Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
23.05.2012 Slavija-Sloboda 2:0. Namještena utakmica, Sloboda pustila Slaviji da ostane u ligi.
"Zanimljiva utakmica odigrana je u Lukavici gdje je Slavija izborila opstanak u Premijer ligi. Na svom su stadionu u Istočnom Sarajevu savladali tuzlansku Slobodu. Slavija je dobro otvorila utakmicu, ali je prvo poluvrijeme završeno bez golova. Drugi dio susreta obje ekipe su počele sa po 10 igrača. Pred kraj prvog poluvremena isključeni su Benović i Hasanović.
Slavija je zatresla mrežu Slobode u 48. minuti pogotkom s bijele tačke. Do 2:0 stigli su u 62. minuti golom Raševića."
"Zanimljiva utakmica odigrana je u Lukavici gdje je Slavija izborila opstanak u Premijer ligi. Na svom su stadionu u Istočnom Sarajevu savladali tuzlansku Slobodu. Slavija je dobro otvorila utakmicu, ali je prvo poluvrijeme završeno bez golova. Drugi dio susreta obje ekipe su počele sa po 10 igrača. Pred kraj prvog poluvremena isključeni su Benović i Hasanović.
Slavija je zatresla mrežu Slobode u 48. minuti pogotkom s bijele tačke. Do 2:0 stigli su u 62. minuti golom Raševića."
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Ustani Tito i samo pola sata na celu 1Proleterske procesljaj Mostar halal ti bilorigotina je napisao/la:ukoliko je za potrebe ispadanja slobode iz lige onda je to i opravdanotuzlak1987 je napisao/la:Pustanje= namjestanje

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Smjesno veoma, to neki skutorski humor?rigotina je napisao/la:ukoliko je za potrebe ispadanja slobode iz lige onda je to i opravdanotuzlak1987 je napisao/la:Pustanje= namjestanje

samo sam iskrentuzlak1987 je napisao/la:Smjesno veoma, to neki skutorski humor?rigotina je napisao/la:ukoliko je za potrebe ispadanja slobode iz lige onda je to i opravdanotuzlak1987 je napisao/la:Pustanje= namjestanje
goveđigulašmajka
Pa nije valja to neko pomislio???Cocaine je napisao/la:Fagotstino Vaha nije bio u medjugorju i Vaha je prvenstveno covjek. To sto se slikao sa dresom Zrinjskog je iz nekog ljudskog cina i pokusaja pomirenja. Ova slika je nastala kad ste igrali neku evropsku tekmu gdje je bio pozvan od strane Dzidica mislim i svi znaju za nju odavno. Ne kontam koji ti je pokusaj ali da Vaha gotivi zrinjski daaaaj bola. Ne moze vas smislit
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
covjek je samo rekao da pita vahu kako je bilo 92. na skupštini za obnovu rada Zrinjskog, ništa više. Sad jel gotivi ili ne gotivi nije uopce bitno.Ado76 je napisao/la:Pa nije valja to neko pomislio???Cocaine je napisao/la:Fagotstino Vaha nije bio u medjugorju i Vaha je prvenstveno covjek. To sto se slikao sa dresom Zrinjskog je iz nekog ljudskog cina i pokusaja pomirenja. Ova slika je nastala kad ste igrali neku evropsku tekmu gdje je bio pozvan od strane Dzidica mislim i svi znaju za nju odavno. Ne kontam koji ti je pokusaj ali da Vaha gotivi zrinjski daaaaj bola. Ne moze vas smislit
goveđigulašmajka
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Daj ga nej.ebi. Kljucno je da li gotivi, opstanak Zrinjskog visi na koncu, gotivi li ga Vaha, covjek ili cupakabra?rigotina je napisao/la:covjek je samo rekao da pita vahu kako je bilo 92. na skupštini za obnovu rada Zrinjskog, ništa više. Sad jel gotivi ili ne gotivi nije uopce bitno.Ado76 je napisao/la:Pa nije valja to neko pomislio???Cocaine je napisao/la:Fagotstino Vaha nije bio u medjugorju i Vaha je prvenstveno covjek. To sto se slikao sa dresom Zrinjskog je iz nekog ljudskog cina i pokusaja pomirenja. Ova slika je nastala kad ste igrali neku evropsku tekmu gdje je bio pozvan od strane Dzidica mislim i svi znaju za nju odavno. Ne kontam koji ti je pokusaj ali da Vaha gotivi zrinjski daaaaj bola. Ne moze vas smislit
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Vidi guznih muha sto se lijepe,a ni slovom se nisam njima obratio 

