Svasta sam procitao na ovom forumu al ovo... HahahaHeller je napisao/la:Cocaine je napisao/la:Vaha je more para skršio u Velež,Vaha je platio toliko puta pripreme Veleža i kupio opremu za sve uzraste. Ne možeš tako pisat kad pojma nemaš. Stanje u Veležu je takvo da bez statuta niko nece da primirise. Nemojte kenjat bezveze Vaha i njegov rahmetli brat Salem su veležovci mrtvi mislim dok je ovaj drugi živ bioRinuka je napisao/la:U pravu je Asprilla ovo za Vahu..Boli njega kita i za Velez isve drugo. Covjek je interesdzija i yebe mu se sta ce biti sa Velezom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Evolve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
NK Široki Brijeg
Kad smo kod Vahe da podsjetimo malo komsije a i vratimo sjaj u ocima njihovih roditelja
Protiv Hajduka (divi tribina)

Protiv Dinama (Stincic bi se ustao ali
)

Protiv Dinama (Stincic bi se ustao ali

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Vidi tribine sunce ti yebem!Cocaine je napisao/la:Kad smo kod Vahe da podsjetimo malo komsije a i vratimo sjaj u ocima njihovih roditelja
Protiv Dinama (Stincic bi se ustao ali)
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ovo protiv Hajduka je sezona 73/74 kad smo bili vicesampioni mada da je ovo bodovanje kao sada bili bi prvaci jer smo imali pobjedu vise od Hajduka a dva remija manje. Bilo 1:0 u Mostaru i 2:2 u Splitu

Sezonu prije u Mostaru ih nabili 5:0 a u Splitu 0:3
Sezonu prije u Mostaru ih nabili 5:0 a u Splitu 0:3
- Beduin
- Kontakt:
Mogul ovi metuzalemi otvoriti sebi temu "Dioklecijanovo i Neronovo doba" pa se prisjecati post p.n.e. vakta?
Tema je PL BiH. Eto Borac dobi predsjednika, i to iz bankarskog sektora, hm. Ne moze bolji nacin za malverzacije i deblokadu racuna, opstanak osiguran.
Tema je PL BiH. Eto Borac dobi predsjednika, i to iz bankarskog sektora, hm. Ne moze bolji nacin za malverzacije i deblokadu racuna, opstanak osiguran.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovo je najjaci post ikad napisan hehehehehe.pastrmka apachu stari heheheHeller je napisao/la:Cocaine je napisao/la:Vaha je more para skršio u Velež,Vaha je platio toliko puta pripreme Veleža i kupio opremu za sve uzraste. Ne možeš tako pisat kad pojma nemaš. Stanje u Veležu je takvo da bez statuta niko nece da primirise. Nemojte kenjat bezveze Vaha i njegov rahmetli brat Salem su veležovci mrtvi mislim dok je ovaj drugi živ bioRinuka je napisao/la:U pravu je Asprilla ovo za Vahu..Boli njega kita i za Velez isve drugo. Covjek je interesdzija i yebe mu se sta ce biti sa Velezom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Godine prolaze jubav ostaje...
Bola ti koliko kukaš ukadio si Joksima iz DžekneBeduin je napisao/la:Mogul ovi metuzalemi otvoriti sebi temu "Dioklecijanovo i Neronovo doba" pa se prisjecati post p.n.e. vakta?
Da je nekako prespavati ovo do prvog kola nastavka, preduga ova pauza. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Idi lezi slobodno, probudit cemo mi tebe kad pocneElegant je napisao/la:Da je nekako prespavati ovo do prvog kola nastavka, preduga ova pauza.
Prefiksi mi ne smetaju ni najmanje, samo ih smatram retrogradnim i nebitnim za fudbal i sport koji bi trebali da povezuju ljude a ne da ih dijele u torove. Činjenica da u timu igraju različite nacije/konfesije/rase je toliko normalna da valjda ne očekuješ da vam se zbog toga treba skidati kapa? To je strani pojam jedino u Lištici i nigdje više u civilizovanom svijetu. A dovoljno je prošetati zapadnim dijelom Mostara i pogledati fasade i simbole na istima da bi shvatio koliko se neko ponosi ili ne ponosi tim periodom, to je činjenica druže za koju bi ja volio da nije istinita ali, nažalost, jeste. I još nešto, ja Hrvate toliko volim da sam sa jednom sretno oženjen skoro pa petnaest godinaPiazzaGrande je napisao/la:Jesi,podobro si odlutao i zalutao,bolje da nisi ništa napisao nego ove bljuvotine...Zrinjski je stariji i od fašizma i od komunizma...Kada je osnivan nije se ni znalo za te dvije ideologije...Igrao jeste u toj ndh ligi ali spočitavati mu da se ponosi tim periodom je krajnji bezobrazluk i tvoj a i mnogih forumaša na ovom portalu...Nakon dolaska komunista na vlast zabranjen je njegov rad, čelništvo likvidirano i sve što je imalo veze s njim je unisteno, čak je bilo zabranjeno i spominjanje njegovog imena....
To što ga ti i takvi kao ti "ne mirišete", to je vaš problem...Vjerovatno smeta prefiks Hrvatski u imenu ali šta ću vam ja, patite, pljujte, čupajte kose...bitno je da ne smeta i nije smetalo Sulejmanu Smajiću, Vernesu Selimoviću, Admiru Joldiću, Zoranu Rajoviću, Dušanu Kerkezu, Stevi Nikoliću itd...itd...
I na kraju, imam jednu lošu vijest za tebe i za sve one koji nas "ne mirišu".Žao mi je zbog vašeg zdravlja i patriotskih osjećaja, ali još će te nas dugo gledati u vrhu Premijerlige...
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Ima i nas sto bi do zadnjegElegant je napisao/la:Da je nekako prespavati ovo do prvog kola nastavka, preduga ova pauza.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Trnoruzice iz vrapcicaCocaine je napisao/la:Ima i nas sto bi do zadnjegElegant je napisao/la:Da je nekako prespavati ovo do prvog kola nastavka, preduga ova pauza.
goveđigulašmajka
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Komsija ono kad se na svoj racun malo nasalis. Ne znas ti to. Kod tebe u Kocerinu u selu je ma kakav Jozo moje je prase bolje od njegovogrigotina je napisao/la:Trnoruzice iz vrapcicaCocaine je napisao/la:Ima i nas sto bi do zadnjegElegant je napisao/la:Da je nekako prespavati ovo do prvog kola nastavka, preduga ova pauza.
Cocain otvori ba novu temu dani stare slave i tamo lijepi historiju. Smorio si ba
Ja sam bio uvjeren da cete vi sarajlije imati malo duzi nastup, ali mostarci vam ukrali showElegant je napisao/la:Da je nekako prespavati ovo do prvog kola nastavka, preduga ova pauza.
Ma sta te boli qurac uživaj. Imas me stavit na ignoreGator je napisao/la:Cocain otvori ba novu temu dani stare slave i tamo lijepi historiju. Smorio si ba
Neka uziva u staroj slavi jer i onako mu klub propao ko stari kauc. 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pa ti ne mozes uzivat ni u staroj ni u novoj grob te yebofukara87 je napisao/la:Neka uziva u staroj slavi jer i onako mu klub propao ko stari kauc.
A po tvojoj logici ispade niko nije imao proslost osim Veleza 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ocekuje se ukljucivanje ajze sa komentarom da ce nas gadjati peharom. 50% postova mu se na to svede
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.