To sve lijepo i fino, ali nema veze sa onim sta sam ja rekaoharishp je napisao/la:Dobar kuhar ima i dobru platu.Recepte napamet zna.
Emir-beže, ima li ovaj Oliver kakve veze s Džamijom (Jamie)? Da nije s naših prostora. Nisam još vidio da priprema krzatmu ili japrak dolmu, ali sad mi je postalo sumnjivo zbog imena.Emir_ZENICA je napisao/la:Izvini Jamie Oliver![]()
Razumijem te potpuno jarane i nadam se da ces ti na kraju kvalifikacija biti u pravu ali do sada mi se Susicova taktika nesvidja.Raz_ba je napisao/la:Nije ni meni drago što smo izgubili. Bilo bi mi puno draže da smo pobijedili. Ja sam, u stvari, htio da kažem da je bolje da se selektor na prijateljskoj utakmici uvjeri da neko ne može realizirati neku njegovu zamisao, nego da se u to uvjeri na zvaničnoj utakmici. Kod našeg starog trenera sam vidio da ne zna ime Nemanji Supiću na konferenciji za štampu pa pita Borčeta. On nije znao čovjeku ime i prezime a da zna šta on može igrati. Ne treba nikoga preuveličavati, osim toga naš stari selektor je izgubio od Rijeke.izet fazlinovic je napisao/la:Raz_ba je napisao/la:A što ne pustite čovjeka da isproba reprezentaciju na prijateljskim susretima onako kako misli da treba. Možda on isprobava nešto što mi ne vidimo. Lahko je nama ovdje sjediti i hvaliti ih kad pobjeđuju. Do neki dan smo za te iste igrače govorili da su zmajevi, dijamanti, zlato, brilijanti.... a kad izgube prijateljsku onda klocevi i šta sve ne. To su isti oni momci koji su nam donijeli toliko radosti.
Ja imam povjerenja i u igrače i u selektora. Ne znam za ostale, a li što se mene tiče, od mene su bolji milion puta. Meni je drago kad pobijedimo, ali sam, isto tako, siguran da je njima još draže. Šta ako izgubimo i od Njemačke? Ništa. Idemo dalje. Sjeća li se ko kako smo igrali protiv Rijeke.
Pristajem da izgubimo sve prijateljske a da se plasiramo na evropsko prvenstvo. Igrači i selektor će pokušati da se plasiramo na evropsko prvenstvo, siguran sam.
Dobro, isprobava. Ali nema on puno vremena za isprobavanje, jos samo 2 utakmice i onda kvalifikacije. Kada do tada nema nikakvog napredka onda ce biti tesko.
Ja sada usporedim njega sa drugim trenerima, oni su tude konzekventni, vidis odmah kakvu igru tolerisu. Kod naseg starog selektora si to takodjer vidio ali ovaj stvarno jos ne zna. Umjesto da ostavi svoj rukopis nad ekipom, on trazi svoju filozofiju i za to nema vremena, to mozes u nekom malom klubu ali ne u reprezentaciji.
Opet kazim, nadam se da se varam i da ce on jos naci svoju taktiku koja godi njemu i reprezentaciji.
I neznaci, da igraci nisu vise dijamanti i sto sta. Jesu, oni su nase zlato ali ovdje stvarno trebao trener svih trenera nastaviti.
Sta ce ti najbolji recepti ako nemas dobrog kuhara.
ovolika analiza, i na kraju mi postaviš formaciju sa 12 igračano comment je napisao/la: ------------------Begovic ili Hasagic
--Mujdza-------Spahic-----Nadarevic(ovo je pozicija dje nam zaista fali igrac)----Jahic (jedino i pravo rjsenje)
---------Rahimic----------------Bajramovic
---------------------Pjanic------------------------
(Fali igrac)------Misimovic-------Salihovic-----
---------------------Dzeko------------------------
Kazes da je Ibriciceva pozicija rezervisana za jednog vrhunskog igraca,ma nikakav problem,raspisacemo konkurs!no comment je napisao/la:4-5-1 je formacija.
Nama fali na poziciji Nadarevica igrac i Ibricic nije za prvu zato ga tamo nisam napisao.
ako se jednog dana bude nasao neko za tu poziciju neka je igra, onda cemo izbaciti jednog igraca ili promjeniti formaciju, ovako gubimo vrjeme i zivce, jer forsiramo se da igramo sa dva napadaca i sa Ibricicem a on nemozu biti u privh 11, tu je problem, Ibricic moze igrati kao rezervni igrac, ta pozicija je slobodna za jednog vrhunskog igraca. Formacija su samo oni koji su napisani, ne Ibricic, jer ja nisam za njega u prvih 11.
Ono sto vidis su prvih 11 (bez fali igrac).
Drago mi je da se nisi uvrijedio ,i nije poenta u tome koliko je dug post ,u tome nije problem ,nego sto si se pogubio malo druze ,poceo si o taktikama ,igracima ,pa pozicioniranju istih ,pa si dobro ispadao..zatim si napravio formaciju sa malo vise igraca , i td...takticke promjene su potrebne ,ali mislim da je djaba o tome razglabati ovdje ,ne mozemo uticati na to ,tu je strucnjak Pape koji isprobava igrace ,a nije mu palo na pamet da isproba nekoga na najdeficitarnijoj poziciji u timu (lijevi bek).no comment je napisao/la:Najlakse je napisati da je neki tekst glupost i zavrsiti svoju recenicu. glupost je onakva igra koju smo imali u Svedskoj i nase igre zadnjih nekoliko utakmica. Mislim da se trebaju desiti takticke promjene u nasem timu, medutim to se nemoze ispisati samo uz dvije recenice, to je razlog zasto je post ispao duzi, a ne da ispadnem pametan, haha.
Ja nisam uvrijeden, jer je to vase misljenje, bice neko kome ce odgovarati post a svakako neko kome nece, ali stvar je naravno u argumentaciji.
Nemogu biti uvrjeden nakon vasih komentara, neboj se toga. od sada samo kratki postovi da se bolje razumijemo, i nista previse komplikovano. Ja znam da nije post jedan od glupljih na forumu, post je relativan, nekome odgovara, nekome ne.
pozdrav!
senad_flamin je napisao/la:c
-------------------Begovic ---------------
Mujdza----Spahic------Nadareivc-----Jahic
----------Rahimic-------Bajramovic--------
-------------------Pjanic---------------------
------Misimovic---------Salihovic-----------
-------------------Dzeko----------------------
eh ova bi formacija trebala biti dobraa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.