NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
arabijskisupi
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ima li kakvi novosti, mahalski prici? Kad je prozivka?
Jos nista konkretno. Međedović i Demirović jos nisu potpisali. Dosta klubova uskoro pocinje pripreme a nasi igraci jos na novogodisnjem igraju
Znaci poslije turnira cemo znati ko nas "pojacava"

Znaci poslije turnira cemo znati ko nas "pojacava"
-
arabijskisupi
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jedinstv ... ica/180791 koliko znam da je bio jedan od boljih u borcu ali kako je otišao u želju nije se snašao, mada iskreno mislim da od ovoga nema ništa, pucanj u prazno
Ma kakav Joco i ova liga, on može igrati u PL gdje hoće. Valjda za koji dan podpisuje sa Radnikom iz Bjeljine.arabijskisupi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/jedinstv ... ica/180791 koliko znam da je bio jedan od boljih u borcu ali kako je otišao u želju nije se snašao, mada iskreno mislim da od ovoga nema ništa, pucanj u prazno
Ništa joco, samo benko dolazi u obzir
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Poklonit ćemo vam ga.unavita je napisao/la:Ništa joco, samo benko dolazi u obzir
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Jedinstvo ostalo bez predsjednika. Fuad Mujagic podnio ostavku. Pripreme startaju 20.1.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedinstvu zelim da se brzo vrati u premier ligu i da konacno pocne igrati u najjacem rangu. Bihać to zasluzuje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko ce sad biti predsjednik da mi je znati. Ima li kakvih mahalskih sto se pojacanja tice? Onaj mali Demirovic u Prijedoru zavrsio.
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Ponuđeno je mjesto predsjednika jednog covjeku iz "politike". Trenutno vaze ponudu.
Iz "politike" bi bio dobar Amir Beganovic, diplomirani ekonomista i privatnik kao i Amir Kovacevic, jedan od jacih, ako ne i najjacih, privatnika u gradu.
Jel ima prste u politici ni jedan ne valja pa makar bio on milijarder
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
To čovjek iz politike je nastavak propadanja kluba i pranje para preko kluba.
Čovjek iz politike. Pa to je sve što nam treba za uspjeh.
Dobro je što je Fudo otišao. Blage veze za vođenjem kluba nema. Rekao je prije par dana da je NKJ bezvezno trošenje novaca. Pa naravno da jeste kad ne znaju stabilizirati klub pa smo uvijek u minusu.
Dobro je što je Fudo otišao. Blage veze za vođenjem kluba nema. Rekao je prije par dana da je NKJ bezvezno trošenje novaca. Pa naravno da jeste kad ne znaju stabilizirati klub pa smo uvijek u minusu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Nisu oni.tropic je napisao/la:Iz "politike" bi bio dobar Amir Beganovic, diplomirani ekonomista i privatnik kao i Amir Kovacevic, jedan od jacih, ako ne i najjacih, privatnika u gradu.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Za vas upucenije u desavanja oko Jedinstava jedno pitanje. Sta se ocekuje od sljedece sezone, hoce li se ici na ulazak u PL?
Zanima me jer sam i sam sa ovog podrucja i stalo mi je da imamo klub iz naseg kantona u PL, a ko ce to biti ako ne Jedinstvo.
Zanima me jer sam i sam sa ovog podrucja i stalo mi je da imamo klub iz naseg kantona u PL, a ko ce to biti ako ne Jedinstvo.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Osim ako nas ne kupi Vincent Tan ili neko sličan, samo sanjati o tome možemo.AnkleBreaker je napisao/la:Za vas upucenije u desavanja oko Jedinstava jedno pitanje. Sta se ocekuje od sljedece sezone, hoce li se ici na ulazak u PL?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Danas bi trebala biti prozivka. Ostali smo bez golmana Abdihodzica koji je otisao u Vinogradar. Dosli Nuspahic, Buric, Sijamhodzic i Kapic.
Aljo hocel biti još kakvih pojačanja,desaval se išta u klubu po pitanju drugih stvari ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !