Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Da, ali je djelovao kao ozbiljan teniser, cak je i u drugom setu pukao nakon sto je prokockao 0-30. U tom setu je imao mizeran ubacaj prvog servisa, oko 30%.shminka je napisao/la:Očekivano, Mirza nije prebacio Damirov prosjek
Ma dobro, sminker malo navlaci. Dobro je sto su obojica tu, sto kaze on da ih je spojiti imali bi TOP 5 tenisera.Virtu4l je napisao/la:Da, ali je djelovao kao ozbiljan teniser, cak je i u drugom setu pukao nakon sto je prokockao 0-30. U tom setu je imao mizeran ubacaj prvog servisa, oko 30%.shminka je napisao/la:Očekivano, Mirza nije prebacio Damirov prosjek
Sve u svemu, prezadovoljan sam Mirzinom igrom. Berdych je bio na nivou i nije nista poklonio. Mirza ako nastavi ovako nagledacemo se mi njegovih dobrih rezultata.
Ajd izracunaj to za mirzu pa baci na papirUnofficialpage je napisao/la:Sve u svemu možemo biti zadovoljni. Sad i mi znamo kako je to imati dvojicu na jednom GSu. Duplo nerviranje.
Mirza je probio led, ostvario je ono što smo i očekivali a to je prolazak u MD. Možemo reći da je bez većih problema prošao kvale. Ali pravu igru smo vidjeli u 1. kolu. Pokazao je da zna i da može igrat, pitanje je samo vremena kad će ući u TOP 100. Volio bih kad bi uspio do RG ili W ali malo teže je to. Baš ću danas pogledat koliko brani bodova i koliko će mu trebati do RGa.
Došli smo i dpo te stepenice da smo razočarani Damirom što nije pobjedio 16. igrača na svijetu. Damiru se desilo ono što se i Goffinu protiv Novaka u Cincinnatiju (mislim da je taj bio turnir) desilo. Izgubio je gotovo dobiven. Sad sam 100% siguran da Damir ulazi u TOP 30, pak čak i u TOP 20, kad može Goffin a po onim sinjošnjem nije trenutno puno bolji od Damira.
Ova naša dvojka sad ide na zasluženi odmor pa u nove pobjede.
170AsharaK je napisao/la:Koliko brani Damir bodova u februaru?
Da, a prva loptica za Top 100 je vec u Sofiji. Mozda cak prolaz kroz kvale i 1/4 finala, sto nije mission impossible, dovede ga na samo par pozicija od uglednog drustva.esprit24 je napisao/la:Ajd izracunaj to za mirzu pa baci na papirUnofficialpage je napisao/la:Sve u svemu možemo biti zadovoljni. Sad i mi znamo kako je to imati dvojicu na jednom GSu. Duplo nerviranje.
Mirza je probio led, ostvario je ono što smo i očekivali a to je prolazak u MD. Možemo reći da je bez većih problema prošao kvale. Ali pravu igru smo vidjeli u 1. kolu. Pokazao je da zna i da može igrat, pitanje je samo vremena kad će ući u TOP 100. Volio bih kad bi uspio do RG ili W ali malo teže je to. Baš ću danas pogledat koliko brani bodova i koliko će mu trebati do RGa.
Došli smo i dpo te stepenice da smo razočarani Damirom što nije pobjedio 16. igrača na svijetu. Damiru se desilo ono što se i Goffinu protiv Novaka u Cincinnatiju (mislim da je taj bio turnir) desilo. Izgubio je gotovo dobiven. Sad sam 100% siguran da Damir ulazi u TOP 30, pak čak i u TOP 20, kad može Goffin a po onim sinjošnjem nije trenutno puno bolji od Damira.
Ova naša dvojka sad ide na zasluženi odmor pa u nove pobjede.
Kolko se ja sjecam do RG-a ima qf(bergamo), f(worclav) , sf(batman) , qf (braunschweig) e sad dal se dobro sjecam neam pojma
Edit: Mirza brani 112 bodova do RG-a i jos 35 do Wimbledona
Niko to ne zna, Damir je najavio ATP turnire, a o Mirzi je nemoguce pronaci info.bhsport je napisao/la:Jel se zna, hoce li ove nase vedete igrati CH ili je ova godina test za ATP?
Zasto ga omalovazavasshminka je napisao/la:Jedinica za ozbiljnost tenisera-Basic
19% poena na reternu, Damir je u Dohi imao 40%
u servis gemovima je bilo igre dok je forsirao vise nego sto objektivno moze, ruka otpala nakon 4 servis gema, a bez servisa je glineni golub
imao je ozbiljnu facu dok je Tomasove bombe pratio pogledom
Istu facu je imao i kad Tomas zamalo nije razbio reket.shminka je napisao/la:
imao je ozbiljnu facu dok je Tomasove bombe pratio pogledom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.