FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 18 jan 2016, 18:15

:lol: :lol:
Pyro is not a crime !

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 18 jan 2016, 18:29

Pitar6785 je napisao/la:Nisam ja rekao da je jesic los, vec da nije pokazo neko velko znanje mudrost taktiku u ovo malo utakmica sto nas je vodio. Dva brazilca sto je doveo i deni to su sve veliki uputnici.

Tacnoje da za 0 km nemozes dovest boljeg igraca 0d rustema kalasijija
Slažem se za Jesica ali sad ćete optužiti da si Dzeno i da si izdajnik.Ja isto govorim treba sačekati pa vidjeti sta ce uraditi ali dizati ga u zvijezde a peri na tabeli je van pameti.Hocu pobjedu u Mostaru i titulu i kup,**** me se kako ,Dzeno je osvojio bio nam je kralj kad je počeo gubiti alajhmanet .Tako treba i sa celom ,ne pobjedis u Mostaru ćao pa u Mijanmar prosipaj suplju ,ako pobjedis i osvojis titulu istetoviracu te.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 jan 2016, 19:00

Muharemoviću znači ipak hoćeš u FKS nakon što je Nijaz zavrnuo pipu pa opća bježanija u Olimpicu.

A kada smo ti 2013 godine nudili da dođeš u FKS nisi htio radi pojednih ljudi u FKS. Nedostatkom Nijazovih para odjednom si nakon više od 2 godine promjenio mišljenje. Šta pare rade...

Neki pitaju šta je cilj sa dovođenjem ovakvih igrača.

Jednostavno je amidža upravu nije uslovio titulom i rade opušteno, a Ješa dovodi koga on hoće. Uglavnom ekipa Sarajeva za narednu polusezonu će izgledati kao spoj mladosti i iskustva jer mladi će morati sve više igrati.
SRETAN BROJ - 1725

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 18 jan 2016, 19:13

Moje lično mišljenje je da za Muharemovića ima mjesta u ovoj ekipi.

On je jako iskusan igrač koji još uvijek igra u dobroj formi te poznaje našu ligu itekako dobro. Igrač je koji zna šta je FK Sarajevo jer je i sam dijete tog kluba i sigurno da nam treba takvih u ekipi. Ponavljam, u dobroj je formi i draže mi je da dovedemo njega nego neke anonimuse iz komšiluka. Ne može u velikoj mjeri doprinijeti boljem kvalitetu igre ali sigurno da će biti utakmica u kojim će nam upravo on biti od koristi.

Ja očekujem još samo jedno pojačanje i što se mene tiče ja sam zadovoljan, a to je kreator. Jedan jako kvalitetan igrač koji će biti prevaga na terenu, igrač koji nama treba više nego išta. Onaj što jednim potezom može riješiti cijelu utakmicu i vjerujem da su ove "ispisnice" zapravo put ka tome da se očisti platni spisak i da se dovedu upravo takvi igrači.
(aka. simon )

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 jan 2016, 19:28

Ja se opet bojim da su 'ispisnice' tu radi toga sto smo probili budjet i zato sto smo limitirani novcem za prvi tim zbog gresaka koje su se cinile u sportskom poslovanju unazad dvije godine,pa je amidza jednostavno podvukao crtu.
Uostalom vrijeme koje je pred nama ce najbolje pokazti je li tako...
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 18 jan 2016, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 jan 2016, 19:31

Pitar6785 je napisao/la:Dosta, stvari ovde nije jasno. Prvo Jesic dolazi, sa pricom da raskida ugovor sa klubovima, ako mu oni ne ispune 100% sve dogovoreno.

Idemo redom ; zar je moguce da je Jesic kad je podpisivo ugovor pristo da budzet za pojacanja bude 0km. Da glavni cilj bude izbor kvalifikacija lige uefe, 4 mjesto na tabeli i uvodenje omladinaca iz nase skole u prvi tim.

Produzenje ugovora Dzemalu, dovodenje muharemovica mi daje do znanja da Jesic ovde nije doso radi trofeja vec radi para i ciscenja smeca u klubu koje je navuceno u protekle 2 godine i samo na kraju ce se izpalit NE SUGLASICE sa upravom. UPRAVA CISTA jesic cist sa dobrim parama u dzepu.

Svaka cast upravi na svemu imaju moju podrsku, al ako se ne dovedu igraci tipa minimum ko DENI,almir bekic bar taj nivo i nebudel se bar kup uzo uz dobru igru u prvenstvu i minimu 3 mjesto. Moje povjerenje ce izgubit.

Btw: ako se krsto proda za 500k € valjda ce 100k km moci ulozit za neko pojacanje.

Ne zaboravite da se Jesic nije pokazi bog zna sta u ovi 6 -7 kola sto nas je vodio. Brazilce je doveo i vidjecemo koliko oni mogu. (Hladna klima,losi tereni,nepoznavanje jezika) sve su to stvari koje mogu dosta da utjecu na njih.
Pitar6785 je napisao/la:Nisam ja rekao da je jesic los, vec da nije pokazo neko velko znanje mudrost taktiku u ovo malo utakmica sto nas je vodio. Dva brazilca sto je doveo i deni to su sve veliki uputnici.

Tacnoje da za 0 km nemozes dovest boljeg igraca 0d rustema kalasijija
Buraz da ti malo objasnis jel Deni valja ili nevalja?
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jan 2016, 19:33

ja sam zadrti zagovornik da stare igrače ne treba vraćati jer nikada nisu bili dobri kao prvi put kad su bili u klubu , sve i jedan primjer je to dokazao...

ali na drugu stranu, bolje je da Lede bude rezerva tom veznom redu nego Kostić ili neki nepoznat lik...eh sad da li je Lede još sposoban da odigra na nivou još par godina ostaje da vidimo....ne pamtim da je imao neke strašne ozljede u zadnjih par sezona i uglavnom je vukao u Olimpicu, da li će kod nas ili je Džemina *****bolja prelazna bolest, pokazat će se na proljeće....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jan 2016, 19:37

pitic je napisao/la:Muharemoviću znači ipak hoćeš u FKS nakon što je Nijaz zavrnuo pipu pa opća bježanija u Olimpicu.

A kada smo ti 2013 godine nudili da dođeš u FKS nisi htio radi pojednih ljudi u FKS. Nedostatkom Nijazovih para odjednom si nakon više od 2 godine promjenio mišljenje. Šta pare rade...

Jednostavno je amidža upravu nije uslovio titulom i rade opušteno, a Ješa dovodi koga on hoće. Uglavnom ekipa Sarajeva za narednu polusezonu će izgledati kao spoj mladosti i iskustva jer mladi će morati sve više igrati.

Lede nije Ješin izbor milion %

to je Selimović, ako nastavi očekujem i Torlaka nazad.... :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 jan 2016, 19:40

DenchiNL je napisao/la:
pitic je napisao/la:Muharemoviću znači ipak hoćeš u FKS nakon što je Nijaz zavrnuo pipu pa opća bježanija u Olimpicu.

Vrlo vjerovatno.A da ne bude da ga ja stalno branim,ako je muharemovic njegov izbor,neka se k.urca napusi

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 jan 2016, 19:44

Odjavljujem se sa ove teme do daljeg. Bolje da ne pisem ono sto mislim.
Samo cu im poruciti, ne ocekujte na proljece da cete se sepuriti u svecanoj lozi kao da ste vi oformili ovaj klub i odbranili ovaj grad, kao sto ste navikli do sad.
Doslo je pet do dvanaest!

Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 jan 2016, 19:46

Evander je napisao/la:Odjavljujem se sa ove teme do daljeg. Bolje da ne pisem ono sto mislim.
Samo cu im poruciti, ne ocekujte na proljece da cete se sepuriti u svecanoj lozi kao da ste vi oformili ovaj klub i odbranili ovaj grad, kao sto ste navikli do sad.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 18 jan 2016, 19:50

Evander je napisao/la:Odjavljujem se sa ove teme do daljeg. Bolje da ne pisem ono sto mislim.

Konacno lijepa recenica od tebe! (ova da se odjavljujes)Nadam se da ce se nasa Uprava ove godine jos vise sepuriti u svecanoj lozi a da ce razlog tome biti dupla kruna na AFH!

Sent from my ST23i using Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 jan 2016, 19:53

Neka te brate jos,ne odjavljuj se. Ima vremena jos da se stvari poprave,ja sve nekako ocekujem neke dobre vijesti,bar tamo do sredine februara.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 jan 2016, 19:53

Zamene bolji Deni nego dedo iz olimpika (jeftini,mladi, dolazi iz jaceg kluba). Al dali ce bit pojacanje ili ne teren ce pokazat.

Produzit ugovor Dzemi od 33 godine i dovest muharemovica od 32 i pricat spoj mladosti i izkustva to je ubleha. Muharemovic nije igrac od kojeg moze ucit kadusic,rustem,plakalo,dulja kad su to igraci koji su bolji sad nego kad je on bio na vrhuncu karijere. Dzemo svako 4 utakmice povrjeden, ako hoces iskustvo treba dovest igraca ko sto je turkovic bio (kad se vratio), kosto je benko,JAJALO.

Sto se tice Jesica covjeka treba pustit da odradi pripreme i dovede ono sto moze i zeli. I da vidimo sta moze, i sta zna.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 jan 2016, 20:22

DenchiNL je napisao/la:

Znači Dino nije više direktor kluba nego je sportski direktor kluba ili možda i jedno i drugo :? Bude li Dino dovodio Ješi igrače nećemo ništa bolje proći nego prije jer to nije Dinina oblast u koju se rezumije to smo davno skontali.
SRETAN BROJ - 1725

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jan 2016, 20:22

Ja@Evadera jako cijenim,i znam da jako dobro poznaje situaciju u i oko kluba.Ono sto me bode u oci njegovo u zadnje vrijeme konstantno kritikovanje Uprave.Po tvom pisanju ja sam dosao do zakljucka, da bi ti volio da se ne desi sepurenje nase uprave, i da ista podnese ostavku.Koja nam je onda alternativa,da li ce doci bolja,postenija, sposobnija??Hoce li I Tan sa njom dici ruke.? itd
Ako ova nije dobra I imamo bolje resenja, ja sam prvi da se ova otjera.
Bojim se da trazimo hljeba preko pogace.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 18 jan 2016, 20:29

slika

:ljepota: :beba: :njanjanja: :opaopa:
ZZ

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 jan 2016, 20:33

Daj Boze da se oni i dalje sepure i da imaju razlog za to. Ali, sve manje vjerujem u njihove sposobnosti.
Nisam ja ni za kakvo tjeranje nego sam za rad. Ovo do sad je jako lose. Katastrofalna godina je iza njih. Nemojte mi sad titulu kao protuargument. Sa sredstvima koja smo imali, tesko je bilo ne uzeti titulu. Gledajte malo sire.
Ali ok, ljudski je grijesiti, neka sad sve isprave i svi cemo biti sretni. Ovo ne znaci da moramo uzeti titulu, nego da stvarno svi vidimo da se krenulo naprijed, da se ima neka vizija, da se zna ko sta radi.
Ja to za sad ne vidim.
Volio bih nikoga da ne dovedemo, nego Ledeta. Ne zato sto imam nesto protiv njega ili sto mislim da je los, nego zbog toga sto mi to govori da mi i dallje stojimo u mjestu i da neki znacajniji napredak ne mozemo ocekivati jos dugo. Igrac tipa Lede je pojacanje u rangu ranijih uprava i politike, ne Sarajeva kakvo nam prezentuju.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 20:33

Haha nema zaebancije kod Jese, zimi trening navecer :S

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 jan 2016, 20:48

moj uzor-S.G je napisao/la:slika

:ljepota: :beba: :njanjanja: :opaopa:
Moze nam se :cool: :cool:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ebi46, perodeformero i 28 gostiju.