Sto se tice Eurosonga, Zakavkazje i njihove ljepotice su definitivno in. Al to ce se brzo promijenit. Takav je Eurosong.
PS Lena jeste lijepa i bas lijepo sto nije bubrege dotjerala do vrata

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Eurosong je cirkus isto kao i nasa liga. U oba takmicenja se odmah na pocetku krene racunati ko ce kome dati bodove, ko ce igrati 3 za 3 i sl.tanzla je napisao/la:Čuj sve cure ljepše od muškaraca. Pa Rahimić je ljepotan za Lenu.![]()
![]()
ARMENKA!! <3
Sad ozbiljno što se tiče eurosonga, ovo je cirkus i treba ga ukinuti, a silnu lovu koja se troši za organizaciju trebaju poslati nama u BiH, da napravimo par stadiona.
Upravi si definitivno,ali jos je smjesnije sto ova nasa delegacija kuka da nemaju novca da pripreme fino pjesmu i da fino to sve organizuju,a ovamo se razbacuju na 2 sata bezveznog showa da nam predstave pjesmu koja traje 3 minute...Monolog je napisao/la:Zadnji Eurosong koji sam gledao je onaj na kome nas je predstavljao Merlin ft Beatrice sa pjesmom "Putnici". Ovo je najveće sra*je koje postoji, politički izrežirano, smiješno, ali u istoj mjeri i žalosno. Sinoć sam bio primoran da par puta prebacim na Eurosong(bijahu u kući zbog bolesti) i pogledah 3-4 pjesme. Turci su me podsjetili na grupu HIM, pobogu. Kao što @Ponos Torina reče, onaj moron što vodi "Konačno petak"(ako se ne varam) je u delegaciji za ES, te jedva dočeka ovih 5-6 dana tulumarenja u zemljama pobjednica ovog kvazi takmičenja. Ne znam kojeg đavola trošimo novac na ovu glupost, bolje da ove pare usmjerimo na neke druge stvari, ali ko sam ja da se pitam.
Onda je i Lena fufa jer se snimala gola u ovoj serijiNeutral je napisao/la:Za mene cura koja izbaci sise je obična fufa. I to za ostatak ne moram objašnjavati . Lijepo za oči, no takvo ne bi dirnuo ni sa štapom.![]()
Neki se momci dive što im se svi okreču putem za curom kao nekom prostitutkinjom.
sta hoces praviti ?Kamiondžija je napisao/la:Pozdrav svima, jel od vas neko zna raditi dizajn, npr za blog?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.