Ja se ne sjecam sta je igrao, al' se sjecam da je bio, ako ne najbolji onda jedan od boljih igraca te lige i kao takvog smo ga doveli.
Mislim, cinjenica je da je koristen na pogresnim mjestima, al' je kao igrac ispao cist prosjek, bez obzira na reputaciju kakvu je imao u Holandiji.
Pa kad kazem provjeren, recimo da mislim na Vaskeza koji stvarno vec jeste provjeren i uz to domaci igrac, znaci ne mora prolaziti ni kroz kakve periode adaptacije. A ova liga je izrazito teska za igrati, to je cinjenica i nemali je broj onih koji se ovdje nisu znali snaci tako da sam uvijek za provjerene igrace nego li neke mladice. Mislim, moze se i mora nekad i rizikovati, al' sad zasad je dovoljan samo Gazi.
Witsel ce koliko sam shvatio preci na ljeto, nekako iz celinih recenica sam shvatio da oni vec prakticki imaju dogovor sa njim, ali dolazak u januaru je nemoguca misija.
Sto se najgore, ne koce ni Sarafi ni Roma transfer, obe strane su zainteresovane nego nasi, iz ko zna kojih vise razloga.

Navodno je problem u posudbi, hoce da to bude sa obaveznim otkupom. Samo seru i bespotrebno odugovlace.
Al' eto sreca sto smo se makar Cercija kutarisali, koliko su mu se oni agenti zainatili da ga nece pustiti, tacno sam mislio da ce ostati ovdje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !