BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

BosnaSTL
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la BosnaSTL » 21 jan 2016, 22:59

Damir je gubio slicno I protiv losijih tenisera .MIslio sam da dobija onaj treci sto posto al je pao psihicki .Moras u sportu brzo zaboraviti dobre a pogotovo lose stvari sto ti se dese na terenu I u svaki poen ulazit da dobijes .
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 21 jan 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 21 jan 2016, 23:02

Unofficialpage je napisao/la:Možda i ne bi predao ali bi Damir, svakako, bio vrlo blizu pobjede. Pa mislim da 4. set bio isto rutinski ali samo u korist Damira. Damir je do tog trenutka djelovao kao bolji teniser i cijeli meč je kontrolisao, sve je imao u svojim rukama. Nije ga Goffin pobjedio već on sam sebe.
Slazem se.Imo je mec u rukama al je onda be nekog velikog razloga skroz pao I prakticki predo mec .

CTID
Kontakt:

Post Postao/la CTID » 22 jan 2016, 01:39

Evo "povrijedjeni" Goffin razbija Thiema trenutno.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 22 jan 2016, 02:16

Protiv Damira je patio fizički usljed teških uslova na terenu, ovo se igra u idealnim uslovima-dvorani

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 22 jan 2016, 02:34

CTID je napisao/la:Evo "povrijedjeni" Goffin razbija Thiema trenutno.
Ne razbija vise sad je egal u setovima!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 jan 2016, 04:26

Iskreno ocekivao sam 3-0/3-1 pobjedu Dominica.. a sad sam jos vise uvjeren da bi Damir mogao mozda i do cetvrtog kruga da nije "prodao" mec Goffinu... kakva steta!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jan 2016, 06:32

Ma kakva povreda. Nije imao odgovor na odličnu igru Damira. Da je imao više koncentracije sad je mogao biti u osmini finala i čekat Federera.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 22 jan 2016, 08:24

A onda u SF na Novaka :D

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 22 jan 2016, 09:59

Onaj sc.sport objavi tekst o rankingu karijere Mirze i Damira i nalupaju se kao najvece neznalice o poretku najboljih tenisera. Nemaju pojma da se naredne sedmice igra nekoliko ch gdje nasi ne igraju a drugi da a koji ce jednako ulaziti u zbir liste od 1 februara kao i AO. A reci da ce sada ulaziti bez kvala u glavne ATP turnire je nevjerovatno za sportski portal!? :facepalm:

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 22 jan 2016, 10:38

Unofficialpage je napisao/la:Ma kakva povreda. Nije imao odgovor na odličnu igru Damira. Da je imao više koncentracije sad je mogao biti u osmini finala i čekat Federera.
Ako si gled'o drugi set, a jesi, vidio si da se Goffin jedva pomjerao. Poslije tablete je dos'o sebi i **** ga.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

AnelMid
Kontakt:

BiH Tenis

Post Postao/la AnelMid » 22 jan 2016, 12:43

Nerman Fatic u četvrtfinalu ITF 10000€

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Zadnja izmjena: AnelMid, dana/u 22 jan 2016, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 22 jan 2016, 12:49

Unofficialpage je napisao/la:Ma kakva povreda. Nije imao odgovor na odličnu igru Damira. Da je imao više koncentracije sad je mogao biti u osmini finala i čekat Federera.
U sta si ti dogle. :rol:
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jan 2016, 13:22

UltraSA je napisao/la:
Ako si gled'o drugi set, a jesi, vidio si da se Goffin jedva pomjerao. Poslije tablete je dos'o sebi i **** ga.
Ma jest imao mali problem ali Damir ga je vratio u život. Nije odmah na početku imao problem i nije mogao ništa do pada Damira.

Damir Dzumhur!!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 jan 2016, 13:38

Yebo majku ne razumijem vise dokle ce se ovaj narod u BiH uvlaciti hrvatima s jedne a srbima s druge strane... Ponekad iz ciste dosade odem na njihove medijske stranice/listove i tako to uradim sad posle Cilicevog poraza. Toliko mrznje, sarkasticni komentara, prozivanja, odvratni imena pa cak i nadimaka "Bosanac" ovo ono, a covjek igra pod njihovom zastavom, izjasnjava se kao hrvat, osvojio yebeni GS pod njihovom zastavom etc. etc. :facepalm:

Kad ce vise svatiti ako nista barem ovi sportisti koji grade karijere da oni nikad za njih nece biti "pravi" hrvati ili srbi.. nikad nece imati podrsku kakvu ce imati u ovoj drzavi, kako se god zvali i kako god igrali, uvijek bi imali podrsku. Naravno ima tu padobranaca na svakoj strani, dovoljno je doci na jedan sportski forum posle jednog poraza i oni svi se prave vazni ali vecina ce uvijek biti tu i davati podrsku.

