Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jel' se zezaš il ?Ponos Torina je napisao/la:Ovi dresovi su extra bilo je i prije price o ovim dresovima ali...kao sto Mali memo rece nemaju nasi para da nam adidas bude sponzor,nazalost ali je tako![]()
Dresovi premocni...
izgleda da mu je presla memina pametGenghis je napisao/la:Jel' se zezaš il ?Ponos Torina je napisao/la:Ovi dresovi su extra bilo je i prije price o ovim dresovima ali...kao sto Mali memo rece nemaju nasi para da nam adidas bude sponzor,nazalost ali je tako![]()
Dresovi premocni...
Ovo je prejako !!!Genghis je napisao/la:Finocatalonia je napisao/la:odlični
Jedino sto je fino na ovim dresovima je adidasov znakcatalonia je napisao/la:odlični
Govorim samo sta je memo rekao :mrgreen:Nisam jos toliko ograjisaoGenghis je napisao/la:Jel' se zezaš il ?Ponos Torina je napisao/la:Ovi dresovi su extra bilo je i prije price o ovim dresovima ali...kao sto Mali memo rece nemaju nasi para da nam adidas bude sponzor,nazalost ali je tako![]()
Dresovi premocni...
Hej pozz care.Mozes li mi otprilike reci koliko se krecu stanovi u Istri,i da li su ista jeftiniji od onih u DALMACIJI,NEGDJE MALO BLIZE OBALI I TO...istria bianco/blu je napisao/la:Pozdrav iz Istre svim forumašima. Mogu vam reći kako iz pouzdanih izvora znam da produženje ugovora sa Legea-om nije gotova stvar, te da bi se vrlo lako moglo desiti da BIH dobije drugog tehničkog oprematelja
istria bianco/blu je napisao/la:Pozdrav iz Istre svim forumašima. Mogu vam reći kako iz pouzdanih izvora znam da produženje ugovora sa Legea-om nije gotova stvar, te da bi se vrlo lako moglo desiti da BIH dobije drugog tehničkog oprematelja
pa de reci onda o kojoj firmi je rijec, da nije patrick ako vise postojeistria bianco/blu je napisao/la:Nisam jaran iz JNA, nisam bio u toj vojsci, a boga mi ni u kojoj drugoj-civilka![]()
Stanovi u Istri su u prosjeku nešto skuplji nego drugdje. <doduše sad su cijene nešto pale tako da u Puli možeš naći kvadrat za 1500€.
Informacija o dresovima je pouzdana i dolazi od šefa te firme koja bi trebala biti sponzor, međutim ništa još nije 100%
FOF
Varteks?CeMa je napisao/la:pa de reci onda o kojoj firmi je rijec, da nije patrick ako vise postojeistria bianco/blu je napisao/la:Nisam jaran iz JNA, nisam bio u toj vojsci, a boga mi ni u kojoj drugoj-civilka![]()
Stanovi u Istri su u prosjeku nešto skuplji nego drugdje. <doduše sad su cijene nešto pale tako da u Puli možeš naći kvadrat za 1500€.
Informacija o dresovima je pouzdana i dolazi od šefa te firme koja bi trebala biti sponzor, međutim ništa još nije 100%
FOF
wtf ?istria bianco/blu je napisao/la:GIVOVA
Nadam se da se zezas. Yebena Malta jedina nosi tu crnu Givovu: http://footballfashion.wordpress.com/20 ... ollection/istria bianco/blu je napisao/la:GIVOVA
Cartman je napisao/la:Nadam se da se zezas. Yebena Malta jedina nosi tu crnu Givovu: http://footballfashion.wordpress.com/20 ... ollection/istria bianco/blu je napisao/la:GIVOVA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.