A u tvom svijetu Klopp da je ostao bio bi novi Ferguson, a BVB novi MU iz najboljih vremena, za što statistički nema nikakve šanse, osim minimuma teoretskih šansi. Kloppovo vrijeme u BVB je isteklo i toga je i on bio svjestan zato je sam i otišao. I što reče Lokos teško je objasniti neke stvari ljudima koji se emotivno vežu za Kloppa, Mikija ili Humelsa, pa im klub nekad bude u drugom planu.To su tinejdžerska razmišljanja i stavovi i da dalje ne polemišem o onome što smatram elaboriranim.adnan24 je napisao/la:U tvom svijetu Klopp je ostao u Dortmundu i sad je BvB tamo na desetom mjestu dok Tuchelova Borussia igra odlicno pa sam ja promasio sa prognozama ?opel je napisao/la:Autor prethodnog posta bi išao u drugu ligu s Kloppom, pa bi zbog toga trebao da se posipa pepelom i prizna u kakvoj je zabludi bio,Otkud znas da sa Kloppom ne bi bili na istom ili boljem nivou nego danas ???.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Mozda bi,mozda ne...to nikad necemo saznati.Poenta je u tvom praznom prozivanju o stvarima koje se uopste nisu dogodileopel je napisao/la: A u tvom svijetu Klopp da je ostao bio bi novi Ferguson, a BVB novi MU iz najboljih vremena, za što statistički nema nikakve šanse, osim minimuma teoretskih šansi.

Ono što sam predvidio i smatrao potrebnim da se desi se zaista i desilo, pa ne znam o čemu pričaš. Dalje nemam namjeru polemizirati.adnan24 je napisao/la:Mozda bi,mozda ne...to nikad necemo saznati.Poenta je u tvom praznom prozivanju o stvarima koje se uopste nisu dogodileopel je napisao/la: A u tvom svijetu Klopp da je ostao bio bi novi Ferguson, a BVB novi MU iz najboljih vremena, za što statistički nema nikakve šanse, osim minimuma teoretskih šansi.
- Desperado09
- Kontakt:
U 16:30 prijateljska protiv Eintrachta uz prijenos na BVBtotal.
Zorc je otputovao iz trening kampa, sto znači da bi novi igrač uskoro trebao doći. Najviše se pise o Malcolmu.
Zorc je otputovao iz trening kampa, sto znači da bi novi igrač uskoro trebao doći. Najviše se pise o Malcolmu.
Nije dezinformacija, neg javna tajna ukoliko pratis njemacke medije.kraljttbvb je napisao/la:Nisam siguran, ali mislim da siris dezinformacije sa ovim da nije imao otkupnu klauzulu.
Ne, nego zbog manjka kvalitetnih alternativa. Januzaj, Ramos, Hofman, ... nemogu donijet tu potrebnu svjezinu i adekvatno zamijenit Reusa, Aubame, Mikija, Shinjija,... jedino koji valja iz drugog reda je Castro.kraljttbvb je napisao/la:Za drugo mjesto u grupi je kriv Tuchel koji je neozbiljno shvatao EL, nakon sto se proslo.
To nije pomak, nego status quo ili po naski "dje's bio, sta's radio".kraljttbvb je napisao/la:Naravno da smo napravili pomak - prvo sto mi pada na pamet: nismo dali 10-15 milki za decka koji je flopirao kod nas. Ako to nije pomak, onda ne znam sta jeste![]()
Sportski gledano nema pomaka. Tu smo gdje smo bili i na pocetku sezone. Izgubili pola godine.
Dominirao bi al u *urcu. Kao i Immobile. Vas ljubimac i sledeci mega star. I Ciro bi proradio u BVBeu da ga se cekalo 2 godine kao Mikija. Po vama je bitnija karijera pojedinih igraca nego uspjesnost klubaadnan24 je napisao/la:Kako nece biti krivo kad su ga stavljali na transfer listu "dok se jos moze uzeti neki dinar" ...sad bi Miki dominirao negdje drugo a mi bi sanjali da imamo takvog igraca.Sreca pa u upravi rade ljudi koji znajuKayserSose je napisao/la:Miki odigra bolesnu polusezonu, a "pravom navijaču" kao da je krivo. Ja oduvijek mislio kako su pravi navijači oni koji podržavaju momčad i igrače i kad ne ide, kad ono ispade da su pravi navijači oni koji pljuju po igračima i kad rasturaju.![]()
![]()

I cuj krivo. Pa normalno da mi je drago. Ali vrlo dobra polusezona nebrise dvije lose sezone pre toga.