Yebavali su svedski mediji majku Zlatanu dok je bio mladji i neznam sta sve nisu pisali, ali kad postade svjetski superstar vise ni najveci hejteri nisu imali pravo niti su smjeli da napisu jednu ruznu rijec. Sada kad ode u WC da se*e oni napisu clanak. Ali da nije ovo sto je danas vidjeli bi kakav bi odnos bio prema njemu.

Mozda sam malo otisao u OT, ali eto to mi je neznam koji put zapalo za oko..

thelightblue
Kontakt:

Post Postao/la thelightblue » 22 jan 2016, 15:05

Unofficialpage je napisao/la:Challenger Irving, jak kao da je neki slabiji ATP 250. Po meni je trebao ići u J. Ameriku. Pa bolje i challengere na šljaci ganjat nego ATP turnire u dvorani, znaš da ćeš izgubit odmah u 1. kolu. :D
Brate, malo znas o tenisu... Za svakog normalnog tenisera koji ima ambicje biti jos bolji nikad challenger nije ispred ATP turnira ili Grand Slama

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jan 2016, 15:35

thelightblue je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Challenger Irving, jak kao da je neki slabiji ATP 250. Po meni je trebao ići u J. Ameriku. Pa bolje i challengere na šljaci ganjat nego ATP turnire u dvorani, znaš da ćeš izgubit odmah u 1. kolu. :D
Brate, malo znas o tenisu... Za svakog normalnog tenisera koji ima ambicje biti jos bolji nikad challenger nije ispred ATP turnira ili Grand Slama
Znam to, ali bodovi su bitni. Indoor uslovi mu ne odgovaraju niti će mu ikad odgovarat. Svakako da treba ove godine večinom igrat ATP turnire ali neka što manje bira one u dvorani, nema on tu šta, realno, tražit. :D

Damir Dzumhur!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jan 2016, 16:17

sajo10 je napisao/la: Ponekad iz ciste dosade odem na njihove medijske stranice/listove i tako to uradim sad posle Cilicevog poraza. Toliko mrznje, sarkasticni komentara, prozivanja, odvratni imena pa cak i nadimaka "Bosanac" ovo ono, a covjek igra pod njihovom zastavom, izjasnjava se kao hrvat, osvojio yebeni GS pod njihovom zastavom etc. etc. :facepalm:
Ko mu yebe mater, sam je birao, još im je i Thompsona u selo doveo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 jan 2016, 16:27

Virtu4l je napisao/la:
sajo10 je napisao/la: Ponekad iz ciste dosade odem na njihove medijske stranice/listove i tako to uradim sad posle Cilicevog poraza. Toliko mrznje, sarkasticni komentara, prozivanja, odvratni imena pa cak i nadimaka "Bosanac" ovo ono, a covjek igra pod njihovom zastavom, izjasnjava se kao hrvat, osvojio yebeni GS pod njihovom zastavom etc. etc. :facepalm:
Ko mu yebe mater, sam je birao, još im je i Thompsona u selo doveo.
Ma znam, znam, ali eto zalosno je to koliko ovi iz BIH misle da njih pravi hrvati/srbi vole. Voljet ce ih dok imaju koristi i onda adio jarane nazad u vasu Bosnu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jan 2016, 16:29

sajo10 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ko mu yebe mater, sam je birao, još im je i Thompsona u selo doveo.
Ma znam, znam, ali eto zalosno je to koliko ovi iz BIH misle da njih pravi hrvati/srbi vole. Voljet ce ih dok imaju koristi i onda adio jarane nazad u vasu Bosnu.
Vole ih samo okorjeli nacionalisti, koji su u velikoj manjini. Za ostale će uvijek biti Bosanac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 22 jan 2016, 17:26

Aziz igra tenis kod Aljoše u Americi :D

Jesu ovo Damir i Jelena prekinuli ? :D

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.