FK Mladost DK
Re: FK Mladost Kakanj
Ko vas sve finansira ? Jedan covjek ili ima tu jos ? Ima li pomoci od grada ?
-
- Kontakt:
Po ovim pojačanjima izgleda Mušija puca na kup
. Ma finansira nas Mušija i Cementara najviše mada tu ima još sponzora između kojih je i Općina.

Slabo, jedan otpadne i eto problema. Tesko podnijeti, mozda vas spasi skracena liga ako ostanete. Bit ce vam dobra posjetabudimo_realni je napisao/la:Po ovim pojačanjima izgleda Mušija puca na kup. Ma finansira nas Mušija i Cementara najviše mada tu ima još sponzora između kojih je i Općina.
Danas odradjena prozivka i zvanicno pocele pripreme za proljetni dio sezone. Za sada je klub raskinuo ugovore sa sest igraca a ugovore su potpisali golman Zvonimir Pavlovic, Aldin Dzidic, Armin Pasagic i Igor Pocek. Jos nekoliko igraca je na probi koji ce se pokusati nametnuti sefu struke i pokusati se izboriti za svoje mjesto u ekipi. Ekipa ce raditi u Kaknju, petnestak dana, zatim ide u Makarsku i na kraju u Antaliju
-
- Kontakt:
Evo čitam da bi i Dario Purić mogao doći.Navodno je s njim sve dogovoreno samo bi moglo obestecenje prema Sarajevu biti problem.Bit će Mladost dobra dobra ekipa...bili smo i do sada ali sad ćemo pogotovo.Rade Musija i Rahimic pravi posao kombinujuci mladost i iskustvo.
-
- Kontakt:
Naprotiv to je dobro jer kad ih je vise lakse dodje do sukoba interesa I svadje .U ovom slucaju sto se tice Musije on je mnogo investirao I drzi konce u svojim rukama .Nema kradje jer valjda nije lud da krade od sebe .A isto mislim da on nece a I nije mu u interesu da se povuce jer je covjek napravio od svojih para I svojom sposobnoscu sto nije zabiljezeno u BiH fudbalu.Prvo svega covjek je rodjeni businessman sposoban da privuce sponzore I capital tako da ne bi trebalo da bude problema a I koliko vidim uziva u tome sto radi .Gator je napisao/la:Slabo, jedan otpadne i eto problema. Tesko podnijeti, mozda vas spasi skracena liga ako ostanete. Bit ce vam dobra posjetabudimo_realni je napisao/la:Po ovim pojačanjima izgleda Mušija puca na kup. Ma finansira nas Mušija i Cementara najviše mada tu ima još sponzora između kojih je i Općina.
Ima i ta mjesta. PL je skupa, preskupa za nase prilike. Za opstanak ti je trebalo budzet pola miliona, sljedece sezone ce ti trebati milion i vise. Neka vam je sa srecom, ne bi volio da ispadnete. Pogotovo nakon ovih investicijakakanjac62 je napisao/la:Naprotiv to je dobro jer kad ih je vise lakse dodje do sukoba interesa I svadje .U ovom slucaju sto se tice Musije on je mnogo investirao I drzi konce u svojim rukama .Nema kradje jer valjda nije lud da krade od sebe .A isto mislim da on nece a I nije mu u interesu da se povuce jer je covjek napravio od svojih para I svojom sposobnoscu sto nije zabiljezeno u BiH fudbalu.Prvo svega covjek je rodjeni businessman sposoban da privuce sponzore I capital tako da ne bi trebalo da bude problema a I koliko vidim uziva u tome sto radi .Gator je napisao/la:Slabo, jedan otpadne i eto problema. Tesko podnijeti, mozda vas spasi skracena liga ako ostanete. Bit ce vam dobra posjetabudimo_realni je napisao/la:Po ovim pojačanjima izgleda Mušija puca na kup. Ma finansira nas Mušija i Cementara najviše mada tu ima još sponzora između kojih je i Općina.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
S obzirom na pozicije i kvalitet pojačanja, nema sumnje u opstanak. Mislim da smo sada pravo solidna ekipa koja može parirati velikim klubovima. Utakmica sa Radnikom će biti pokazatelj. Bez sumnje je Džidić veliko pojačanje na deficitarnu poziciju, (ne moramo više strahovati od povreda ili kartona za Isakovića i Čovića), ali Igor Poček će biti pun pogodak. Momak ima brzinu, znanje, karakter i što je najbitnije ambiciozan je. Zasjenit će mnoge u PL. Ipak, sve zasluge za sve pozitivno u klubu idu predsjedniku Mušiji Mensuru. Bez njega ovo ne bi išlo ovim putem.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Sa ovom ekipom opstanak je ralna opcijaFKMLADOSTDK je napisao/la:S obzirom na pozicije i kvalitet pojačanja, nema sumnje u opstanak. Mislim da smo sada pravo solidna ekipa koja može parirati velikim klubovima. Utakmica sa Radnikom će biti pokazatelj. Bez sumnje je Džidić veliko pojačanje na deficitarnu poziciju, (ne moramo više strahovati od povreda ili kartona za Isakovića i Čovića), ali Igor Poček će biti pun pogodak. Momak ima brzinu, znanje, karakter i što je najbitnije ambiciozan je. Zasjenit će mnoge u PL. Ipak, sve zasluge za sve pozitivno u klubu idu predsjedniku Mušiji Mensuru. Bez njega ovo ne bi išlo ovim putem.

