Valjda nece prekidati kao prosli put.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Valjda nece prekidati kao prosli put.
Može, ali jbg nije tema ljepoticeChinaglia je napisao/la:ma obična slika, dvije ljepotice, nije sada nešto da se napalite i slično![]()
al' garantujem da su se njih dvije lizale, ili se još uvijek ližu, stalno su zajedno![]()
Kešmen jarane, može li ovako
Nadam sePartenopei je napisao/la:Valjda nece prekidati kao prosli put.
Prestala je kisa prije jedno 15ak minuta. Oko 2 ce valjda poceti.suhakrpa je napisao/la:Sta je rec raja, niej valjda i tamo kisa? Ja odspavao kontam taman sam stigao na drugi set Damirovog meca, a ono jos nije ni pocelo.
to Kešmen legendo, malo se zezamo, umjereno, dok čekamo mečeve, samo neka je veseloCashMan je napisao/la:Može, ali jbg nije tema ljepotice
Oko 2:10 dok se zagrijuPartenopei je napisao/la:Prestala je kisa prije jedno 15ak minuta. Oko 2 ce valjda poceti.suhakrpa je napisao/la:Sta je rec raja, niej valjda i tamo kisa? Ja odspavao kontam taman sam stigao na drugi set Damirovog meca, a ono jos nije ni pocelo.
Captain4 je napisao/la:Oko 2:10 dok se zagrijuPartenopei je napisao/la:Prestala je kisa prije jedno 15ak minuta. Oko 2 ce valjda poceti.suhakrpa je napisao/la:Sta je rec raja, niej valjda i tamo kisa? Ja odspavao kontam taman sam stigao na drugi set Damirovog meca, a ono jos nije ni pocelo.![]()
Super, uzima ovo DamirPartenopei je napisao/la:Prestala je kisa prije jedno 15ak minuta. Oko 2 ce valjda poceti.suhakrpa je napisao/la:Sta je rec raja, niej valjda i tamo kisa? Ja odspavao kontam taman sam stigao na drugi set Damirovog meca, a ono jos nije ni pocelo.
Nema veze samo da nije dosadno .Nek stavi sliku jbg.CashMan je napisao/la:Može, ali jbg nije tema ljepoticeChinaglia je napisao/la:ma obična slika, dvije ljepotice, nije sada nešto da se napalite i slično![]()
al' garantujem da su se njih dvije lizale, ili se još uvijek ližu, stalno su zajedno![]()
Kešmen jarane, može li ovako
Ma u parizu to odlucuju, tako da su nam sanse premale ! Ono sto je sigurno, Basic je na ES 2 !crozzer je napisao/la:Mogla bi Sharapova ova riješiti za 15-20 min....Eurosport onda folovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.