Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Cocaine
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Cocaine » 19 jan 2016, 00:17

DoeTz je napisao/la:A po tvojoj logici ispade niko nije imao proslost osim Veleza :kafa:
Ma nisam to napisao,samo ga malo metno tom kolegi ti

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 jan 2016, 00:27

jesi metno svaka cast drug, evo ne mogu da dođem sebi stvarno :P necu moci spavat ocami hahah
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 jan 2016, 08:12

bordograd je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Jesi,podobro si odlutao i zalutao,bolje da nisi ništa napisao nego ove bljuvotine...Zrinjski je stariji i od fašizma i od komunizma...Kada je osnivan nije se ni znalo za te dvije ideologije...Igrao jeste u toj ndh ligi ali spočitavati mu da se ponosi tim periodom je krajnji bezobrazluk i tvoj a i mnogih forumaša na ovom portalu...Nakon dolaska komunista na vlast zabranjen je njegov rad, čelništvo likvidirano i sve što je imalo veze s njim je unisteno, čak je bilo zabranjeno i spominjanje njegovog imena....
To što ga ti i takvi kao ti "ne mirišete", to je vaš problem...Vjerovatno smeta prefiks Hrvatski u imenu ali šta ću vam ja, patite, pljujte, čupajte kose...bitno je da ne smeta i nije smetalo Sulejmanu Smajiću, Vernesu Selimoviću, Admiru Joldiću, Zoranu Rajoviću, Dušanu Kerkezu, Stevi Nikoliću itd...itd...
I na kraju, imam jednu lošu vijest za tebe i za sve one koji nas "ne mirišu".Žao mi je zbog vašeg zdravlja i patriotskih osjećaja, ali još će te nas dugo gledati u vrhu Premijerlige...
Prefiksi mi ne smetaju ni najmanje, samo ih smatram retrogradnim i nebitnim za fudbal i sport koji bi trebali da povezuju ljude a ne da ih dijele u torove. Činjenica da u timu igraju različite nacije/konfesije/rase je toliko normalna da valjda ne očekuješ da vam se zbog toga treba skidati kapa? To je strani pojam jedino u Lištici i nigdje više u civilizovanom svijetu. A dovoljno je prošetati zapadnim dijelom Mostara i pogledati fasade i simbole na istima da bi shvatio koliko se neko ponosi ili ne ponosi tim periodom, to je činjenica druže za koju bi ja volio da nije istinita ali, nažalost, jeste. I još nešto, ja Hrvate toliko volim da sam sa jednom sretno oženjen skoro pa petnaest godina :) Normalnom čovjeku ne može smetati nacionalnost, ali može fašizam na svakoj strani, pa i onaj u svojoj avliji.
U doba turske pa austrije cilj naroda na ovim prostorima bio je sacuvat zajednistvo i identitet. Zato su sportski klubovi i bili s nacionalim predznakom. U doba nove jugoslavije cilj je bio ugasit te klubove i silovat s nekim bratstvom i jedinstvom pa nastaju klubovi ttakih imena, nastaju dinama i torpeda..

Kao sto mene boli neka stvar za dinama i torpeda, tako tebe treba bolit za hšk. Znam ****, tesko gledat u tabelu. Ali navikli ste vec.

Opet provlacite politiku pa usput budi receno da u glavnom gradu od 20 grarskih preduzeca njih ravno 20 ima direktore bosnjake. U zapadnom dijelu mostara istovremeno zivi vise bosnjaka nego svih nebosnjaka u Sarajevu.

