NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
šta, da ja dočekam stoju? 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Hocete vi Colt fanovi da gledate matorog Lucka u Londonujestamaji je napisao/la:šta, da ja dočekam stoju?

ovaj forum je sve sama uvreda do uvrede ..... za šta su me sve do sada proglasili, 49-ers fan, cheater fan, colts fan, nemam pojma šta sve još .... još malo pa će mi neko reći da navijam za pitaretuzlak1987 je napisao/la:Hocete vi Colt fanovi da gledate matorog Lucka u Londonujestamaji je napisao/la:šta, da ja dočekam stoju?

- randy_moss
- Kontakt:
jesta drzi Bradyevu sliku pored monitora, ali stid ga priznati da navija za cheatere, kamermane ili ispuhivace. 

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Ima tetovazu Belichicka.

pored rendija ti netreba ni krvnik ni ahmadinedžad ili kako ga on već zove 

ne, ja ko rex imam sančezakad_kako je napisao/la:Ima tetovazu Belichicka.

upravo gledam, brady-manning je u playoffu 2:2 , elem to je posljednja međusobna statistika u kojoj nije brady ispred manninga.
sad sam siguran da patriotsi idu u superbowl
sad sam siguran da patriotsi idu u superbowl

A rendi, stara kanta za nabijanje na forumujestamaji je napisao/la:pored rendija ti netreba ni krvnik ni ahmadinedžad ili kako ga on već zove

Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ramsi za 2 dana dobili 45k zahtjeva za sezonske karte. Sve je u parama, zato ja kazem ovaj vlasnik Ramsa je momacki izlevatio ostala dva tima. Ne smije sa Raidersima u LA, zna da bi ispusio..
nije to samo zato.tuzlak1987 je napisao/la:Ramsi za 2 dana dobili 45k zahtjeva za sezonske karte. Sve je u parama, zato ja kazem ovaj vlasnik Ramsa je momacki izlevatio ostala dva tima. Ne smije sa Raidersima u LA, zna da bi ispusio..
davis je vjerovatno najsiromašniji vlasnik u NFL-u, a pored toga raidersi nemaju neki image, njih upravo zbog toga svi izbjegavaju. ti se vjerovatno ne sjećaš 1994-te. koja je tu hajka na raiderse bila i kako su svi vlasnici iz AFC west (tada su bile samo po tri divizije po konferenciji) pokušali da ih se riješe i prebace u drugu diviziju, posebno tadašnji vlasni seattle-a behring je pravio pritisak na svakom koraku, preko medija i interno (on je htio da proda tim i tim u diviziji bez raidersa bi mu donosio više). tada je NFL bila u totalnom haosu (joe montana prestao igrati, timovi se relocirali, pravili se pritisci za proširenje lige itd itd), to su bila vremena a ne ovo danas

zato nije samo kroenke odigrao igru da se raidersi ne vrate u LA nego i svi ostali. ja sam sto posto siguran da je to i glavni razlog zašto će chargersi prihvatiti na kakav takav način partnerstvo u inglewoodu

Zar nisu Raidersi kasnih 80-ih i pocetkom 90-ih bili bruku popularni dok su bili u LA ? Tad je bio bas onaj veliki bum repa i onih NWA. Znam da su izvorno Oakland tim al sto ih je Davis vratio u Oakland ako su vec bili bas popularni u LA ?
naravno da su bili popularni. sredinom osamdesetih su i osvojili superbowl kao LA raidersi, a par godina prije toga kao oakland tim
- randy_moss
- Kontakt:
Jer randy ima vise krvnika na ovoj temi nego Maminho.Mig_Mig je napisao/la:A rendi, stara kanta za nabijanje na forumujestamaji je napisao/la:pored rendija ti netreba ni krvnik ni ahmadinedžad ili kako ga on već zove
Off-topic: Zao mi je sto ti nick nije "Rabbit", onda bi mogao citirati Eminema u 8 Mile:
"Silly Rabbit, I know why they call you that, 'cause you follow EdinTM87 like he got carrots up his ass crack."

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
Ta bolan filozofiras, svaki post pokusavs "nesto", budi kao ostali forumasi ! Znamo da ti nije strano ni mrsko psovanje, pa gledaj od sad bez njegarandy_moss je napisao/la:Jer randy ima vise krvnika na ovoj temi nego Maminho.Mig_Mig je napisao/la:A rendi, stara kanta za nabijanje na forumujestamaji je napisao/la:pored rendija ti netreba ni krvnik ni ahmadinedžad ili kako ga on već zove
Off-topic: Zao mi je sto ti nick nije "Rabbit", onda bi mogao citirati Eminema u 8 Mile:
"Silly Rabbit, I know why they call you that, 'cause you follow EdinTM87 like he got carrots up his ass crack."

Max Allegri

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Upravo druze Rodman.
Ja koliko god sam se podjebavao sa Saltom, on je i dalje moj prijatelj. Ovo vec postaje los ukus.
I ne znam zasto se koriste rijeci 'ti rekli', 'ti nama'. Bez generilizovanja.
Ja koliko god sam se podjebavao sa Saltom, on je i dalje moj prijatelj. Ovo vec postaje los ukus.
Postovanje treba zaraditi.
Ti imas svoje, ja imam svoje, neko peti ima svoje i radimo svi kako zelimo i hocemo ! Naravno po nekim pravilima ovog foruma! I ne kontam, tek sad ovo ima los ukus? a prije 2 sedmice kad je psovao kao kocijas nije imalo los ukus?kad_kako je napisao/la:Upravo druze Rodman.

Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.