Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

lejla
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la lejla » 30 maj 2010, 11:23

Lena je bila moja favoritkinja od pocetka, a Turci su me nekako dobili tokom nastupa, valjda sto se solidarisem sa rock bendovima od kad smo mi ove nazovi rokere poslali. Salim se, Vukiju svaka cast, predobar nastup, lyrics premocan, nije on kriv sto Europljani vise cijene neke druge stvari. Ja sam zadovoljna, barem nismo u sred Skandinavije pjevali Ovo je Balkan. :mrgreen:

Sto se tice Eurosonga, Zakavkazje i njihove ljepotice su definitivno in. Al to ce se brzo promijenit. Takav je Eurosong.

PS Lena jeste lijepa i bas lijepo sto nije bubrege dotjerala do vrata :lol: :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 30 maj 2010, 11:46

Lena jest lijepa, fina, ali mislim da je bilo i boljih pjesama od Njemačke.... Meni se svidjela Rumunija npr,,, Mislim da sljedeće godine trebamo poslati neko "zvučno" ime...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 maj 2010, 11:50

Dobra ova mala sto jest jest. Al ona iz Armenije pa ono je bomba. Ako ko ima sliku da postavim pa da se malo samozadovoljavam. :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 maj 2010, 11:54

Eurovizija namjesteni cirkus....to ej ono sto mogu reci za ovu smotru..Mi da imamo najbolju pjesmu nebi nikad pobjedili i dobili organizaciju...

Njemacka pobjedila :lol: :lol: :lol: katastrofa...Meni pjesme koje su valjale..Francuska,Moldavija,Azerbejdjan,Rumunija,Danska,Island...Ali Njemacka,Grcka i jos mnoge cirkus zivi...
Turska standardno fura..nisu losi...

Onaj komentator nebi da ga spominjem i da vrijedjam ovde...ali bi mu usta razvalio da ga vidim(Pe.ercina obicna)
Uzimaju od naroda da bi se oni provodili po Oslima,Moskvama i cijeloj europi..
Oni su neki strucnjaci da biraju pjesme,sve sama olos je u toj organizaciji,nas fudbalski savez im zavidi....

Sinoc sam toliko zelio da ispadnemo i da vise nikad neodemo u ovaj cirkus...Cudi se Pe.er sto narod neglasa,zasto enam poena...Pa zar stavrno misli da je narod toliko glup pa da baca pare na ove gluposti i da glasa..

Masne je pare nas telekom zaradio ovih godina na ovom glasanju bjede,glasanje koje uopste nista neznaci samo profit telekomu,ovim majmunima sto organizuju BiH Predstavnika...Cijelo glasanje je namjestena stvar...igras kako ti drugi naredi ili nisi u talu...

Obicna obmana naroda!

u narednim godinama ocekujem da na euroviziji nastupe Sinan Sakic,JK,Kemal Malovcic,Hule,Enes Begovic,Koke i ostali...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 30 maj 2010, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 30 maj 2010, 11:56

slika

Ev ti :D :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 maj 2010, 12:03

Čuj sve cure ljepše od muškaraca. Pa Rahimić je ljepotan za Lenu. :lol: :lol:
ARMENKA!! <3
Sad ozbiljno što se tiče eurosonga, ovo je cirkus i treba ga ukinuti, a silnu lovu koja se troši za organizaciju trebaju poslati nama u BiH, da napravimo par stadiona. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 30 maj 2010, 12:05

tanzla je napisao/la:Čuj sve cure ljepše od muškaraca. Pa Rahimić je ljepotan za Lenu. :lol: :lol:
ARMENKA!! <3
Sad ozbiljno što se tiče eurosonga, ovo je cirkus i treba ga ukinuti, a silnu lovu koja se troši za organizaciju trebaju poslati nama u BiH, da napravimo par stadiona. :D
Eurosong je cirkus isto kao i nasa liga. U oba takmicenja se odmah na pocetku krene racunati ko ce kome dati bodove, ko ce igrati 3 za 3 i sl.
#divovi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 maj 2010, 12:11

Zadnji Eurosong koji sam gledao je onaj na kome nas je predstavljao Merlin ft Beatrice sa pjesmom "Putnici". Ovo je najveće sra*je koje postoji, politički izrežirano, smiješno, ali u istoj mjeri i žalosno. Sinoć sam bio primoran da par puta prebacim na Eurosong(bijahu u kući zbog bolesti) i pogledah 3-4 pjesme. Turci su me podsjetili na grupu HIM, pobogu. Kao što @Ponos Torina reče, onaj moron što vodi "Konačno petak"(ako se ne varam) je u delegaciji za ES, te jedva dočeka ovih 5-6 dana tulumarenja u zemljama pobjednica ovog kvazi takmičenja. Ne znam kojeg đavola trošimo novac na ovu glupost, bolje da ove pare usmjerimo na neke druge stvari, ali ko sam ja da se pitam.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 maj 2010, 12:19

Meni je turska bila jako dobra,imali su dobru pjesmu a jos bolji nastup,mnogo se pricalo o rusiji...meni je ta pjesma na prvo slusanje bila katastrofa,medjutim,sinoc mi je nekako dobro djelovala,onal nalic isto neki siromasak,pjesma pravo tuuuzna...
Sto se tice pobjednicke pjesme - onako,nije ni losa ni dobra...

