Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Šta je pričaoGarfield je napisao/la:jel gledao neko ovaj intervju hrvatskog trenera poslije tekme![]()
![]()
![]()
Mnogo je nadrkan....Slobodanpad1945 je napisao/la:Šta je pričaoGarfield je napisao/la:jel gledao neko ovaj intervju hrvatskog trenera poslije tekme![]()
![]()
![]()
Laconica brevitasGarfield je napisao/la:Mnogo je nadrkan....Slobodanpad1945 je napisao/la:Šta je pričaoGarfield je napisao/la:jel gledao neko ovaj intervju hrvatskog trenera poslije tekme![]()
![]()
![]()
Novinar ga pita: zar niste zadovoljni igrom, a on mrzovoljno odgovara pa eto bilo je ok...
Novinar: kakva je igra potrebna za pobjedu protiv francuza, on odgovara pa dobra igra
Novinar: sta porucujete navijacima, on odgovara da gledaju tv
![]()
JohnCleese je napisao/la:Klasiko ha ha
To potencira samo prepotentna hr javnost,za France samo obicna tekma
Uuuuu on je bio balić, jovanović, karabatić u jednomMaGiCa je napisao/la:Samo 1 je Talant Dujšebajev.Virtu4l je napisao/la:Kad smo vec kod toga, ja nakon Torstena Jansena nemam najdrazeg igraca. Mozda Christiansen.
Izgledom je podsećao na 99% običnih ljudi, ali je zato imao najveću rukometnu IQ koju sam ja video.
Neke teritorijalne pretenzije, a?Nerminovic je napisao/la:
S kim vi igrate klasiko,s tahitijem jedine dvije zemlje bez medalje u icemu luzeri netalentirani hahaJohnCleese je napisao/la:Klasiko ha ha
To potencira samo prepotentna hr javnost,za France samo obicna tekma
Barem nije Hrvatska i Hercegovina.DANTES je napisao/la:Neke teritorijalne pretenzije, a?Nerminovic je napisao/la:
I ja sam ovo primjetio, ali reko da ne pišem jer se nakačilo ovdje svakakvih bolesnika pa da ne ode sve to u pogrešnom pravcu. Valjda i sami znaju da to nije to, pa s ovom pobjedom žele preokrenuti cijelo prvenstvo i zaboraviti na to da nisu baš medju najužim favoritima, kao prije. Kako god bit' će paklena utakmica protiv Francuza, odlučujuća kao nekada, ali sada tek u 2. grupnoj fazi. Nadam se da će biti neizvjesno do kraja, ali uz odlične partije sa obje strane.Virtu4l je napisao/la: Susjedi su od večerašnje pobjede već napravili zemljotres od 9 stepeni po Rihteru
Samo kod Bosnje moze nesto bez para....ne probada...prelazi Karabatic u Slogu za 9 miliona eura... opusti se tebra...cim se neko ne slaze sa tobom vrijedjas...nisi najpametniji...daleko od togaVirtu4l je napisao/la:I još jedan jako bitan podatak, ovo prvenstvo obara rekorde po gledanosti. Do sada je utakmice gledalo 8,395 gledalaca po meču, što je za 1,660 više u odnosu na prošlo prvenstvo u Danskoj, ista je razlika u odnosu na pretprošlo u Srbiji, a u odnosu na prvenstvo u Austriji iz 2010 godine razlika je u 2,300 gledalaca po utakmici.
Ovo je zaista ogroman napredak, a to napominjem jer ima jedan pajdo koji nas mjesec dana ubjeđuje kako rukomet propada.
Vidio sam ovo ali nekako mi dvorane izgledaju sablasno prazne, vjerovatno je zbog toga sto su ogromne pa steknes takav dojam..u svakom slucaju dobar je napredakVirtu4l je napisao/la:I još jedan jako bitan podatak, ovo prvenstvo obara rekorde po gledanosti. Do sada je utakmice gledalo 8,395 gledalaca po meču, što je za 1,660 više u odnosu na prošlo prvenstvo u Danskoj, ista je razlika u odnosu na pretprošlo u Srbiji, a u odnosu na prvenstvo u Austriji iz 2010 godine razlika je u 2,300 gledalaca po utakmici.
Ovo je zaista ogroman napredak, a to napominjem jer ima jedan pajdo koji nas mjesec dana ubjeđuje kako rukomet propada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.