BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
baba sve sjebala, baba mrš napolje
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Samo da ne razmišlja o onom ziceru na 30:15
@capitan4 damir se ovako nervira i kad mlaku vodu ne može namjestit da se kupa, nije ovo do publike
@capitan4 damir se ovako nervira i kad mlaku vodu ne može namjestit da se kupa, nije ovo do publike
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 20 jan 2016, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
E moj Damire, kod 30:15 cista lopta i nerezonski potez, ode set bezveze!
čuj hajvana ko da su na Bilinom
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 20 jan 2016, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH Tenis
Goffin drugu salje kao on prvu, eto gdje se pravi ova razlika.Unofficialpage je napisao/la:Ma daaaaaaaaaaaaaaj
Sa servisom od 150 kmh nema šta tražit
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
To se desi kad unaprijed upises poen.PA NAPUCAJ GA DAMIRE JEB.AT MU MATERCOYS je napisao/la:tako je kad propustis sansu na 30:15
Ma tesko je protiv ovakvih igraca nesto vise postici s ovako losim servisom, nazalost to je tako. Steta za onaj poen na 30:15, previse nonsalantno je odigra i znao sam da ce se obiti o glavu. Hajde majstore sad, mozes igrati s njim!
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
JAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
Tu servu bi vratio i invalid bez obje ruke do lakata. Jbg steta, sve je imao, izjednacen set, uzima ga Belgijanac na pricu, inace Goffin je danas los da bi ga samo malo ozbiljniji teniser u formi digao kako hoce.AnkleBreaker je napisao/la:Servi servis servis ovaj zadnj je isao 126 km/h
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- LARSSONCHE
- Kontakt:
naše opominje između udaraca a ne poena ahaha
-
- Kontakt:
Opet pocinje dobro
ima baba šuljeve sjedii yebo te tito
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Realno dzumi je pokazao da moze igrati sa njim.Hajmo sad
Eno baba dron donijela 

15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.