"Sila",KUKAVICA i NE COVJEK.Koji to MORON moras biti.........Hairlija je napisao/la:da mi je vidjeti i tu silu sto sara po grafitu covjeka koji je izgubio zivot,samo zato sto je iz Sarajeva
Paceniceako citas javi se
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
mozel slika ?
prolazio sam u petak onim putem i bilo je sve ok. Upravo tad je naisao jedan kombi iz sirokog brijega, ono kombi od neke firme... na dobrom je mjestu grafit, prolazi dosta ljudi onuda i pjeske i autom. Idiotski je to sarati, nadam se da se nece ponovitiRespektiva je napisao/la:Samo da znate braćo onaj grafit za Vedrana je pošarao neki retard ..
-
Stvarno nemam riječi , to baš moraš bit mentalno poremećen i toliko retardiran da to uradiš ..
stavit ću sliku kada dobijem..
@drug
to je ja mislim sinoć bilo..
Sjever pamti te Puljiću Vedrane !
stavit ću sliku kada dobijem..
@drug
to je ja mislim sinoć bilo..
Sjever pamti te Puljiću Vedrane !
sve dok nas FSBIH ima 3 predsjednika i sve dok se iz godine u godinu namjesta ko ce osvojiti ligu ko kup i ko ce izaci na evropsku scenu to sto vi pricate ostaje samo san
-
- Kontakt:
pa kako je posaran sta ima ma njemu od.. sta pise tm, ra, rz, de malo detaljnije i sliku neku
nisu oni sigruno i nevjerujem da su toliko glupi da ostave oznaku grupa,a ko zna mozda to nije uradila neka navijacka grupaDrinaZvornik123 je napisao/la:pa kako je posaran sta ima ma njemu od.. sta pise tm, ra, rz, de malo detaljnije i sliku neku
treba sad da inat prevlada,zapocne istraga i otkrije se krivac
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
ja znam vrlo dobro ko je ..... i koja navijcka skupina,sinoc u pola 12 nije bio presaran,jutrost jeste...dakle gradjanin ovog grada.... i samoje pitanje koja navijcka skupina....mislim da su HZ
kako god...bit cxe ispravljeno vec u toku dana ili sutra .... nemozete vi presarati koliko mi mozemo nacrtati

-
Upravo Zenica Blues
Prešarano od strane retarda
-
- Kontakt:
Išaraju 2 puta najbolji grafit u državi na Dobrinji mi nećemo da vratimo, išaraju grafit na Zetri mi nevraćamo, pokvare bakljom grafit u parku mi nevraćam .....ali grafit na kojem nema ni HZ niti ovo niti ono vec samo opomena ljudima koji vode drzavu da zelimo istinu za SARAJLIJU,nenavijaca sarajva,nego SARAJLIJU.......to presaratii.....FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJRespektiva je napisao/la:Upravo Zenica Blues
@ zenica blues sto kopiras post od lika sa fksinfi
apsolutno citav,plagijatoru

apsolutno citav,plagijatoru

-
- Kontakt:
apsolutno nije isti cak ni blizu osim nabrojanih grafitaHairlija je napisao/la:@ zenica blues sto kopiras post od lika sa fksinfi
apsolutno citav,plagijatoru![]()

cuj nije isti ti dodao ovo samo za sarajlije,ali eto nema veze nek ti budeZenica Blues je napisao/la:apsolutno nije isti cak ni blizu osim nabrojanih grafitaHairlija je napisao/la:@ zenica blues sto kopiras post od lika sa fksinfi
apsolutno citav,plagijatoru![]()

-
A čuj, retarda je uvijek bilo i bit će ih. Nažalost.Respektiva je napisao/la:Evo dokaza !
http://img176.imageshack.us/img176/197/vecatuga.jpg
Čemu ovo sve vodi ?
Idioti idiotski.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Pa sto rece momak gore , toliko su batina dobili u posljednih 10 dana , da vise ni sami ne znaju kako da lijece svoje frustracije 
Sreca ima kamera preko puta a i doticni su ostavili par stvari preko kojih se moze vrlo brzo saznati ko je pocionic ovog saranja grafita tako da ima pozdrav

Sreca ima kamera preko puta a i doticni su ostavili par stvari preko kojih se moze vrlo brzo saznati ko je pocionic ovog saranja grafita tako da ima pozdrav

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Sad ce Horejšio iz Majamija to da istrazi...Dirk je napisao/la:Pa sto rece momak gore , toliko su batina dobili u posljednih 10 dana , da vise ni sami ne znaju kako da lijece svoje frustracije
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
pa kad si tako pametan sa tim podssmijavanjem ovi iz majamija ako saznaju da je neko iz TM-a ovo uradio zabroavite na svoje grafite
eet ako cemo biti djubrad bit cemo djubrad do kraja :;)

-
- Kontakt:
HEHE nek se pripazi ovaj malo sto je presarao ovo,nek izbjegava prazne ulice nocu!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.