je imao na raspolaganju odlicne igrace.

Doveli su Jarnija koji na zalost nije uspijeo od tako jakog kolektiva da napravi ekipu koja ce dati rezultate.Nakon niza neuspjeha nezadovoljstvo sa njim je postalo toliko da su ljudi krenuli u potragu za drugim trenerom i doveli su Kodru sa kojim su svi bili zadovoljni.Iz kola u kolo igra nije bila toliko ni ocajna koliko su bili ocajni rezultati i na posljetku usljed jednog duzeg niza losih rezultata Meho je smijenjen.Da nije smijenjen pocelo bi skandiranje protiv uprave i njihovo tjeranje.

Na klupu je dosao Dzeno kao privremeni flaster dok se ne nadje novi trener i posto je napravio dobar rezultat nije bilo smisla da ga smijenjuju,a i ne zelim da zamislim reakciju da su ga smijenili poslije titule i evrope.Navijaci su bili uz njega.

Cijelo vrijeme je se kritikovao Dzenan ali i uprava paralelno bez obzira sto je svakom treneru koji je preuzeo klub dala na vodenje najbolji roster u drzavi.Kada je Dzeno otpusten i vec postao predmet sprdancije,ljudi su ponovo zasukali rukave,pod pritiskom smijenili SD-a,i doveli Jesica i dali mu mogucnost da sam dovodi igrace.Sve se islo niz dlaku navijaca.

Nakon nekoliko utakmica sad se opet proziva uprava koja je obezbjedila i njemu najjaci roster u drzavi,i dala mu mogucnost da po svom izboru dovede pojacanja koja ce uzeti titulu.Na upravi je da obezbjedi igracki kadar koji moze odgovoriti zadatku.Oni su to uradili i tu se njihova odgovornost zavrsava.

U fudbalu je dobar trener u stanju od limitirane ekipe napraviti tim koji na nesto lici,FKS nije limitiran tim i ima najbolji tim u drzavi i dobrom treneru ne treba mnogo da napravi sampiona drzave.
:thumbup: Ovaj post ti je realniji puno od predhodnog,od rijeci do rijeci :thumbup: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa i 9 gostiju.