Po pitanju Klopp vs. Tuchel. Za mene licno je Klopp bog, mesijas i ziva legenda. Voljet cu ga zauvjek. Tuchel je veci "strucnjak" odnjega, sto se tice taktike i tehnicke strane loptanja, dok od Kloppa nema veceg motivatora i mahera da vodi ekipu, da napuca i nabrije igrace.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
- Desperado09
- Kontakt:
2-1 vodimo protiv Jeonbuka. Strijelci Castro i Reus. Trenutno je poluvrijeme.
Ukrajinski mediji pišu da Zorc danas stiže u Kijev i da u koferu nosi 30 mil. za Yarmolenka. Postaje zanimljivo... #dodjinajdrazi
Ukrajinski mediji pišu da Zorc danas stiže u Kijev i da u koferu nosi 30 mil. za Yarmolenka. Postaje zanimljivo... #dodjinajdrazi

Kako da ne bi...samo se cekalo da eksplodiraLokos19 je napisao/la: Dominirao bi al u *urcu. Kao i Immobile. Vas ljubimac i sledeci mega star. I Ciro bi proradio u BVBeu da ga se cekalo 2 godine kao Mikija.

Kakva losa sezona...imao 9 golova i 10 asistencija u premijernoj sezoni.Koliko neke gluposti ponavljas,sam sebe si ubjedio da su istina.Lokos19 je napisao/la: Ali vrlo dobra polusezona nebrise dvije lose sezone pre toga.![]()
Jest, al u sto i jednoj utakmici i u miliona minuta. Forsiro se i kad je bio i nebio u formi. To bi i Ciri poslo za rukomadnan24 je napisao/la:Kakva losa sezona...imao 9 golova i 10 asistencija u premijernoj sezoni.Koliko neke gluposti ponavljas,sam sebe si ubjedio da su istina.

Ako cemo cisto statisticki. Sezona 2013/2014:
46 utakmica ( 3.633 minuta ) = 13 golova, 10 asistencija
Za igraca teskog 30 miliona je to slabo drug moj.
Poredjenja radi. Reus u sezoni 2013/2014:
44 utakmice ( 3.476 minuta) = 23 golova, 23 asistencija.
a placen u pola manje.
Brojke mili moj, samo brojke. Nema lazi, nema prevare.

Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Opet se bavis statistickim malverzacijama i poredjenjima koja nemaju veze sa zivotom...prije svega kakve veze ima Reus sa Mikijevim igrama,a jos manje novci za koje je doveden...Reus imao klauzulu u ugovoru u Gladbachu...treb'o si jos navesti brojke Lewandowskog iz Bayerna koji je placen nula eura...bilo bi jos spektakularnije
Mkhtaryan je odigrao vrlo dobru prvu sezonu...to sto si ti ocekivao da igrac od 30 miliona odigra k'o Messi i to u svojoj prvoj sezoni je tvoj problem.

Mkhtaryan je odigrao vrlo dobru prvu sezonu...to sto si ti ocekivao da igrac od 30 miliona odigra k'o Messi i to u svojoj prvoj sezoni je tvoj problem.
Auba i Reus nakon prve dvije sezone u BVB skaču duplo na TM, a puno više plaćenom Mikiju nakon prve dvije ODLIČNE sezone u BVB cijena pada za 30 posto, pa ko onda ovdje manipuliše podacima, valjda trebam više vjerovati nečijim subjektivnim ocjenama, nego zvaničnim statistikama.
Ne moras ti vjerovati drugima a ni sebi...nastavi da pratis fudbal preko TM-a po kojem Subotic vrijedi vise od Gintera,duplo vise od Weigla kojem je cijena u 1 milion ista kao i A.Ramosu...zivjele zvanicne statistikeopel je napisao/la:Auba i Reus nakon prve dvije sezone u BVB skaču duplo na TM, a puno više plaćenom Mikiju nakon prve dvije ODLIČNE sezone u BVB cijena pada za 30 posto, pa ko onda ovdje manipuliše podacima, valjda trebam više vjerovati nečijim subjektivnim ocjenama, nego zvaničnim statistikama.

-
- Kontakt:
Nadam se da nas ovo malo prijateljski trolaš.opel je napisao/la:Auba i Reus nakon prve dvije sezone u BVB skaču duplo na TM, a puno više plaćenom Mikiju nakon prve dvije ODLIČNE sezone u BVB cijena pada za 30 posto, pa ko onda ovdje manipuliše podacima, valjda trebam više vjerovati nečijim subjektivnim ocjenama, nego zvaničnim statistikama.