Svi u napad jedan je Hase!!
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
De upitaj milog vahu jos jednom jer arhivi govore drukcijeCocaine je napisao/la:Fagotstino Vaha nije bio u medjugorju i Vaha je prvenstveno covjek. To sto se slikao sa dresom Zrinjskog je iz nekog ljudskog cina i pokusaja pomirenja. Ova slika je nastala kad ste igrali neku evropsku tekmu gdje je bio pozvan od strane Dzidica mislim i svi znaju za nju odavno. Ne kontam koji ti je pokusaj ali da Vaha gotivi zrinjski daaaaj bola. Ne moze vas smislit

Boli bola' mene za vahu neka stvar. Volio bi i ja ko i ti da nije bio na obnoviteljskoj skupstini Zrinjskog. ne zato sto je musliman ili sto je iz jablanice nego zato sto je supak.
nije na toj slici s dresom pozvan od strane nikakvih dzidica jer su dzidici tad vec bili van kluba. Ali ko ga ****.
taj lik gotivi samo sebe, da imalo gotivi taj vas velez klub vam nebi bio gdje jeste.
hocemo li sad bajeviceve slike s utakmica tog 'fasistickog' i ne znam sve kakvog Zrinjskog?
----> Primjetio sam da stvarni iznosis crno/bijelo i lupas gluposti vrlo cesto pa cisto da ostali ljudi ovdje (a ima prilicno normala momaka) vide da situacija u mostaru nije bas takva kakva bi ti u stvari htio da jeste
Zivio.
Ja znam da navijaci medjugorskog zrinskog nemaju svoje legende. Ja znam da su njihove legende Leon Buhić,Armando Marenci i Tihomir Skoko ali brato znaci BRATO nemoj mi se ofirat i stavljat u taj smrdljivi koš ljudske velicine i legende naseg fudbalskog kluba kao sto su Vaha Duško Mara Tuce Kodro Baka Sejo Mujić Toza ili peti deseti. Mogu se oni slikat sa dresom zrinskija,mogu sa Dinamom oticu na pripreme u Međugorje ali to su Veležova djeca i Veležove legende koje su ispisale fudbalsku istoriju Mostara i redovno su na utakmicama Veleža kad su tu. Zato matani kikaši bjeločarapani stavijapr u hou i gangajte mozda vam brze prođe 40-50 godina kada cete se moci pohvaliti svojom legendom u liku Filipa Arežine iz Rame. A uša
Pitanje koliko članova zadnjeg saziva skupštine Zrinjskog je bilo na obnoviteljskoj skupštini i ko je dao pravo obnoviteljima da koriste ime i grb tima koji je ugasen 45eFaustinoAsprilla je napisao/la:De upitaj milog vahu jos jednom jer arhivi govore drukcijeCocaine je napisao/la:Fagotstino Vaha nije bio u medjugorju i Vaha je prvenstveno covjek. To sto se slikao sa dresom Zrinjskog je iz nekog ljudskog cina i pokusaja pomirenja. Ova slika je nastala kad ste igrali neku evropsku tekmu gdje je bio pozvan od strane Dzidica mislim i svi znaju za nju odavno. Ne kontam koji ti je pokusaj ali da Vaha gotivi zrinjski daaaaj bola. Ne moze vas smislit
Boli bola' mene za vahu neka stvar. Volio bi i ja ko i ti da nije bio na obnoviteljskoj skupstini Zrinjskog. ne zato sto je musliman ili sto je iz jablanice nego zato sto je supak.
nije na toj slici s dresom pozvan od strane nikakvih dzidica jer su dzidici tad vec bili van kluba. Ali ko ga ****.
taj lik gotivi samo sebe, da imalo gotivi taj vas velez klub vam nebi bio gdje jeste.
hocemo li sad bajeviceve slike s utakmica tog 'fasistickog' i ne znam sve kakvog Zrinjskog?
