Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Slažem se za Jesica ali sad ćete optužiti da si Dzeno i da si izdajnik.Ja isto govorim treba sačekati pa vidjeti sta ce uraditi ali dizati ga u zvijezde a peri na tabeli je van pameti.Hocu pobjedu u Mostaru i titulu i kup,**** me se kako ,Dzeno je osvojio bio nam je kralj kad je počeo gubiti alajhmanet .Tako treba i sa celom ,ne pobjedis u Mostaru ćao pa u Mijanmar prosipaj suplju ,ako pobjedis i osvojis titulu istetoviracu te.Pitar6785 je napisao/la:Nisam ja rekao da je jesic los, vec da nije pokazo neko velko znanje mudrost taktiku u ovo malo utakmica sto nas je vodio. Dva brazilca sto je doveo i deni to su sve veliki uputnici.
Tacnoje da za 0 km nemozes dovest boljeg igraca 0d rustema kalasijija
Pitar6785 je napisao/la:Dosta, stvari ovde nije jasno. Prvo Jesic dolazi, sa pricom da raskida ugovor sa klubovima, ako mu oni ne ispune 100% sve dogovoreno.
Idemo redom ; zar je moguce da je Jesic kad je podpisivo ugovor pristo da budzet za pojacanja bude 0km. Da glavni cilj bude izbor kvalifikacija lige uefe, 4 mjesto na tabeli i uvodenje omladinaca iz nase skole u prvi tim.
Produzenje ugovora Dzemalu, dovodenje muharemovica mi daje do znanja da Jesic ovde nije doso radi trofeja vec radi para i ciscenja smeca u klubu koje je navuceno u protekle 2 godine i samo na kraju ce se izpalit NE SUGLASICE sa upravom. UPRAVA CISTA jesic cist sa dobrim parama u dzepu.
Svaka cast upravi na svemu imaju moju podrsku, al ako se ne dovedu igraci tipa minimum ko DENI,almir bekic bar taj nivo i nebudel se bar kup uzo uz dobru igru u prvenstvu i minimu 3 mjesto. Moje povjerenje ce izgubit.
Btw: ako se krsto proda za 500k € valjda ce 100k km moci ulozit za neko pojacanje.
Ne zaboravite da se Jesic nije pokazi bog zna sta u ovi 6 -7 kola sto nas je vodio. Brazilce je doveo i vidjecemo koliko oni mogu. (Hladna klima,losi tereni,nepoznavanje jezika) sve su to stvari koje mogu dosta da utjecu na njih.
Buraz da ti malo objasnis jel Deni valja ili nevalja?Pitar6785 je napisao/la:Nisam ja rekao da je jesic los, vec da nije pokazo neko velko znanje mudrost taktiku u ovo malo utakmica sto nas je vodio. Dva brazilca sto je doveo i deni to su sve veliki uputnici.
Tacnoje da za 0 km nemozes dovest boljeg igraca 0d rustema kalasijija
pitic je napisao/la:Muharemoviću znači ipak hoćeš u FKS nakon što je Nijaz zavrnuo pipu pa opća bježanija u Olimpicu.
A kada smo ti 2013 godine nudili da dođeš u FKS nisi htio radi pojednih ljudi u FKS. Nedostatkom Nijazovih para odjednom si nakon više od 2 godine promjenio mišljenje. Šta pare rade...
Neki pitaju šta je cilj sa dovođenjem ovakvih igrača.
Jednostavno je amidža upravu nije uslovio titulom i rade opušteno, a Ješa dovodi koga on hoće. Uglavnom ekipa Sarajeva za narednu polusezonu će izgledati kao spoj mladosti i iskustva jer mladi će morati sve više igrati.
Vrlo vjerovatno.A da ne bude da ga ja stalno branim,ako je muharemovic njegov izbor,neka se k.urca napusiDenchiNL je napisao/la:pitic je napisao/la:Muharemoviću znači ipak hoćeš u FKS nakon što je Nijaz zavrnuo pipu pa opća bježanija u Olimpicu.
A kada smo ti 2013 godine nudili da dođeš u FKS nisi htio radi pojednih ljudi u FKS. Nedostatkom Nijazovih para odjednom si nakon više od 2 godine promjenio mišljenje. Šta pare rade...
Jednostavno je amidža upravu nije uslovio titulom i rade opušteno, a Ješa dovodi koga on hoće. Uglavnom ekipa Sarajeva za narednu polusezonu će izgledati kao spoj mladosti i iskustva jer mladi će morati sve više igrati.
Lede nije Ješin izbor milion %
to je Selimović, ako nastavi očekujem i Torlaka nazad....
Evander je napisao/la:Odjavljujem se sa ove teme do daljeg. Bolje da ne pisem ono sto mislim.
Samo cu im poruciti, ne ocekujte na proljece da cete se sepuriti u svecanoj lozi kao da ste vi oformili ovaj klub i odbranili ovaj grad, kao sto ste navikli do sad.
Doslo je pet do dvanaest!
Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk
Konacno lijepa recenica od tebe! (ova da se odjavljujes)Nadam se da ce se nasa Uprava ove godine jos vise sepuriti u svecanoj lozi a da ce razlog tome biti dupla kruna na AFH!Evander je napisao/la:Odjavljujem se sa ove teme do daljeg. Bolje da ne pisem ono sto mislim.
Samo cu im poruciti, ne ocekujte na proljece da cete se sepuriti u svecanoj lozi kao da ste vi oformili ovaj klub i odbranili ovaj grad, kao sto ste navikli do sad.
Neka te brate jos,ne odjavljuj se. Ima vremena jos da se stvari poprave,ja sve nekako ocekujem neke dobre vijesti,bar tamo do sredine februara.Evander je napisao/la:Odjavljujem se sa ove teme do daljeg. Bolje da ne pisem ono sto mislim.
Znači Dino nije više direktor kluba nego je sportski direktor kluba ili možda i jedno i drugoDenchiNL je napisao/la:pitic je napisao/la:Muharemoviću znači ipak hoćeš u FKS nakon što je Nijaz zavrnuo pipu pa opća bježanija u Olimpicu.
Lede nije Ješin izbor milion %
to je Selimović, ako nastavi očekujem i Torlaka nazad....
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ebi46, perodeformero i 28 gostiju.