Slazem se vecinom, ja bi samo u drugom poluvremenu uveo Muslimovica umjesto Vede.BIHfan je napisao/la:Protiv Elfa sastav po mom misljenju: Hasagic, Jahic, Nadarevic, Spahic, Salihovic, Rahimic, Pjanic, Misimovic, Ibricic, Dzeko, Ibisevic.
Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
× Plava krv ispod koze ×
Pa da to je nas najjaci sastav u formaciji 4-1-3-2MaliMemo je napisao/la:Slazem se vecinom, ja bi samo u drugom poluvremenu uveo Muslimovica umjesto Vede.BIHfan je napisao/la:Protiv Elfa sastav po mom misljenju: Hasagic, Jahic, Nadarevic, Spahic, Salihovic, Rahimic, Pjanic, Misimovic, Ibricic, Dzeko, Ibisevic.
-
- Kontakt:
igra beskurac kao i selektor a evo papca u mostaru ispija kafe tako da mu se ne mora ici na noge
- Principatus
- Kontakt:
Hebiga sad ce Susic za Njemacku, nikako da se potrefe na istom mjestu.hercegovina je napisao/la:igra beskurac kao i selektor a evo papca u mostaru ispija kafe tako da mu se ne mora ici na noge

Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 30 maj 2010, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nismo sut u okvir gola imali.Zasluzili su Svede pobjedu,treba biti realan.Igra nije bila grozna ali se moramo popraviti,nepovezani i opet SPAHIC pokazije ko smo bez njega !
12.9.2009.
-
- Kontakt:
Za sve one koji kritikuju Pandzu ! Zasto niste gvorili da je kloc kada je Felainija strpao u dzep ,kada je protiv Portugalaca u Zenici odigrao mozda najbolju utakmicu karijere ,kada Mandzukicu nije dao makanti na Maksimiru???
Koga bi vi zvali u repku?? Cocalica ,**** vas on sviju , da zna igrati zvao bi ga Susic ,pa nije ni Susic budala .
Pogledajte ovaj video pa pricajte o Borisu Bosancu
[youtube][/youtube]
Koga bi vi zvali u repku?? Cocalica ,**** vas on sviju , da zna igrati zvao bi ga Susic ,pa nije ni Susic budala .
Pogledajte ovaj video pa pricajte o Borisu Bosancu

[youtube][/youtube]
Pitam se da li poslije svio ovih komentara vrijedi ista napisati.
Definitivno se iskjucujem iz dalje rasprave do cetvrtka navecer.
Definitivno se iskjucujem iz dalje rasprave do cetvrtka navecer.
93,4 % " !!!
Didnt plays - Gz, you won Nobel Prize.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
We beat Turkey and its enough for us 

- Principatus
- Kontakt:
Ma vrijedi ba, napisi nesto, evo i ja mozak poslao na pasu pa klepkam po tastaturi.
Po meni treba otvoriti novu temu za igru protiv Njemacke. Ionako je ovo glupost stavljati te dvije utakmice u jednu temu.
Bavarian dobar si video Pandze nasao, to je to sto sam ja rekao, ali sada ga treba otjerati kao iz reprezentacije jer ne valja, a kad je bio cvrst ko celik onda to niko nije primjecivao, jer su se slavili golovi naprijed. Covjek truhne na klupi u Hajduku. Kamo srece da se prebaci u neki jaci tim, trener koji ce ge izbrusiti, nek ga zovu ragbistom, ali on je robustan igrac, koji kad je u formi i na svom mjestu itekako pojacanje, a posebno nama. Meni strasna scena pri 1:12, kako odmahnu Portugalca kao muhu.

