AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Jedan je od onih igrača koji je bio duže nego što je trebalo u osrednjem klubu.Ali je vrlo dobar igrač koji je potreban skoro svakoj ekipi, veliki trkač i radnik a pokazao je da mu ni tehnika nije strani pojam.Neuporedivo bolji od Polija, a usuđujem se reći da je barem za klasu bolji igrač od Montoliva, a došao za 4M eura. U današnjem vaktu kada su cijene igrača podivljale, mislim da je Kuco plaćen barem triput manje od svoje prave vrijednosti. Bio sam veliki pesimista kad je došao, al' skoro u svakom meču kojem je nastupio čovjek je odradio posao i više nego dobro, uvijek iznad naših očekivanja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Propustio sam zadnje dvije utakmice i po komentarima vidim da ima nekog napretka,ali mi nemamo kontinuitet da uvezemo 5-6 dobrih utakmica tj pobjeda,a razlog je sto nemamo kvalitet i to je cinjenica i zato ne smijemo biti "ocaranim" jednom ili dvije dobre utakmice i stvarati sebi neku laznu nadu da imamo kvalitetnu ekipu...mi imamo samo par kvalitetnih pojedinaca i to je to... sad ce kraj januara a mi ni jedan zvanican transfer nemamo tj, ni jedno pojacanje koje ce unaprijediti nasu igru :@ :@
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa niko ovdje nije zavarana sa pobjedom nad dosta jakom Fiorentinom, daleko od toga, jer mi smo ove sezone mnogp puta vidjeli da ova ekipa nije sposobna zadržati visok nivo igre nekoliko mečeva u nizu. I to je najveći problem, a mislim da bi se uveliko taj problem riješio kad bi oni matori magarci pojačali vezni red.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Igra protiv Carpia u kupu je bila katastrofalna, posebno u drugom poluvremenu. I sinoc je Fiorentina imala kontrolu na sredini, loptu u svom posjedu, ali sinoc je presudila srcanost i dobra takticka pripremljenost utakmice. Gotovo bez greske, iskoristili smo napadacki potencijal i to je nase najjace oruzje. Odlicni Bonaventura, napadacki potencijal, kontre i fantasticni Bacca sinoc uz ostatak ekipe koji je odradio svoje zadatke sjajno.
Tu je i Niang koji iskoristava svoju brzinu i fizicke sposobnosti, ali ne koristi mozak
Tesko je ocekivati neki kontinuitet bez udarne igle, koji nama fali. To su ideja i kreativnost, sve dok tog nema, onda mozemo samo na misice, bas kao sinoc.
Tu je i Niang koji iskoristava svoju brzinu i fizicke sposobnosti, ali ne koristi mozak

Tesko je ocekivati neki kontinuitet bez udarne igle, koji nama fali. To su ideja i kreativnost, sve dok tog nema, onda mozemo samo na misice, bas kao sinoc.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kontam da cemo zijaniti sad protiv Empolija...
i ono sto sam sinoc zaboravio reci, a to sam tek tad ustvari pazljivo vidio, je to da im je fizicka sprema fantasticna, vec odavno nismo imali ovako spremne igrace koji igraju 90 minuta u kontinuitetu bez problema.
ako nista, tu ih je sinisa dobro doveo u red u relativno kratkom periodu.
cerci bi NAPOKON trebao otici
ja ne razumijem cemu ovo odugovlacenje oko njega i saravija, skoro citav merkato prodje dok nisu otisli, a nikome ovo ne ide na ruku 
imat' ce ovih desetak dana na raspolaganju, pa cemo vidjeti sta ce uraditi...

i ono sto sam sinoc zaboravio reci, a to sam tek tad ustvari pazljivo vidio, je to da im je fizicka sprema fantasticna, vec odavno nismo imali ovako spremne igrace koji igraju 90 minuta u kontinuitetu bez problema.
ako nista, tu ih je sinisa dobro doveo u red u relativno kratkom periodu.