Miki je u prvoj sezoni bio vrlo dobar, u drugoj je krahirao kao i većina momčadi, a u ovoj igra na razini svjetske klase. **** sve, jedino je bitno da mi njega imamo u top izdanju.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Pa ne smeta vam TM kad digne cijenu Reusu i Aubi, to je dokaz kako su klase, a onda izvrćete činjenice pričama o Subotiću koji je već godinama u silaznoj putanji i Ginteru koji je tek krenuo sa karijerom. Što se tiče Mikijevih igara na svjetskom nivou, ne znam koju je to svjetsku utakmicu BVB odigrao ove sezone i u BL i u LE. Jedino protiv FCB kao top tima i zna se kako se završilo. Ostalo su bili odroni BL i trećerazredni timovi LE: Kad Miki zabije Realu četiri komada onda se javite, ako je već svjetska klasa.
Jedino se ti pozivas na TM...svi ostali uglavnom preferiraju same utakmice.opel je napisao/la:Pa ne smeta vam TM kad digne cijenu Reusu i Aubi, to je dokaz kako su klase, a onda izvrćete činjenice
Tebi ni mrtva statistika minutaže i učinka pojedinaca nije relevantna kako je Lokos naveo nego i tu spominješ nekakve klauzule i Lewata koji ode za džaba. Ispadaš kao nekakvo sujetno zlopamtilo a ne ozbiljan lik.
Ti ili me opasno za'ebavas ili ti treba tumac mojih recenica...nema trece opcije.
-
- Kontakt:
Te kvazi navijaće koji navijaju za neuspjeh uprave ili nekih igrača (čitaj: kluba) da bi mogli likovati ili "biti u pravu" treba ignorirati.
Čovjek koji je ovdje pisao kad su nam Tinga i Smolarek bili nositelji igre nema se zašto dokazivati kao navijač kluba takvima.
Čovjek koji je ovdje pisao kad su nam Tinga i Smolarek bili nositelji igre nema se zašto dokazivati kao navijač kluba takvima.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Tebe nije bilo na mapi čitavu prošlu sezonu dok je lađa tonula pa se onda javljaš pod novim imenom kao novi na forumu i sad nekom morališeš i kenjaš kao što si svojevremeno prosipao bahatost.KayserSose je napisao/la:Te kvazi navijaće koji navijaju za neuspjeh uprave ili nekih igrača (čitaj: kluba) da bi mogli likovati ili "biti u pravu" treba ignorirati.
Opel
Idi bgti s ovog foruma toliko Negativne energije siris da nije normalno ... Ucini nam svima uslugu povuci se ili daj malo pozitive ... Kakav te crni transfermarkt idi bgti prazi hokej kriket golf al veze nemas o fudbalu ...
Je..bes dzaba ljudima zivce veze s vezom o fudbalu nemas .... Shvatam sukob misljenja postujem tudje misljenje al ovo brate moj nidje veze .... Shvati Miki ti je igrac BvBa koji ce najprije napravit razliku na terenu
... Ovakav Miki je najvazniji igrac BvBa ove sezone uz Aubu ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Idi bgti s ovog foruma toliko Negativne energije siris da nije normalno ... Ucini nam svima uslugu povuci se ili daj malo pozitive ... Kakav te crni transfermarkt idi bgti prazi hokej kriket golf al veze nemas o fudbalu ...
Je..bes dzaba ljudima zivce veze s vezom o fudbalu nemas .... Shvatam sukob misljenja postujem tudje misljenje al ovo brate moj nidje veze .... Shvati Miki ti je igrac BvBa koji ce najprije napravit razliku na terenu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BvB Echte Liebe !!!
- Desperado09
- Kontakt:
Generalna proba pred BMG uspjesno apsolvirana. Pobjeda od 3-1 protiv Sparte. Auba x2 i Miki.
Igrao je najjači sastav. Tek u drugom dijelu TT je poceo sa izmjenama. Zanimljivo da je kraj meca docekao tim koji je u prosjeku imao 21,27 g.
Napokon počinje Buli. Težak protivnik na startu. Sigurno ce biti nabrijani da se revansiraju zbog "kantice" u prvom dijelu. Teško mogu bilo šta prognozirati, obzirom na zimsku pauzu.
Igrao je najjači sastav. Tek u drugom dijelu TT je poceo sa izmjenama. Zanimljivo da je kraj meca docekao tim koji je u prosjeku imao 21,27 g.
Napokon počinje Buli. Težak protivnik na startu. Sigurno ce biti nabrijani da se revansiraju zbog "kantice" u prvom dijelu. Teško mogu bilo šta prognozirati, obzirom na zimsku pauzu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.