moj uzor-S.G je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
moj uzor-S.G je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Sa ovim Mijanmarcija i Muharemovicem osvojit cemo 4 a ne 2bordoakapitar je napisao/la:Konacno lijepa recenica od tebe! (ova da se odjavljujes)Nadam se da ce se nasa Uprava ove godine jos vise sepuriti u svecanoj lozi a da ce razlog tome biti dupla kruna na AFH!Evander je napisao/la:Odjavljujem se sa ove teme do daljeg. Bolje da ne pisem ono sto mislim.
Samo cu im poruciti, ne ocekujte na proljece da cete se sepuriti u svecanoj lozi kao da ste vi oformili ovaj klub i odbranili ovaj grad, kao sto ste navikli do sad.
Doslo je pet do dvanaest!
Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk
Sent from my ST23i using Tapatalk
nismo djeca, kao da je neka razlika olimpic saarajaevo tada bila, ali nije problem sto je OTISAO, nego KAKO je otisao ... jel fakat zaboravljate ili da kopam postove iz te godine da vam bude jasnije?Zip je napisao/la: @pantelija Ti da radis u nekoj firmi, i da ti sefovi ne placaju, seru po tebi, jel bi im se ti naguzio samo zato sto volis tu firmu? Il bi trazio neko drugo mjesto u nekoj drugoj fimi koja ce te vise cijeniti?
Mi zaboravljamo da ovi fudbaleri zaradjuju, to je njihov posao.. Idu tamo gdje su bolji uslovi..
Možda je u pitanju i finansijski fair play.Evander je napisao/la:Odjavljujem se sa ove teme do daljeg. Bolje da ne pisem ono sto mislim.
Samo cu im poruciti, ne ocekujte na proljece da cete se sepuriti u svecanoj lozi kao da ste vi oformili ovaj klub i odbranili ovaj grad, kao sto ste navikli do sad.
Dovodimo igrace za 0 KMshtaje je napisao/la:Možda je u pitanju i finansijski fair playEvander je napisao/la:Odjavljujem se sa ove teme do daljeg. Bolje da ne pisem ono sto mislim.
..opet prvak postani..FrancescoTotti je napisao/la:samo da kazem. hebo vas led pesimisticni!! toliko
stazom slave kreni ti.....!
Kako god bilo, ako je nas igrac trebamo mu priliku pruziti da dokaze da vrijedi biti u ovoj ekipi.. a sigurno da ima snage da nam pomognePantelija je napisao/la:nismo djeca, kao da je neka razlika olimpic saarajaevo tada bila, ali nije problem sto je OTISAO, nego KAKO je otisao ... jel fakat zaboravljate ili da kopam postove iz te godine da vam bude jasnije?Zip je napisao/la: @pantelija Ti da radis u nekoj firmi, i da ti sefovi ne placaju, seru po tebi, jel bi im se ti naguzio samo zato sto volis tu firmu? Il bi trazio neko drugo mjesto u nekoj drugoj fimi koja ce te vise cijeniti?
Mi zaboravljamo da ovi fudbaleri zaradjuju, to je njihov posao.. Idu tamo gdje su bolji uslovi..
PI..ČKA
najbolji u Olimpicu definitivno, samo što mi nismo Olimpic.....crozzer je napisao/la:
nije Lede još penzioner....
DenchiNL je napisao/la:najbolji u Olimpicu definitivno, samo što mi nismo Olimpic.....crozzer je napisao/la:
nije Lede još penzioner....
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, tajsamja, Vanja8 i 26 gostiju.