cerci bi NAPOKON trebao otici

imat' ce ovih desetak dana na raspolaganju, pa cemo vidjeti sta ce uraditi...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Forsiranje mladih igrača + fantastična fizička sprema igrača, su najveći doprinos Siniše ovom Milanu. Sa ponekom kvalitetnom korekcijom na nekim pozicijama, vjerujem da bi i rezultati bili još bolji.
Šteta to Calabria ne dobija šansu da igra, dečko je bolji od Žuće i nehljebara Šilje. Kamo sreće da imamo i jednog talentovanog mladog veznjaka da igra. Čim nema Polia, Nocea, Zapate, Šilja, odmah se vidi napredak u igri.
Nadam se da će Sapo da odigra odlično narednu tekmu, neka ćelo popizdi
Nadam se da će Sapo da odigra odlično narednu tekmu, neka ćelo popizdi

Forza Milan!
-
- Kontakt:
Sretan rođendan našem sadašnjem kapitenu. Nadam se da će s godinama biti bolji nego što je dosad bio.
Drago mi je zbog pobjede. Dobro je to i što nismo primili gol od ekipe koja je prije ove u svakoj utakmici dala bar po jedan gol. Ne znam jeli to taktika ali smo loptu imali samo 31% u posjedu. Pored toga ova pobjeda dobija više na značenju. Nisam mogao gledati utakmicu pa ne mogu reći kako su igrali ali dobro je što su uspjeli.
Sutra se taj famozni Bee sastaje sa Berlusconijem pa će se valjda prekusutra nešto novo i saznati.
Ne znam šta im znači ovo što se nakon 18 dana mercata ništa nije uradilo. Otišao je Luiz Adriano a da nije ni dobio neku preveliku šansu. Ako se oporavi Menez a i Balotelli više izbora u napadu nam i ne treba osim ako to ne bude neko zvučno pojačanje. El Shaarawya će prodati Roma ako oni prodaju Gervinha. Znači čekamo nešto da bi se nešto uradilo. Šta li čekaju sa Nocerinom ili De Jongom ili Maurijem koje nikako ne koriste. Još da se i Cercija otarase koji navodno traži kuću u Genovi pa bi se onda nešto moglo i uraditi.
Nadam se samo da ih ove dvije zadnje pobjede neće uvjeriti da imaju dobar tim koji ustvari nemaju.
Drago mi je zbog pobjede. Dobro je to i što nismo primili gol od ekipe koja je prije ove u svakoj utakmici dala bar po jedan gol. Ne znam jeli to taktika ali smo loptu imali samo 31% u posjedu. Pored toga ova pobjeda dobija više na značenju. Nisam mogao gledati utakmicu pa ne mogu reći kako su igrali ali dobro je što su uspjeli.
Sutra se taj famozni Bee sastaje sa Berlusconijem pa će se valjda prekusutra nešto novo i saznati.
Ne znam šta im znači ovo što se nakon 18 dana mercata ništa nije uradilo. Otišao je Luiz Adriano a da nije ni dobio neku preveliku šansu. Ako se oporavi Menez a i Balotelli više izbora u napadu nam i ne treba osim ako to ne bude neko zvučno pojačanje. El Shaarawya će prodati Roma ako oni prodaju Gervinha. Znači čekamo nešto da bi se nešto uradilo. Šta li čekaju sa Nocerinom ili De Jongom ili Maurijem koje nikako ne koriste. Još da se i Cercija otarase koji navodno traži kuću u Genovi pa bi se onda nešto moglo i uraditi.
Nadam se samo da ih ove dvije zadnje pobjede neće uvjeriti da imaju dobar tim koji ustvari nemaju.
-
- Kontakt:
SLUŽBENO: Luiz Adriano novi je igrač kineskog kluba Jingsu!

evo otisao jedan igrac,Cerci,Saravi,Nocerino,Mexes/Zapata su igraci koji bi takodjer trebali napustiti i sve je to uredu da mi imamo jos 2 mjeseca prelaznog roka a ne nekih 10-12 dana.

evo otisao jedan igrac,Cerci,Saravi,Nocerino,Mexes/Zapata su igraci koji bi takodjer trebali napustiti i sve je to uredu da mi imamo jos 2 mjeseca prelaznog roka a ne nekih 10-12 dana.
Zao mi Adriana, bio je gotivan igrac i zasluzio je vise prostora za igru, ali jbg.
Neka ti je srecom majstore.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
NosiiiiiiiiiiiiBREAKING: The Qatari fund has finally given their OK for Cerci's loan to Genoa [Corriere della Sera].

