FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DoeTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DoeTz » 19 jan 2016, 19:33

Ne serite ba, ako je trazio da igra u prvoj nek ga je odbio, Ivetic odlicno igra i onaj je trebao krv propisat da ga zamjeni. Manekeni nam ne trebaju ;)
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 jan 2016, 19:42

lijepo sam rekao, osvojit' ćemo jednu veliku qrčinu, ako izborimo plasman u evropu, nogom u dupe da se udaramo ;)

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 19 jan 2016, 19:43

Ma ekipa je uštimana, treba još par ljudi, ne kažem, ali samo da ne škripi kad su povrede i kartoni u pitanju.Mislim da sad ne znam koga kad bi doveli ,pogotovo nekog ko nije dugo igrao u našoj ligi, ne bi pravio bitnu prevagu u ovih 12 kola .Rekao sam ranije nekad da bi nam trebala dva radnika, profesionalca na terenu i u svlačionici, al djeca sa nekim nerealnim svojim zahtjevima.. zdraaaavo.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 19 jan 2016, 19:47

Gledam raspored i mi smo u totalno u nezavidnom polozaju.Kuci igramo protiv konkurenata za Evropu a u goste idemo ekipama koje traziti bodove za opstanak.Osim Veleza i Drine mi nemamo nigdje vise zagarantovane bodove ... I ovaj prelazni rok mi ne izgleda da cemo ga dobro odraditi.Trebaju nam dva - tri dobra igraca i to je dosta ali mi mislimo da ce druge ekipe gledati kako se mi pojacavamo a oni nece nista raditi ?Trenutno su sve ekipe u vrhu za pola levela ispred nas i teze ce nam biti nego jesenas.Mozda jesam malo pesimistican ali vidjet cemo kako ce se situacija dalje razvijati...

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 19 jan 2016, 19:58

Nek se razvija pozitivno ova situacija oko nefudbalskih stvari, to je možda sad i bitnije .Kakve su se stvari izdogađale dobro iko o lopti i razmišlja .Dobro to Husref i ekipa odradjuju -vidjeli smo kako je bilo zadnje dvije utakmice,kad je bilo gusto u vezi svega mogućeg, odradili su kako treba .Šta god na proljeće da bude, najbolje sezone su tek pred nama.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 jan 2016, 20:01

mi u kadru imamo 18 igraca i 2 golmana (Nikolic ce na posudbu opet najvjerovatnije). od tih 18 igraca neki nisu za najvise domete npr: Prses, Salihovic, Efendic, Mehidic..... druga dvojica su imala par bljeskova ali u kontinuitetu ne mogu uvezati 3 dobre utakmice. Govedarica i Krpic takodjer nisu od povjerenja. eh sad ostali smo na dva napadaca ja ne zelim ni da zamislim sta ce se desiti ako se Ahmet povrijedi. imamo jedinstvenu priliku da idemo na titulu jer se dosta toga tijekom sezone poklopilo a Husref ovo ne smije propustiti. jedno je sigurno da trenutno nemamo dovoljnu sirinu da uzmemo titulu :!: :!: :!: :!: :!: kad je sa Sarajevom uzeo titulu imao je ogroman broj igraca na raspolaganju od bivsih povremenih reprezentativaca Turkovica, Sarabe, Milosevica, Grujica, Trivunovica, Saranovica pa do kvalitetnih Dure, Mackica, Ihtijarevica, Muharemovica, Repuha, Hadzica, Bucana, Obuce, Dzakmica, Marciana, Maksumica......... hrpa kvalitetnih igraca na okupu :!: ovo sad sto Husref radi je kockanje jer u slucaju povreda i kartona nece nas nigdje biti :kafa: nit ja koga vrijedjam nit sta pametujem jednostavno izrazavam svoje misljenje jer sad dosta vise ocekivao od prelaznog roka (pitanje je kad cemo opet imati ovakvu priliku da uzmemo titulu) :!:
Sloboda Tuzla