Toliko o tome

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2016, 08:30

FaustinoAsprilla je napisao/la:
bordograd je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Jesi,podobro si odlutao i zalutao,bolje da nisi ništa napisao nego ove bljuvotine...Zrinjski je stariji i od fašizma i od komunizma...Kada je osnivan nije se ni znalo za te dvije ideologije...Igrao jeste u toj ndh ligi ali spočitavati mu da se ponosi tim periodom je krajnji bezobrazluk i tvoj a i mnogih forumaša na ovom portalu...Nakon dolaska komunista na vlast zabranjen je njegov rad, čelništvo likvidirano i sve što je imalo veze s njim je unisteno, čak je bilo zabranjeno i spominjanje njegovog imena....
To što ga ti i takvi kao ti "ne mirišete", to je vaš problem...Vjerovatno smeta prefiks Hrvatski u imenu ali šta ću vam ja, patite, pljujte, čupajte kose...bitno je da ne smeta i nije smetalo Sulejmanu Smajiću, Vernesu Selimoviću, Admiru Joldiću, Zoranu Rajoviću, Dušanu Kerkezu, Stevi Nikoliću itd...itd...
I na kraju, imam jednu lošu vijest za tebe i za sve one koji nas "ne mirišu".Žao mi je zbog vašeg zdravlja i patriotskih osjećaja, ali još će te nas dugo gledati u vrhu Premijerlige...
Prefiksi mi ne smetaju ni najmanje, samo ih smatram retrogradnim i nebitnim za fudbal i sport koji bi trebali da povezuju ljude a ne da ih dijele u torove. Činjenica da u timu igraju različite nacije/konfesije/rase je toliko normalna da valjda ne očekuješ da vam se zbog toga treba skidati kapa? To je strani pojam jedino u Lištici i nigdje više u civilizovanom svijetu. A dovoljno je prošetati zapadnim dijelom Mostara i pogledati fasade i simbole na istima da bi shvatio koliko se neko ponosi ili ne ponosi tim periodom, to je činjenica druže za koju bi ja volio da nije istinita ali, nažalost, jeste. I još nešto, ja Hrvate toliko volim da sam sa jednom sretno oženjen skoro pa petnaest godina :) Normalnom čovjeku ne može smetati nacionalnost, ali može fašizam na svakoj strani, pa i onaj u svojoj avliji.
U doba turske pa austrije cilj naroda na ovim prostorima bio je sacuvat zajednistvo i identitet. Zato su sportski klubovi i bili s nacionalim predznakom. U doba nove jugoslavije cilj je bio ugasit te klubove i silovat s nekim bratstvom i jedinstvom pa nastaju klubovi ttakih imena, nastaju dinama i torpeda..

Kao sto mene boli neka stvar za dinama i torpeda, tako tebe treba bolit za hšk. Znam ****, tesko gledat u tabelu. Ali navikli ste vec.

Opet provlacite politiku pa usput budi receno da u glavnom gradu od 20 grarskih preduzeca njih ravno 20 ima direktore bosnjake. U zapadnom dijelu mostara istovremeno zivi vise bosnjaka nego svih nebosnjaka u Sarajevu.

Toliko o tome
Zadnja recenica

:rol: :rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 19 jan 2016, 08:34

Tačno čovjek stekne utisak da iza nick-a @Asprilla piše mali Anto.Potpuno ista priča :crazy:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2016, 08:35

narodniheroj je napisao/la:Tačno čovjek stekne utisak da iza nick-a @Asprilla piše mali Anto.Potpuno ista priča :crazy:
Nevjerovatno, sad sam siguran da glavni grad nije ocima vidio nego samo pise kako ga uce tamo.

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 jan 2016, 09:22

MortemHz je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Tačno čovjek stekne utisak da iza nick-a @Asprilla piše mali Anto.Potpuno ista priča :crazy:
Nevjerovatno, sad sam siguran da glavni grad nije ocima vidio nego samo pise kako ga uce tamo.
4 godine sam jednom tjedno u sarajevu. Nebosnjaka sreo toliko da ih na prste jedne ruke mozes prebrojat. Ne smeta meni ni najmanje ali mi smeta gospodin poput ovog gore koji gleda u tudje dvoriste a nema pojma o situaciji u mo.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 19 jan 2016, 10:07

bordograd je napisao/la:

Toliko o tome
Pretjerujes. Sarajevo je hrvatsko jednako koliko i bosnjacko. Zanimljivo je da su u Sarajevu danas ugledne stare hrvatske obitelji Gavran Kapetanovic, Handzic, Osmanagic, Ceric. Ako razumijes? To su bili lideri Muslimana i iz "crnog perioda", al' Hrvata Muslimana. Vjeruj.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 19 jan 2016, 10:32

Vidi ovih likova. Jos ovaj kaze jednom sedmicno u Sarajevu i nema nebosnjska. Pa gdje se ti kreces po Sarajevu sine dragi.
I onda ovaj neonaci uleti, sa svojom retorikom.

Hebene su vam cipove u glavu usadili. Nije lako zivjeti sa tim.

Suzdrzat cu se daljnjih rasprava jer je sportski forum. A imao bi vam takstativno svega reci na ovu temu.
A FK Sarajevo je klub svih NAVIJACA ovog kluba. Iz kojeg god dijela BH oni bili.
O nacionalnostima i etno pripadnosti smjesno je i pricati. A vi brojte krva zrnca u 21 vijeku. Cirkus.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2016, 10:45

MortemHz je napisao/la:
4 godine sam jednom tjedno u sarajevu. Nebosnjaka sreo toliko da ih na prste jedne ruke mozes prebrojat. Ne smeta meni ni najmanje ali mi smeta gospodin poput ovog gore koji gleda u tudje dvoriste a nema pojma o situaciji u mo.
E sad reci ti meni, da li se ''pika'' to sto ih ti nisi sreo ili stvarno stanje u mom gradu? I samo da znas nisu svi Bosnjaci po imenu, veliku vecinu ne zanima to sve jer nikome to nije bitno a imas i onih koji se ne mogu izjasniti kao Bosanac jer si prisiljen da biras izmedju Bosnjaka, Srbina ili Hrvata. Ja sam djevojci rekao da napise da sam Bosanac gore kad ona rece pa ne postoji opcija gospodine, morate izmedju ova 3. Rek'o fino dodaj ti sama gore i napisi Bosanac i vidjet ces da moze. Tako se dosta ljudi osjeca i ne dijeli se to ovdje ako se vec dijeli kod vas. Mnogo hrvata koje ja znam su bli prisiljeni da stave ''hrvat'' iako to nisu htjeli dok su ostali postupili kao ja i sebe su opredijelili kao Bosanac jer oni to i jesu ali nazalost ta opcija nije validna jer je debilna drzava.

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 19 jan 2016, 10:52

Nevjerovatno, sad sam siguran da glavni grad nije ocima vidio nego samo pise kako ga uce tamo.[/quote]
4 godine sam jednom tjedno u sarajevu. Nebosnjaka sreo toliko da ih na prste jedne ruke mozes prebrojat. Ne smeta meni ni najmanje ali mi smeta gospodin poput ovog gore koji gleda u tudje dvoriste a nema pojma o situaciji u mo.[/quote]

E sad reci ti meni, da li se ''pika'' to sto ih ti nisi sreo ili stvarno stanje u mom gradu? I samo da znas nisu svi Bosnjaci po imenu, veliku vecinu ne zanima to sve jer nikome to nije bitno a imas i onih koji se ne mogu izjasniti kao Bosanac jer si prisiljen da biras izmedju Bosnjaka, Srbina ili Hrvata. Ja sam djevojci rekao da napise da sam Bosanac gore kad ona rece pa ne postoji opcija gospodine, morate izmedju ova 3. Rek'o fino dodaj ti sama gore i napisi Bosanac i vidjet ces da moze. Tako se dosta ljudi osjeca i ne dijeli se to ovdje ako se vec dijeli kod vas. Mnogo hrvata koje ja znam su bli prisiljeni da stave ''hrvat'' iako to nisu htjeli dok su ostali postupili kao ja i sebe su opredijelili kao Bosanac jer oni to i jesu ali nazalost ta opcija nije validna jer je debilna drzava.[/quote]

u pravu je bila ta opcija ne postoji, Bosanac je ime za starog Bosanskog konja, a za covjeka sa ovih prostora uvijek je bilo Bosnjak. ne znam samo sta mu se pravdas.
niko u sarajevu nije bacao Hrvate sa balkona kao tuta stela i slicni u ratu sto su radili u Mostaru, a to sto 10 000 Bosnjaka ima na "zapadnoj strani" nije stvar vase dobrote, nego naseg neodricanje nase dedovine i naseg grada, ma ko bio vecina u pojedinom jegovom dijelu, dok vi gdje god niste zapisale krizom zvonikom, bjezite kao da vas krda bizona gone, zato nemate pravo nikome nista reci, jer ste mali strasljivi i nezainteresovani za zivot drugima gdje vas je manje. zato i curite ovoliko, pogledaj pod Busovaca Jajce, N travnik i slino, dok ste bili vecina islo je cim Bosjaci preuzimaju odlazite masovno, jer ste tavi jbg. da ne idem dalje u raspravu to je to. pozdrav domovini.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 19 jan 2016, 10:57

Kakve ima veze ova rasprava sa Premijer ligom :/
samo Sloboda

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 19 jan 2016, 11:20

MortemHz je napisao/la:
Gdje ti hodas onda po gradu, pa ja u uzem drustvu imam vise katolika nego muslimana, ovdje ti se to ne gleda medju rajom ciji su i djedovi rodjeni u Sarajevu, mozda je ona floskula ruzna razdvajat na doslje i "prave sarajlije" al mislim da ima veze i sa tim, uglavnom imas x primjera kojim ti mogu potvrdit da to kod nas ne igra ulogu, bar kod 90% stanovnistva..

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 19 jan 2016, 11:35

keno83 je napisao/la:
u pravu je bila ta opcija ne postoji, Bosanac je ime za starog Bosanskog konja, a za covjeka sa ovih prostora uvijek je bilo Bosnjak. ne znam samo sta mu se pravdas.
niko u sarajevu nije bacao Hrvate sa balkona kao tuta stela i slicni u ratu sto su radili u Mostaru, a to sto 10 000 Bosnjaka ima na "zapadnoj strani" nije stvar vase dobrote, nego naseg neodricanje nase dedovine i naseg grada, ma ko bio vecina u pojedinom jegovom dijelu, dok vi gdje god niste zapisale krizom zvonikom, bjezite kao da vas krda bizona gone, zato nemate pravo nikome nista reci, jer ste mali strasljivi i nezainteresovani za zivot drugima gdje vas je manje. zato i curite ovoliko, pogledaj pod Busovaca Jajce, N travnik i slino, dok ste bili vecina islo je cim Bosjaci preuzimaju odlazite masovno, jer ste tavi jbg. da ne idem dalje u raspravu to je to. pozdrav domovini.
Nisam se htio mjesat u ovi pricu,al brate prestani i ti i svi ostali da spominjete neke stvari gledane samo sa svoje strane,da tvoji nisu nikog bacali sa balkona al su zato nabijali na kolac,klali roditelje a djecu tjerali da hodaju preko njihovih tjela pa ih bacali u neretvu ...