----> Primjetio sam da stvarni iznosis crno/bijelo i lupas gluposti vrlo cesto pa cisto da ostali ljudi ovdje (a ima prilicno normala momaka) vide da situacija u mostaru nije bas takva kakva bi ti u stvari htio da jeste
Zivio.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Klasična namjestaljka.vrbanjusa je napisao/la:23.05.2012 Slavija-Sloboda 2:0. Namještena utakmica, Sloboda pustila Slaviji da ostane u ligi.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Kad je izvlacnje parova za 1/4 Kup-a ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dakle da se zaključit da je Vaha vizionar. Već tada, 1992., je "predvidio" gdje ide nogomet u Mostaru i tko će za nešto malo više od 2 desetljeća biti jedini mostarski prvoligaš, i to ne samo prvoligaš već i jedini te trostruki mostarski šampion.
U pravu je Asprilla ovo za Vahu..Boli njega kita i za Velez isve drugo. Covjek je interesdzija i yebe mu se sta ce biti sa Velezom.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ja bi volio da neko od ovih zrinjevaca predoci dokaz o Vahinom prisustvu skupštini obnavljanja međugorskog zrinskog
Vaha je more para skršio u Velež,Vaha je platio toliko puta pripreme Veleža i kupio opremu za sve uzraste. Ne možeš tako pisat kad pojma nemaš. Stanje u Veležu je takvo da bez statuta niko nece da primirise. Nemojte kenjat bezveze Vaha i njegov rahmetli brat Salem su veležovci mrtvi mislim dok je ovaj drugi živ bioRinuka je napisao/la:U pravu je Asprilla ovo za Vahu..Boli njega kita i za Velez isve drugo. Covjek je interesdzija i yebe mu se sta ce biti sa Velezom.
Da se podsjetimo u vezi Vahe i Veleža 22:40
[youtube][/youtube]
Ako je ovo mogao odglumit onda je za Hollywooda brato
Za kolegu @esspreso kavu i njegov upis ima odgovor na 24:17
[youtube][/youtube]
Ako je ovo mogao odglumit onda je za Hollywooda brato
Za kolegu @esspreso kavu i njegov upis ima odgovor na 24:17
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 18 jan 2016, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Cocaine je napisao/la:Vaha je more para skršio u Velež,Vaha je platio toliko puta pripreme Veleža i kupio opremu za sve uzraste. Ne možeš tako pisat kad pojma nemaš. Stanje u Veležu je takvo da bez statuta niko nece da primirise. Nemojte kenjat bezveze Vaha i njegov rahmetli brat Salem su veležovci mrtvi mislim dok je ovaj drugi živ bioRinuka je napisao/la:U pravu je Asprilla ovo za Vahu..Boli njega kita i za Velez isve drugo. Covjek je interesdzija i yebe mu se sta ce biti sa Velezom.

Nullius in verba
Heller je napisao/la:Cocaine je napisao/la:Vaha je more para skršio u Velež,Vaha je platio toliko puta pripreme Veleža i kupio opremu za sve uzraste. Ne možeš tako pisat kad pojma nemaš. Stanje u Veležu je takvo da bez statuta niko nece da primirise. Nemojte kenjat bezveze Vaha i njegov rahmetli brat Salem su veležovci mrtvi mislim dok je ovaj drugi živ bioRinuka je napisao/la:U pravu je Asprilla ovo za Vahu..Boli njega kita i za Velez isve drugo. Covjek je interesdzija i yebe mu se sta ce biti sa Velezom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.