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 jan 2016, 20:04

fukaratz je napisao/la:mi u kadru imamo 18 igraca i 2 golmana (Nikolic ce na posudbu opet najvjerovatnije). od tih 18 igraca neki nisu za najvise domete npr: Prses, Salihovic, Efendic, Mehidic..... druga dvojica su imala par bljeskova ali u kontinuitetu ne mogu uvezati 3 dobre utakmice. Govedarica i Krpic takodjer nisu od povjerenja. eh sad ostali smo na dva napadaca ja ne zelim ni da zamislim sta ce se desiti ako se Ahmet povrijedi. imamo jedinstvenu priliku da idemo na titulu jer se dosta toga tijekom sezone poklopilo a Husref ovo ne smije propustiti. jedno je sigurno da trenutno nemamo dovoljnu sirinu da uzmemo titulu :!: :!: :!: :!: :!: kad je sa Sarajevom uzeo titulu imao je ogroman broj igraca na raspolaganju od bivsih povremenih reprezentativaca Turkovica, Sarabe, Milosevica, Grujica, Trivunovica, Saranovica pa do kvalitetnih Dure, Mackica, Ihtijarevica, Muharemovica, Repuha, Hadzica, Bucana, Obuce, Dzakmica, Marciana, Maksumica......... hrpa kvalitetnih igraca na okupu :!: ovo sad sto Husref radi je kockanje jer u slucaju povreda i kartona nece nas nigdje biti :kafa: nit ja koga vrijedjam nit sta pametujem jednostavno izrazavam svoje misljenje jer sad dosta vise ocekivao od prelaznog roka (pitanje je kad cemo opet imati ovakvu priliku da uzmemo titulu) :!:
Slažem se sa tobom. Bio bih zadovoljan da se ispoštovalo obećano - par igrača da pojačamo konkurenciju jer smo na dva fronta. Trenutno je tu samo nespremni Haurdić. Musemić se baš kocka sa ovako šturom ekipom, kao da ga je strah zatražiti neko pojačanje.
Mada ima još vremena do početka, ali što prije novajlije uđu u ekipu prije će se i prilagodit.

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 19 jan 2016, 20:10

Mi imamo igrace ko **** i sasvim slucajno smo prvi.
kakvi ste vi defektasi

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 19 jan 2016, 20:12

Vjerujem Husrefu i vjerujem u ovu ekipu, igrali smo i prvi dio sezone par utakmica bez standardnih igraca, pa nije nigdje skripalo, ne sumnjam u ekipu, bojim se samo sarajevsko-skutorske koalicije i sudijske kradje, veoma tesko cemo se izboriti s ove dvije nevolje koje ce biti pred nama vjerujte mi.

Sto se tice ovih odlazaka i dolazaka, vise mi je zao Morankinog odlaska nego Husicevog ne dolaska!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 19 jan 2016, 20:12

Sto mu ga Musemic zacera
Husic se prepao konkurencije ü timu :urnebes:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 19 jan 2016, 20:16

Po meni je veliki rizik dovesti sad dosta kvalitetnih igraca, jer ce to sigurno narusiti finansije a i harmoniju u ekipi. Cilj je bio finansijska stabilizacija i opstanak u ligi, a mi smo na pauzi na prvom mjestu. Ne bi volio da sad odemo u minus bezveze osvojimo titulu i onda da nas nema nigdje. Bolje je polako graditi ekipu, na ljeto ce biti vise kvalitetnih fudbalera. Od pojacanja nam treba samo lijevi bek da ima zamjena za Ivetica. Sto se tice povreda one se uvijek mogu desiti, i na to nijedna ekipa nije imuna.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 19 jan 2016, 20:17

joj koji ste vi pesimisti u piiičku materinu ,pa koji vam je tuki
jel vi možete s tim svojim mozgovima skontati da ekipa koja dobija da se ona ne mijenja
niko nije otišo,za sada niko nije došao za prvih 11
dakle mi smo na 0 i ne treba brinuti ,a šta vi mislite da će ovi što dovedu 7-8 igrača uspjeti to sve uigrati???
sam dokaz vam je naša ekipa kad je ulazila u PL kako je bila neuigrana,tako da džaba samo širite paniku
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 jan 2016, 20:26

Ma bice ljudi barem jos 2-3 igraca
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 jan 2016, 20:27

Luiz Adriano otišao u Kinu, mogli bi tamo i Gervinho, odnosno Guarin, zamislite koliko keša će Azmir dići :o

igrat' će se LP na Tušnju, grupna faza :opaopa:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 jan 2016, 20:31

ovi likovi sto pricaju o sirenju panike, ako na mene mislite al uopce ne sirim paniku samo sam izrazio svoje misljenje! nit sam napisao da nam treba 5 igraca nit sam prognozirao nekakvu propast. moje misljenje da nam trebaju jos dva igraca da pojacaju konkurenciju i to na dobro poznatim pozicijama :kafa: u malo vise od dva mjeseca odigrat cemo 18 utakmica sto kupa (ako budemo u kupu isli do kraja) sto prvenstva i bit ce poprilicno zgusnut raspored (srijeda-subota) :!: nek nam je sa srecom i da nas povrede zaobidju.......
Sloboda Tuzla