Bavarian dobar si video Pandze nasao, to je to sto sam ja rekao, ali sada ga treba otjerati kao iz reprezentacije jer ne valja, a kad je bio cvrst ko celik onda to niko nije primjecivao, jer su se slavili golovi naprijed. Covjek truhne na klupi u Hajduku. Kamo srece da se prebaci u neki jaci tim, trener koji ce ge izbrusiti, nek ga zovu ragbistom, ali on je robustan igrac, koji kad je u formi i na svom mjestu itekako pojacanje, a posebno nama. Meni strasna scena pri 1:12, kako odmahnu Portugalca kao muhu.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Pišeš nebuloze. Primitvna priča.Cartman je napisao/la:Profesionalci nema sta. A znaju pametovat nakon sretnih pobjeda kako smo mocni. Sramota je kako se ponasaju ovi igraci, mislio sam da ce Susic to sredit, ali ne bi reko. Ove ne bi ni Magath naucio reda. Tretiraju reprezentaciju kao neki privatni klub gdje oni mogu doc i zayebavat se kako god oni zele. Sta drugo mozemo i ocekivat, kad nam je ekipa puna "patriota" poput Medunjanina. Ovo mi sve vise lici na kosarkasku reprezentaciju. A oni su barem otisli na nekoliko Evropskih Prvenstava, sta su fudbaleri napravili? Nista, a ocito su se digli, i to previse. Dzeko je puno bolji igrac nego sto je ikad bio Elvir Bolic, ali Bola kad je izlazio sa terena on je bio crko jer je trcao non-stop i borio se za svaku loptu. A ovaj se najvise umorio kad je trco da izadje sa terena. A Misimovic je prica za sebe. Bas bi volio vidit statistiku ko je koliko pretrco jucer, mislim da je Begovic ispred Misketa.Poraz u prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije Švedske teško je pao Sušićevim izabranicima, te su se odmah po završetku utakmice zaputili u hotel, ne želeći razgovarati sa novinarima, javlja dopisnik Sport Centra.
Glasnogovornica Nogometnog saveza naše zemlje švedskim i bh. novinarima kazala je: "Niko nije želio doći. Tužni su i odmah su se uputili u hotel. Nadam se da ih shvatate."
cole-ch je napisao/la:Ja sam i dalje jos uvek istog misljenja, nazalost.cole-ch je napisao/la:Safet Susic ima manire i znanja poluamaterskog trenera, tj. "nedovoljno dobar za velika dela". Drugo, ako bi gledali etiku, lik nikada ne bi bio selektor (a ni trener) ijedne BH selekcije, jer je jako lose nabrijan na patriotizam i rodnu grudu.
Da je bio majstor bubamare to stoji, ali nisam siguran da je to dovoljno da selektira 5-6 dobrih i 7 osrednjih fudbalera koje BH selekcija trenutno ima da bi BiH otisla na EP 12.
Siguran sam da ce me vecina zbog ovog posta napusiti, ali znam da ce i dobar deo vas prepoznati istinu u ovom postu.
Naravno, i pored skepse u uspeh BH selekcije pod palicom Susica ja cu za nju navijati i skoknucu na min. jedno gostovanje. Safete, srecno!
turkish_ je napisao/la:1-1 is not beat,but sure you can live on that![]()
3-2 in EURO 2008 qualification, Sarajevo. We win when we have the worst roster in history of Bosnian International Footbal. Better for you, talk less.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
We were better in qualificationturkish_ je napisao/la:1-1 is not beat,but sure you can live on that![]()

- Principatus
- Kontakt:
turkish_ je napisao/la:1-1 is not beat,but sure you can live on that![]()
Beat Estonia, then come back here for a talk.

Pratio sam neki loš stream, pa sam jedva razaznavao igrače. Ko je nosio broj 13? Nadarević, Jahić? Kogod, čovjek je ispadao i visio kod svake švecke akcije. I kroz jedva vidljiv strim se vidjelo da taj lik nije za ozbiljan nogomet. Strašno me zanima ko je bio?
-
- Kontakt:
Comments from supporters of average national teams are not something in what we would like to pay any attention. Teams who were not able to beat Estonia in two games are not worth of our words.turkish_ je napisao/la:1-1 is not beat,but sure you can live on that![]()
In a final table we gather more points than your Turkey.
So enough facts to live on!
Go home looser........
-
- Kontakt:
dobro je,vidimo da znate engleski :p
a eto taman ce turcin doci da nas zaj.. sto nas je svedska pobjedila
a eto taman ce turcin doci da nas zaj.. sto nas je svedska pobjedila

- Principatus
- Kontakt:
Pa mozda je covjek neki svedjanski turcin, a mozda samo neki nas Mujo sa drugim nickom. 

Moguće da je neki Mujo ili Milan,a ne bi se začudio ni da je Ivica.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.