Otiso Brko u Barcelonucesc4 je napisao/la:Neko ? Nesto ? Dovedosmo 2 igraca i opet veliko zatisje hahah

Moderator/ica: GracanicaAA
Otiso Brko u Barcelonucesc4 je napisao/la:Neko ? Nesto ? Dovedosmo 2 igraca i opet veliko zatisje hahah
Jarane,ko god da si ludji si negoli se moze i zamisliti......pa znas li sta si napisao......ja ludjaka majko moja mila.......................hvala za smijeh koji nisam odavno ovako odvalio ......ono iz dna dusenacelnik je napisao/la:Delegacija NK Bratstvo je u toku današnjeg dana obišla čuvenu školu nogometa NK Barselona-La Masiu gdje su razmijenjena iskusta sa domaćinima u radu sa mlađim kategorijama,domaćini iz Barselone su bili oduševljeni prezentacijom iskustava trenera Mirsada Halilovića u radu sa mlađim kategorijama , predsjenik Nk Bratstvo gospodin Nusret Helić je u razgovoru sa čelnicima katalonskog velikana izrazio spremnost da sva svoja iskustva u organizaciji kluba prenesa ljubaznim domaćinima.
Nikola Nikić blizu klupe Bratstva,,,,
Ma ja sam samo prenio suhe informacije iz Barselone, ovdje treba još navest da je Mirsad Halilović dobio ponudu da svoju bogatu trenersku karijeru nastavi u čuvenoj školi Barselone -La Masiji ali je on to odbio jer je u isto vrijeme dobio ponudu od Nikole Nikića da mu bude pomoćnik u Bratstvu i historijskom pohodu na Premijer ligu....ovdje još jednom Mirsad pokazao kakav je čovjek stavio je opće društvene interese ispred svojih ličnih,,,encco je napisao/la:Jarane,ko god da si ludji si negoli se moze i zamisliti......pa znas li sta si napisao......ja ludjaka majko moja mila.......................hvala za smijeh koji nisam odavno ovako odvalio ......ono iz dna dusenacelnik je napisao/la:Delegacija NK Bratstvo je u toku današnjeg dana obišla čuvenu školu nogometa NK Barselona-La Masiu gdje su razmijenjena iskusta sa domaćinima u radu sa mlađim kategorijama,domaćini iz Barselone su bili oduševljeni prezentacijom iskustava trenera Mirsada Halilovića u radu sa mlađim kategorijama , predsjenik Nk Bratstvo gospodin Nusret Helić je u razgovoru sa čelnicima katalonskog velikana izrazio spremnost da sva svoja iskustva u organizaciji kluba prenesa ljubaznim domaćinima.
Nikola Nikić blizu klupe Bratstva,,,,![]()
Ma NNMnacelnik je napisao/la:žako Barselona ima MNS mi imamo NNM...(Nusret-Nikola-Mirsad)..
Pripazite ga malocesc4 je napisao/la:Evo Benjamin Sehic 19 god iz Zelje na posudbi kod nas. Znaci neko od krila ce i otici.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ostaje kako ja znam...nedžad je napisao/la:Sta vam je sa brzijem ostaje li ili odlazi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.