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jan 2016, 20:39

Prestanite Haurdicu lijepiti epitet 'nespremni' kad liga ne pocinje sutra, a i imamo covjeka koji platu dobija da bi se brinuo o kondiciji igraca. Isto tako nemojte pisati o povredama i kartonima, isto kao da se samo nama to desava.
Transfer rok nije ni blizu gotovog, a sigurno ce se traziti igraci, sigurno mozemo pojacati 2-3 pozicije. Mislim da ce se pojacanja traziti na desnom beku, lijevo zamjena Peri, rezervni napadac i eventualno stoper zbog odlaska Moranjkica. Sta god da uleti od ovog, dobro je, a uletiti ce sigurno nesto jer nije transfer rok gotov :!:
Nad tobom sunce najljepše sja

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jan 2016, 20:45

Pasha_car_aga je napisao/la:Vjerujem Husrefu i vjerujem u ovu ekipu, igrali smo i prvi dio sezone par utakmica bez standardnih igraca, pa nije nigdje skripalo, ne sumnjam u ekipu, bojim se samo sarajevsko-skutorske koalicije i sudijske kradje, veoma tesko cemo se izboriti s ove dvije nevolje koje ce biti pred nama vjerujte mi.

Sto se tice ovih odlazaka i dolazaka, vise mi je zao Morankinog odlaska nego Husicevog ne dolaska!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Slažem se potpuno s tobom u vezi Moranjkića.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jan 2016, 21:01

17. 01. 2016
Ognjen Đelmić ekskluzivno za Online24, želim se zahvaliti svim navijačima..
Redakcija Online24 21:28

Već sada bivši član fudbalskog kluba Željezničar, Ognjen Đelmić govorio je za naš portal i otkrio što se zapravo dogodilo, i zašto nije potpisao novi ugovor sa timom iz Doline Ćupova. Đelmić je najbolji strijelac Željezničara, u protekloj polusezoni, no, ipak, napustio je klub sa Grbavice..

Iako ga ugovor sa Željom veže do 31. januara, Đelmić se nije pojavio na prozivci, koja je bila 11. januara, i odmah je se dalo naslutit da nešto ne štima, i da bi moglo doći do ne produženja ugovora, a evo što je sam Đelmić, rekao za naš portal..

"Prije dva mjeseca, sve sam skoro dogovorio sa Željom, oko produženja ugovora, i samo je potpis falio, no prije 20-ak dana, jedan od ljudi iz kluba me je nazvao, i ponudio mi sasvim druge uslove, na što nisam pristao. Javio sam se direktoru kluba, vezano za prozivku, i obavijestio ga da nismo dogovorili dalju suradnju, i da se neću pojaviti na prozivci
Za kraj, Đelmić nam je otkrio da ima nekoliko ponuda, te da je potrebno nekoliko dana, da odluči što je najbolje za njega, i njegovu karijeru..(Redakcija Online24)

Ovaj bi trebao biti naš.
Ja volim FK Tuzla City

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 19 jan 2016, 21:06

sloboda72 je napisao/la:17. 01. 2016
Ognjen Đelmić ekskluzivno za Online24, želim se zahvaliti svim navijačima..
Redakcija Online24 21:28

Već sada bivši član fudbalskog kluba Željezničar, Ognjen Đelmić govorio je za naš portal i otkrio što se zapravo dogodilo, i zašto nije potpisao novi ugovor sa timom iz Doline Ćupova. Đelmić je najbolji strijelac Željezničara, u protekloj polusezoni, no, ipak, napustio je klub sa Grbavice..

Iako ga ugovor sa Željom veže do 31. januara, Đelmić se nije pojavio na prozivci, koja je bila 11. januara, i odmah je se dalo naslutit da nešto ne štima, i da bi moglo doći do ne produženja ugovora, a evo što je sam Đelmić, rekao za naš portal..

"Prije dva mjeseca, sve sam skoro dogovorio sa Željom, oko produženja ugovora, i samo je potpis falio, no prije 20-ak dana, jedan od ljudi iz kluba me je nazvao, i ponudio mi sasvim druge uslove, na što nisam pristao. Javio sam se direktoru kluba, vezano za prozivku, i obavijestio ga da nismo dogovorili dalju suradnju, i da se neću pojaviti na prozivci
Za kraj, Đelmić nam je otkrio da ima nekoliko ponuda, te da je potrebno nekoliko dana, da odluči što je najbolje za njega, i njegovu karijeru..(Redakcija Online24)

Ovaj bi trebao biti naš.
On je vec NAS nacelno je pristao kao i ovaj husic Ali da nebude opet u zadnji momenat otkaz
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 19 jan 2016, 21:08

Ja cu samo nesto reci,ja se bojim samo nasih sudija i nsbih da nece doci do kakvih namijestanja,a nasi igraci ce dati svoj maksimum u to sam siguran

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: al87, fukara87, legendarnadruga, meecko i 12 gostiju.