Haha, gle ovog metalca u sivom duksu, gornji desni ugaofedeltafrotta je napisao/la:

Haha, gle ovog metalca u sivom duksu, gornji desni ugaofedeltafrotta je napisao/la:
Ova zadnja slika ste zajedno ja mislim. Tuca s Kohortom ili neznam nekom hr grupom je bila. Neka me Lesinar ispraviLakoste je napisao/la:Prije rata Lesinari i HZ su bili u dobrim odnosima, cak su i na nekim utakmicama bili zajedno na tribini cini mi se.
Pomogli smo im oko osnivanja, pravljenja zastava, dali bubanj i takoLakoste je napisao/la:Prije rata Lesinari i HZ su bili u dobrim odnosima, cak su i na nekim utakmicama bili zajedno na tribini cini mi se.
Aha, zadnje dvije. U Osijeku gostovanjeCocaine je napisao/la:Ova zadnja slika ste zajedno ja mislim. Tuca s Kohortom ili neznam nekom hr grupom je bila. Neka me Lesinar ispraviLakoste je napisao/la:Prije rata Lesinari i HZ su bili u dobrim odnosima, cak su i na nekim utakmicama bili zajedno na tribini cini mi se.
Evo tog klipa: [youtube][/youtube]Vulture je napisao/la:
http://www.lesinari1987.net/galerija/al ... mpik_4.jpg Nakon sto je sve pobacano na teren:
http://www.lesinari1987.net/galerija/al ... pik_11.jpg Postavicu klip sa te utakmice, tacnije samo tu bakljadu. Loodilo![]()
Ah, nekad... Daleko smo mi od toga i tesko da ce se vratiti. Nego, sto se nasih slika tice, sutra kao sto rekoh postavljam gostovanja, sad ne mogu, pa da upotpunim galeriju nasih slikaChinaglia je napisao/la:volio bih vidjeti još slika od Robijaša, Hordi Zla, TM, Ultrasa, ali po ovome što sam vidio, Lešinari su bez konkurencije u našoj državi, kada je u pitanju tribina (pirotehnika, transovi, parole, koreografija), dok za navijanje već ne bih znao ko je najboljimeni lično, kvalitet uvijek ispred kvantiteta
eh, kakva su to nekada vremena bila, prije rata, to jeste za vrijeme fudbala u bivšoj ligi, mislim na posjete, strašno, ali i po ovim slikama, vidi se da su naši klubovi imali odličnu posjetu i poslije rata, uzimajući u obzir kvalitet fudbala i atraktivnost klubova, to jeste same lige, sada samo uzmite u obzir da recimo danas ovih 7-8 klubova ima posjetu kao nekada u post ratnom periodu, kakva bi to liga bila, kakve tekme i atmosfera na istim, a ja i danas tvrdim da naša liga ima najveći potencijal u regionu po tom pitanju
uglavnom, sjajna tema, sjajne slike i nadam se da će tema poživit' dugo
Chinaglia je napisao/la:volio bih vidjeti još slika od Robijaša, Hordi Zla, TM, Ultrasa, ali po ovome što sam vidio, Lešinari su bez konkurencije u našoj državi, kada je u pitanju tribina (pirotehnika, transovi, parole, koreografija), dok za navijanje već ne bih znao ko je najboljimeni lično, kvalitet uvijek ispred kvantiteta
eh, kakva su to nekada vremena bila, prije rata, to jeste za vrijeme fudbala u bivšoj ligi, mislim na posjete, strašno, ali i po ovim slikama, vidi se da su naši klubovi imali odličnu posjetu i poslije rata, uzimajući u obzir kvalitet fudbala i atraktivnost klubova, to jeste same lige, sada samo uzmite u obzir da recimo danas ovih 7-8 klubova ima posjetu kao nekada u post ratnom periodu, kakva bi to liga bila, kakve tekme i atmosfera na istim, a ja i danas tvrdim da naša liga ima najveći potencijal u regionu po tom pitanju
Mislim da je ovo retoričko pitanjeGator je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:volio bih vidjeti još slika od Robijaša, Hordi Zla, TM, Ultrasa, ali po ovome što sam vidio, Lešinari su bez konkurencije u našoj državi, kada je u pitanju tribina (pirotehnika, transovi, parole, koreografija), dok za navijanje već ne bih znao ko je najboljimeni lično, kvalitet uvijek ispred kvantiteta
Koliko dugo pratis našu ligu ?
Vulture kako ste unosili pirotehniku ?
Trenutno korisnika/ca: Mostarska, Objektivac, Pact1921 i 27 gostiju.