Jos ako dodje ovaj iz Sarajeva Purić ti bi bilo to.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Veliki sam optimista.Wolffire je napisao/la:Sa ovom ekipom opstanak je ralna opcijaFKMLADOSTDK je napisao/la:S obzirom na pozicije i kvalitet pojačanja, nema sumnje u opstanak. Mislim da smo sada pravo solidna ekipa koja može parirati velikim klubovima. Utakmica sa Radnikom će biti pokazatelj. Bez sumnje je Džidić veliko pojačanje na deficitarnu poziciju, (ne moramo više strahovati od povreda ili kartona za Isakovića i Čovića), ali Igor Poček će biti pun pogodak. Momak ima brzinu, znanje, karakter i što je najbitnije ambiciozan je. Zasjenit će mnoge u PL. Ipak, sve zasluge za sve pozitivno u klubu idu predsjedniku Mušiji Mensuru. Bez njega ovo ne bi išlo ovim putem.samo ako sve bude islo kako treba...
Jos ako dodje ovaj iz Sarajeva Purić ti bi bilo to.
Sve u i oko kluba je podređeno zacrtanom cilju i to je recept za uspjeh.

U klub svi donose onoliko koliko ko može, a odnijeti ne može niko ništa osim ličnog zadovoljstva.

Doduše, sad će krenuti razna spoticanja i saplitanja od raznoraznih aktera, politike i sl., ali već smo prepoznali opasnost i pripremili se.
Karakteristika omalovažavanja i uništenja svega dobrog ako mene nema tu im, ako Bog da, neće uspjeti.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

U novu godinu sa novim grbom.
Šala mala

- AlenHalilovic
- Kontakt:
Uff mocan grb... nebi bilo ovo lose 
Koji su ti 6 igrači sa kojima je raskinut ugovor?

Koji su ti 6 igrači sa kojima je raskinut ugovor?
Golmani: Goran Cokorilo, Ajdin Celebic,
Igraci: Anel Curic, Sinan Ramovic, Anel Salkovic i Serif Hasic
Igraci: Anel Curic, Sinan Ramovic, Anel Salkovic i Serif Hasic
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zamer vam dosao, odlicno pojacanje.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Danas sam dobio tu informaciju i sigurno je da se radi o dobrom igracu koji moze igrati u PL
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ko je Zamer?
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Adnan Hodzic zvani Zamer, najbolji igrac Bosne iz Visokog
- samo_lijevo
- Kontakt:
U nedjelju prijateljska sa Bosnom.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Na kojoj poziciji igra?
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.