Cerci will undergo his Genoa medical tomorrow [@DiMarzio].
A Milan delegate was watching FC Twente's 22-year-old attacking midfielder Hakim Ziyech in action last Friday [De Telegraaf]
Ziyech is expected to leave FC Twente this month, with the club hoping for €12-15 million for their star player [De Telegraaf].
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
Adriano je igrac koji mora imati igrace iza sebe koji ce ga hraniti loptama, dok Bacca i sam moze sebi stvoriti priliku za gol...U nekom drugom Milanu i jedan i drugi bi se nadavali golova, ovako i Bacca skoro svaku sansu je iskoristio tj nema toliko prostora za promasaje..Adrianu nek je sa srecom, samo se postavlja pitanje gdje ce zavrsiti tih 12-14 miliona od transfera plus usteda na plati (posto se nasi vode tim da u potrosene pare za transfere racunaju i plate)milanist je napisao/la:Zao mi Adriana, bio je gotivan igrac i zasluzio je vise prostora za igru, ali jbg.
Ja znam da nece zavrsiti kod mene. Valjda dovedu tog malca iz Ajaxa za taj kes, ali sve je to opet kad sagledas kockanje, daj dovedi provjerenog igraca, koji ce nam odmah unaprijediti igru a ne neko deriste kojeg moramo cekati dvije tri sezone da proigra.
Pa jest taj mali rizican jer sam cuo dosta komentara kako jos uvijek nije spreman igrati u vecim klubovima. Vrlo lako moze ispasti promasaj ili super igrac, al' eto, vrijedi nekad i rizikovati pa sta bude. Nije da su veliki novci u pitanju.
Uglavnom, sad se samo na Saravija ceka za kojeg ne znam kad ce finalizovati transfer, al' odjednom citav merkato ovisi o njemu
Cerci sutra konacno na ljekarskim pregledima sto znaci da mi zvanicno vise nista nemamo s njim jer mu na ljeto istice posudba, tako da se od tad ima Atletico yebavat s njim.
Al' dok onaj rijesi svoje za Romu, ostat ce nam jedva sedmica za merkato.
jedino ako nemaju vec kaparisanog grande soriana koji ceka ko zapeta puska
Uglavnom, sad se samo na Saravija ceka za kojeg ne znam kad ce finalizovati transfer, al' odjednom citav merkato ovisi o njemu

Al' dok onaj rijesi svoje za Romu, ostat ce nam jedva sedmica za merkato.

jedino ako nemaju vec kaparisanog grande soriana koji ceka ko zapeta puska

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Protiv Alessandrie u polufinalu kupa

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Hakim Ziyech sto prije neka dodje ja zadovoljan, strasan momak, tehnika i odlicna ljevica, ionako nemamo ni izvodjaca slobodnjaka kao ranije. A i statistika kaze (makar to i u Holandiji bilo, nije sitnica):
Eredivisie 85 tekme 33 gola i 31 asistencije
Napokon da nas i povezuju sa nekim AMF, i to je napredak. El Ghazi takodjer neka dodje, sa klupe ga polahko uvoditi u igru, na tim igracima samo mozes dobiti, a vec naredne sezone ce samo biti skuplji za dovesti. Toliko puta smo dovodili mlade igrace na kojima smo profitirali u svakom smislu, i rezultatskom i finansijskom. Holandjana nismo uboli odvajkada, vakat je vala.
Sjecam se Suareza u Ajaxu, nekako mi je spor izgledao tad iako je terorisao holandsku ligu, ali vidilo se da ce biti igracina.
Napokon da nas i povezuju sa nekim AMF, i to je napredak. El Ghazi takodjer neka dodje, sa klupe ga polahko uvoditi u igru, na tim igracima samo mozes dobiti, a vec naredne sezone ce samo biti skuplji za dovesti. Toliko puta smo dovodili mlade igrace na kojima smo profitirali u svakom smislu, i rezultatskom i finansijskom. Holandjana nismo uboli odvajkada, vakat je vala.