Bilo je zlocina sa svih strana i nemojte jest **** i prozivat samo sa druge strane i gledajte u svoja dvorista sta se radilo....

Mislim da bi admini trebali zurno ocistit temu,i izbrisat sve postove nevezano za nogomet pun mi je **** zlocina,prepucavanja oko stadiona i ostalih sranja..

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 19 jan 2016, 11:45

svi smo krivi ha? to pricaj nekom trecem meni nikako, ko je bola nabijao na kolac, sram te bilo, stavili ste topove na heliodromi pucali dan noc, da je vas komandant izasao i rekao sta je vise majku vam **** ocu da zaspem malo sta pucas od jutros, hiljade sugradjana vodili u logore, legende mostara Emira Balica, srusili ono u sta smo se svi kleli Stari, srusili drugo u sta smo se kleli Velez, tako da mojne mi te spike, postujem ja da je danas ovako kako jeste, samo mi nemoj spike svi smo isti, nemoj da ti podastirem slike istocne strane 96 godine i zapadne jer ja sam svjestan da vi uopste vecina mladjih ne znate sta ste radili.

rigotina
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la rigotina » 19 jan 2016, 11:48

Cocaine je napisao/la:
rigotina je napisao/la:
Cocaine je napisao/la: Ima i nas sto bi do zadnjeg :)
Trnoruzice iz vrapcica :D
Komsija ono kad se na svoj racun malo nasalis. Ne znas ti to. Kod tebe u Kocerinu u selu je ma kakav Jozo moje je prase bolje od njegovog :) ma ja bola :zviz: :wave:
Ti znas da ja to sve iz ljubavi. Nemoj me u kocerin, nisam ozgar.
I nije prase vec krme
Zadnja izmjena: rigotina, dana/u 19 jan 2016, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
goveđigulašmajka

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 19 jan 2016, 11:49

sta ti ima bit pun **** prica oko stadiona, zna se kako je napravljen taj stadion i iz kojeg razloga je dat gradu na upravljanje, cisto i od srca nesto sto je napravljeno osporavate, a nesto sto je zabranjeno dizete u nebesa wtf.

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 19 jan 2016, 12:08

keno83 je napisao/la:svi smo krivi ha? to pricaj nekom trecem meni nikako, ko je bola nabijao na kolac, sram te bilo, stavili ste topove na heliodromi pucali dan noc, da je vas komandant izasao i rekao sta je vise majku vam **** ocu da zaspem malo sta pucas od jutros, hiljade sugradjana vodili u logore, legende mostara Emira Balica, srusili ono u sta smo se svi kleli Stari, srusili drugo u sta smo se kleli Velez, tako da mojne mi te spike, postujem ja da je danas ovako kako jeste, samo mi nemoj spike svi smo isti, nemoj da ti podastirem slike istocne strane 96 godine i zapadne jer ja sam svjestan da vi uopste vecina mladjih ne znate sta ste radili.
Idi bola ljeci se....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2016, 12:11

GradKamena je napisao/la:
keno83 je napisao/la:
Nisam se htio mjesat u ovi pricu,al brate prestani i ti i svi ostali da spominjete neke stvari gledane samo sa svoje strane,da tvoji nisu nikog bacali sa balkona al su zato nabijali na kolac,klali roditelje a djecu tjerali da hodaju preko njihovih tjela pa ih bacali u neretvu ...

Bilo je zlocina sa svih strana i nemojte jest **** i prozivat samo sa druge strane i gledajte u svoja dvorista sta se radilo....

Mislim da bi admini trebali zurno ocistit temu,i izbrisat sve postove nevezano za nogomet pun mi je **** zlocina,prepucavanja oko stadiona i ostalih sranja..
Napravio sam temu na diskusijama ali nemojte ko je koga ubijao i politiku svedite na minimum da nam ne ukinu potencijalno dobru temu..

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 19 jan 2016, 12:16

Cocaine je napisao/la:
Gator je napisao/la:Cocain otvori ba novu temu dani stare slave i tamo lijepi historiju. Smorio si ba
Ma sta te boli qurac uživaj. Imas me stavit na ignore
Pokreces glupu temu na pogresnoj temi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.