Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ne, jer imaju dva meca iz zenske konkurencije prije njega, uglavnom prije pola 5 nece poceti, ja predvidjam oko 5hAnatomija je napisao/la:Jel možete napisati kad je Mirza tacno

Kuznetsova-Bondarenko a druga je Roberta Vinci al' ne znam sa kim igra.pravnik1981 je napisao/la:Koje kuravele igraju prije na Mirzinom terenu?
Pitam se ima li iko da ga to zanima. Treba zenski tenis ukinuti.FaraonTM je napisao/la:Kuznetsova-Bondarenko a druga je Roberta Vinci al' ne znam sa kim igra.pravnik1981 je napisao/la:Koje kuravele igraju prije na Mirzinom terenu?
da Bog da sve 4 dobileFaraonTM je napisao/la:Kuznetsova-Bondarenko a druga je Roberta Vinci al' ne znam sa kim igra.pravnik1981 je napisao/la:Koje kuravele igraju prije na Mirzinom terenu?

pravnik1981 je napisao/la:da Bog da sve 4 dobileFaraonTM je napisao/la:Kuznetsova-Bondarenko a druga je Roberta Vinci al' ne znam sa kim igra.pravnik1981 je napisao/la:Koje kuravele igraju prije na Mirzinom terenu?

Idi se odma kupaj, nemoj opet kasnitQUARTERBACK je napisao/la:bice ovo duga noc..

Nije joscrozzer je napisao/la:Jel' prestala kiša ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.