Sjecam se Suareza u Ajaxu, nekako mi je spor izgledao tad iako je terorisao holandsku ligu, ali vidilo se da ce biti igracina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
4
Mah poznavajuci Galliania, samo ce dovesti El Ghazia, po meni je potrebniji ovaj momak jer je klasicna 10, a nego ovaj iz Ajaxa koji igra krilo...Miha se previse pouzda u 4-3-1-2 formaciju s Menezom iza napadaca, sta ako ne uspije ili ako se Menez opet ozljedi sta onda, nemas adekvatnog igraca na klupi.
Beduin je napisao/la:Hakim Ziyech sto prije neka dodje ja zadovoljan, strasan momak, tehnika i odlicna ljevica, ionako nemamo ni izvodjaca slobodnjaka kao ranije. A i statistika kaze (makar to i u Holandiji bilo, nije sitnica):
Mah poznavajuci Galliania, samo ce dovesti El Ghazia, po meni je potrebniji ovaj momak jer je klasicna 10, a nego ovaj iz Ajaxa koji igra krilo...Miha se previse pouzda u 4-3-1-2 formaciju s Menezom iza napadaca, sta ako ne uspije ili ako se Menez opet ozljedi sta onda, nemas adekvatnog igraca na klupi.

- Beduin
- Kontakt:
Ma i mene je toga strah, da ih ne zaslijepi pobjeda protiv Fiorentine (kao i mnoge navijace sto na trenutak zaborave sve lose zadnjih godina).meskalin je napisao/la:4Beduin je napisao/la:Hakim Ziyech sto prije neka dodje ja zadovoljan, strasan momak, tehnika i odlicna ljevica, ionako nemamo ni izvodjaca slobodnjaka kao ranije. A i statistika kaze (makar to i u Holandiji bilo, nije sitnica):
Dovedi npr. ova dva momka dok su mladi i talentovani, pruzaju odlicne partije u dobroj ligi, lagano ih ubacujes u igru, samo mozes dobiti sa njima, a ni platu im nisi duzan visoku dati kao nekim pacijentima ufuranim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mah, ja te holandske igrace i talente vise ne uzimam za ozbiljno. Imao je i Depay strasnu statistiku pa je ispao kita od igraca, a da ne pominjem otprije Urbija.
Mozemo rizikovat sa jednim od njih (recimo Gazijem), ali moramo dovesti makar jednog provjerenog igraca.
a nemojte ni da vas zacudi peroti, cudno je sto roma toliko odugovlaci s njim, a jos su zadnje vijesti takve da se cini da su i odustali od njega.
sad ce nam ga preziosi dati povoljno jer smo im dali dva igraca, ono maksuz za nas
sta se ovo sad opet prebacuje na 4312 ili se miha dodvorava pedofilu
kakve fetise i bolesnu povezanost taj covjek ima prema ovoj formaciji i napadacima, to mi nikad nece biti jasno.

Mozemo rizikovat sa jednim od njih (recimo Gazijem), ali moramo dovesti makar jednog provjerenog igraca.
a nemojte ni da vas zacudi peroti, cudno je sto roma toliko odugovlaci s njim, a jos su zadnje vijesti takve da se cini da su i odustali od njega.

sad ce nam ga preziosi dati povoljno jer smo im dali dva igraca, ono maksuz za nas

sta se ovo sad opet prebacuje na 4312 ili se miha dodvorava pedofilu

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Holdanski igrači su mač s dvije oštrice, ili su vrhunski igrači, ili flopovi, treba znat' pogodit' s njima
recimo, Stefan de Vrij

recimo, Stefan de Vrij

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.