AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 19 jan 2016, 18:11

Ma neće se ba mjenjati formacija, to je on samo pripomenuo kao jednu od mogućnosti, valjda da skine Berlu s qrca. :mrgreen:

mada ja navijam za promjenu formacije jer ovu ne vidim kao nešto dugoročno, al' eto dok fercera, nek' odigraju još ovih par mjeseci tako. :kafa:

http://www.ajax1.nl/zaakwaarnemer-el-gh ... sse-milan/

koji obrt :rol: sestra kaže da milan nikad nije poslao zvaničnu ponudu nego su samo u medijima pokazali interesovanje, a da je inter ustvari taj koji je poslao ponudu...e pa svašta s vama :rol:

@gambleru, nije to taj dres, već je objavljeno koji je
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 jan 2016, 18:39

Prvo večeras neka oni riješe hoće li ili neće završiti sve ovo oko prodaje.A agentima, majkama, očevima i sestrama nikad ne treba vjerovati, jer često smišljaju priče da bi izvukli što više novca.

Navodno Bee večeras dolazi sa novom ponudom koja je nešto ispod 480M eura koje je obećao.I ime jednog od investitora je poznato, kako javljaju mediji to je Hong Kong CITIC trust, grupacija koja raspolaže i barata desetinama milijardi dolara.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 jan 2016, 19:00

Zaista sve vise i vise mrzim Inter, ne sto je gradski rival, nego sto se svaki moguci igrac povezan sa Milanom po defaultu povezuje i sa Interom. Sta koji vrag samo gledaju nase ideje. :D

Na kraju mi necemo ni jednog od dvojice holandjana dovesti, zivi bili pa vidjeli. J3bo im Soriano i Peroti sve zensko u familiji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 19 jan 2016, 19:04

Taj Soriano mi se ogadio ni kriv ni dužan, **** ih on kad su navalili na njega kao da veznjaka nigdje drugo nema.

Valjda taj klinac dođe iz Ajaxa, možda bude dobar pa ga prodaju odmah na ljeto i zarade :cool:
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jan 2016, 19:16

Pa nije to samo sestra izjavila nego postoji i taj novinar blizak ajaxu koji je ostavio twitt. Mislim, teško je i meni povjerovati da je sve to farsa i da onaj uprazno priča u medijima, al' bih slagao kad bih rekao da bi me to iznenadilo. :rol:

i to čuj, naši se javili njegovom bivšem agentu kojeg je otpustio prije mjesec dana i kao "dogovorili" se s njim, svašta :rol:

Ajde, da je sreće pa da Soriano pređe u Inter, a Peroti u Romu, ionako su blizu tome :zzz: žaba bi mogla završiti u sampdoriji :zzz:

a koga ćemo mi dovesti, boga pitaj, svo opravdanje im je u tome da prvo moraju prodavati igrače, al' bitno je da se ništa ni nakon 20 dana ne dešava :roll: tj. čak i kad su prodali dvojicu igrača, opet je opravdanje za nedovođenje igrača to jer moraju otići šaravi i veznjak, a ništa ne čine po tom pitanju.
kako stvari stoje, ostat će nam 7 dana za merkato pa se nemojte čuditi nekim paničnim kupovinama a la markizio... :roll:

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 19 jan 2016, 19:20

Bolje da niko i ne dolazi ako će tako da kupuju, uhvati ih panika pa zovu pajdaše iz Genoe da ih poguraju sa nekim ultimat anti talentom.
Forza Milan!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 jan 2016, 19:55

Bee sletio u Milano prije pola sata i odmah se uputio u vilu gdje će biti održan sastanak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 19 jan 2016, 20:10

rope11 je napisao/la:

onaj bijeli je pretpostavljam gostujuci?

ako moze slika onda domaceg tj.crvenocrnog:)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 jan 2016, 20:12

Yebo im pas mater, ja citav dan cekam hocel bit sta zvanicno u vezi ovog malog iz Ajaksa, kad ono Gale opali demant teski. Bolje mu je da se aktivno ukljuci u realizaciju tog transfera, nego sto bezveze prolaze dani. Da hoce vise dogovorit, oteglo se oko te prodaje kao i sve sto se otegne kad je u pitanju nesto dobro u vezi sa Milanom :crazy:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jan 2016, 20:34

gambler1899 je napisao/la:
rope11 je napisao/la:

onaj bijeli je pretpostavljam gostujuci?

ako moze slika onda domaceg tj.crvenocrnog:)
to je to valjda, dosad nam nisu nikad profulali.

http://www.footyheadlines.com/2015/12/a ... t.html?m=1

Dobro da smo vidjeli slike pcelice na aerodromu, da znamo da je covjek stvaran. :mrgreen:

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 19 jan 2016, 21:48

Možda Tata plaća kakvog kineza da glumi investitora, kad se na kraju ispostavi da je lik ustvari kuhar u vili Berluskonijevih!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2016, 00:22

Izgled da se Adriano vraća u Milan, transfer je propao.E moj Galliani djeca nam se smiju.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jan 2016, 00:25

evo ja bas sad citam i kontam da se neko zajebava, dal' je moguce? :urnebes: :urnebes:
BREAKING: Luiz Adriano to Jiangsu Suning is OFF. The player returns to Milan [Globesporte].
:tokralju:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2016, 00:55

Neka neka, sve se Gallianiju polahko vraća.Neka on i dalje čeka a dani prolaze, toliko posla je potrebno odraditi a jos deset dana do kraja merkata.Doduše ovo njemu odgovara, izgovor više za ne dovođenje pojačanja.

Također, Nocerino se uhljebio i odbija sve ponude.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jan 2016, 01:28

Sjetim se i onog hudnika Bibanija, to je komedija. :rol: :rol:

Ovako, prva pomisao bi mi je bila da se moramo rijesiti jednog napadaca, tj. Balotellija jer ovoliki broj ofanzivaca u ekipi je bespotreban, al' kad malo bolje razmislim, ja bi ovom permanetno raskinuo ugovor, kao i ostalim skorojevicima u klubu poput Nocerina kojeg bog ne moze otjerati odavde. Ma mrs u pi.cku materinu. :facepalm:

U jednu ruku mi je drago sto se Galijaniju sve iz proslosti vratilo kao bumerang i opalilo ga po tintari, al' svejedno nema smisla ovo sto je Adriano uradio (i ostala uhljebljena ekipica koja ne mrda), pa yebo ga majka. :roll:

sad negdje citam da je dormund zainteresovan za sarafija i da nude priblizno 20 miliona :tokralju: eh, sto bi to bio dobar dogovor, kako za nas tako i za njega, ali zvuci previse dobro da bi bilo istinito. :mrgreen:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jan 2016, 07:44

Samo mi nije jasno zasto sada krivite Galijanija? Covjek prodao igraca za dobre pare. Kinezi obecali svasta Adrianu usmeno. To sto oni sva ta obecanja nisu stavili i na papir nije Galijanijeva krivica, vec njihova neprofesionalnost. Sjetite se samo Drogbe. Adriano vjerovatno ima pametnije savjetnike koji ne vjeruju lijepim obecanjima nego onome sto pise na papiru. Galijani je imao dosta gafova u posljednje vrijeme, ali nema smisla krivit njega ako ovaj transfer propadne.

Z9 Max
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jan 2016, 10:32

Sto govoris u mnozini, nigdje ja nisam rekao da je celo kriv. :mrgreen:
@SenzaBee NO. It's Luiz asked for more money at the last minute. Suning won't cheat because it's only 3 days left for ACL transfer window.
e jes supak majke mi, zbog ovog bi ga poslao u B ekipu ili raskinuo ugovor, pa nek' se zali koliko hoce. :facepalm:

yebem ti brazilce, tacno sam znao da ce biti nekih problema s njim.

ghazi nije na prodaju u januaru, a sve i da jeste, odakle pare? :lolno:

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 20 jan 2016, 10:34

Izgleda da je postignut dogovor oko prodaje, danas bi trebalo bit ozvaničeno sve. Da li je napokon kraj ove sapunice? :opaopa:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2016, 11:14

Normalno da je Galliani kriv, jer on skuplja igrace koje kasnije ne moze prodati, i koji mu iznova rade probleme i blokiraju merkato.Mislim, neka Adriana jer dobar je to igrac, ali sad bi umjesto njega vratio Balotellija u Liverpool jer covjek je beskoristan.

Uostalom, dovodjenje krilnog igraca ne bi trebalo da zavisi od prodaje napadaca.Jer rijesili su se Cercija i jedino desno krilo je Honda koji uopste nije krilo.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jan 2016, 11:23

Romagnoli13 je napisao/la:Normalno da je Galliani kriv, jer on skuplja igrace koje kasnije ne moze prodati
Pa Galiani je njega prodao i to po znatno većoj cijeni od one za koju ga je doveo u Milan? To što je došlo do nesporazuma između igrača i kineza nema veze sa Gallianijem. Ponavljam, Gale u ovom slučaju nema ni 1% krivice!
Slažem se, bolje Balotelija vratiti u Liverpool a da Adriano ostane. Po meni je on jako zahvalan napadač. Ne buni se kad je na klupi, a kad igra po mom mišljenju odigra dobro.
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.