Nasa pjesma je zasluzila bolji plasman,ali definitivno nismo iimali upecatljiv nastup,niti smo dovoljno promovisali pjesmu,pa rijetko se mogla cuti i na nasim radio stanicama a kamoli negdje u evropi :roll:

Slabo glasanje skroz,ja ne mogu da vjerujem da iz nekih drzava ni boda nismo osvojili....uglavnom,cini se da je ovaj sistem glasanja razbio jedino ovaj nas balkanski dio,ovi ostali i sad svojim komsijama daju najvise ...
Monolog je napisao/la:Zadnji Eurosong koji sam gledao je onaj na kome nas je predstavljao Merlin ft Beatrice sa pjesmom "Putnici". Ovo je najveće sra*je koje postoji, politički izrežirano, smiješno, ali u istoj mjeri i žalosno. Sinoć sam bio primoran da par puta prebacim na Eurosong(bijahu u kući zbog bolesti) i pogledah 3-4 pjesme. Turci su me podsjetili na grupu HIM, pobogu. Kao što @Ponos Torina reče, onaj moron što vodi "Konačno petak"(ako se ne varam) je u delegaciji za ES, te jedva dočeka ovih 5-6 dana tulumarenja u zemljama pobjednica ovog kvazi takmičenja. Ne znam kojeg đavola trošimo novac na ovu glupost, bolje da ove pare usmjerimo na neke druge stvari, ali ko sam ja da se pitam.
Upravi si definitivno,ali jos je smjesnije sto ova nasa delegacija kuka da nemaju novca da pripreme fino pjesmu i da fino to sve organizuju,a ovamo se razbacuju na 2 sata bezveznog showa da nam predstave pjesmu koja traje 3 minute...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 maj 2010, 12:21

Milioni se vrte svake godine kod ovih sto organizuju i spremaju naseg predstavnika,ta prica da se nema para za pjesmu i to kukanje oni mogu nailovoj materi da pricaju...uostalom treba sve te supke razbiti jednom za sva vremena...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 30 maj 2010, 12:24

Lijepi San Remo :P
Support Velez, It's logical! ★

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 maj 2010, 12:28

[youtube][/youtube]

1.Germany
2.Turska
3.Moldavia

mada je eurosong postao glup do bola..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 30 maj 2010, 13:15

Neutral je napisao/la:Za mene cura koja izbaci sise je obična fufa. I to za ostatak ne moram objašnjavati . Lijepo za oči, no takvo ne bi dirnuo ni sa štapom. ;)

Neki se momci dive što im se svi okreču putem za curom kao nekom prostitutkinjom. :lol:
Onda je i Lena fufa jer se snimala gola u ovoj seriji ;)
I da ,dok nisam zaboravio : HVALA DIJASPORI IZ NJEMACKE ,SLOVENIJE,SVEDSKE , NORVESKE , SVICARSKE itd :x :x

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 maj 2010, 13:40

Na stadionu u svedskoj nas bilo cirka 15 hiljada...a nijedan bod nismo dobili :mrgreen: pametan narod....pare na gluposti bacati..nikad nisam glasao niti cu...ustvari jesam jednom...mislim prosle godine za Arzebejdzan...glasao sam za onu curu,a i pjesma nije losa :mrgreen:
A C A B !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 30 maj 2010, 14:20

nista, iduce godine Ekrema na eurosong, nema druge, idemo na sve ili nista :mrgreen:

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 maj 2010, 14:46

Kako se kaze na satro:KOKA KOLA SMEDJE BOJE ???????
8-)
A C A B !

Kamiondžija
Kontakt:

Post Postao/la Kamiondžija » 30 maj 2010, 15:26

Pozdrav svima, jel od vas neko zna raditi dizajn, npr za blog?
The Addicks!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 maj 2010, 15:28

Kamiondžija je napisao/la:Pozdrav svima, jel od vas neko zna raditi dizajn, npr za blog?
sta hoces praviti ?
A C A B !

Kamiondžija
Kontakt:

Post Postao/la Kamiondžija » 30 maj 2010, 15:31

treba mi za bloger.ba dizajn za blog/adresu
ako neko zna neki mi javi na pp
The Addicks!

Kamiondžija
Kontakt:

Post Postao/la Kamiondžija » 30 maj 2010, 15:36

Eurosong je postalo toliko smjesno takmicenje da sam maltene presto skroz pratiti. Komsija komsiji, stari sistem, ma Talijani pametni sto su odustali od ovog smijurije na kojoj ni Čak Noris nebi pobjedio po kvaliteti pjesme.
The Addicks!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, napoleon72 i 10 gostiju.