Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

steve-o
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la steve-o » 10 maj 2010, 15:38

sto se tice ove diskusije buric vs begovic: tu trenutno nema nikakve dvojbe begovic naravno ima prednost nad buricem. begovic se dokazao protiv najbolji igraca na svijetu(i to jos kad je igrao za portsmouth a odbrana im ****), svaka cast buricu al' postoji razlika braniti protiv gerrarda i recimo nekakvog brozeka!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 maj 2010, 19:46

Bas bi volio vidjeti sta bi to Buric, pa i Keno mogli nesto vise uraditi protiv jednog Manu, gdje mu je potrebna pobjeda vise nego za hljeba :?: :?:

Ja neznam cemu toliko podcjenjivanje Asmira. Svi vi sto imate nesto protiv njega, ostavite to po strani i pogledajte stvari malo realnije, majka mu stara.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 10 maj 2010, 22:33

a vidi pogledajte isto kako onaj iz EPL moze pogoditi 90-ku moze i onaj iz poljske lige.. svakako da je EPL jaca ali beg nije branio vec je bio na klupi (govorim za zadnjih pola godine) osim ovih zadnjih par utakmica a golmani ni pod kakvu cijenu nebi trebali da se biraju prema klubu vec prema formi ... hasagic je se nalazio u repki pred nekim od najvecih napadaca svijeta pa se ni jednu utakmicu (bar se ja ne sjecam)nije blamirao tako da to da se nadje pred mudom pada u vodu.. ja ne kazem da je buric bolji (meni je on svakako drazi jer je zenicanin kao i ja) ali ako hocemo uspjeh ne smijemo birati golmane prema klubu ili njegovoj reputaciji vec prema trenutacnoj formi jer ipak ako ti izaberes veznog izvan forme on nece dobro odigrati ali ne mora biti fatalno po tim a ako golman nije u formi to je vec druga stvar.. ja sam za to da keno bude prvi golman,beg drugi,buric treci i golmani su rijeseni :D
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 maj 2010, 23:09

Velika je glupost se svadjati oko ovoga. Svi ovi momci brane boje BiH. Samo se treba vratiti unazad, otprilike januar/februar 2009. Kad je Ciro bog zna odakle izvukao Supica, Keno povreda. Bega nije bilo na mapi. Buric takodjer.
A sad jos imamo Sehica, pa Ramovica, Baotica.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 30 maj 2010, 00:44

Jedina svijetla tacka veceras. Bravo Asmire!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 maj 2010, 00:53

Adinjo je napisao/la:Jedina svijetla tacka veceras. Bravo Asmire!!!!
Imo je par dobrih odbrana i cinio je se siguran. To govori kako smo jadno odigrali kad smo primili 4 gola, a golman medju boljim. :roll: Samo mislim da je i Sehic trebo dobit priliku kad ga je vec pozvao. Jer sumnjam da ce ga bacit u vatru protiv Njemacke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 30 maj 2010, 01:03

harishp je napisao/la:Kao prvo ja cu da odbacim sve predrasude prema Begovicu,zbog na onaj njegov hinjski nacin uvlacenja kao poslednjeg uhljupa u guzicu kanadjanima i na neki nacin sprdanja prema BIH.Sto znaci hajde da mu halalim jer je ocito da nije jedini a bit ce ih u repki nazalost jos takvih.Tako da to kao biva probamo ostaviti iza nas.
Sad dolazi malo ebeniji sektor sta kuda i kako sa njim.Sto se kvaliteta opcenito tice.
Cim je u Premier ligi znaci da je kvalitetan ali nastaje problem koji nema sanse da se tek tako olako prodje.Dosta je njih uvjereno da ce ovaj Sorensenu oteti mjesto.Ruku na srce ako ovaj bude htio da ostane u klubu,sanse su nikakve.Zasto e pa evo zasto.
Neko je spominjao kako je Stoke-tu odbrana losa.Jeste al u gujci.
Sa Sorensenom u 34 meca samo dva susreta su zavrsena sa porazom vecim od dva gola.Protiv liverpoola i 4-0 i protiv Arsenala 1-3.
Sa Begovicem u cetiri meca dva susreta katastrofa 7-0 i 4-0.Nek se oduzme dva protiv Celzija opet ih je 5 primio.
Neko rece odbrana sezezala protiv Mancestera a napada nemaju.Aha a vidi ovo.
7 suteva direktnih na gol Stokea-4 primljena
7 suteva isto tako direktnih na gol Manchestera.Van Der Sar nije primio ni jedan.A tip pa skoro otac Begovicu moze biti.
Neko ce reci ebo statistike,ebo ovo.
Pa bas po tim statistikama se i dize cjena igraca,gleda kvalitet,pravi konacna tablica,nalazi najbolji strelac,najkvalitetniji golman kao i tone ostalih stvari.
Opet iskreno se nadam da ce Pulis prelomiti i staviti na kraju begovica na gol.A ovaj nastaviti sa odbranama kao i makar Sorensen ove cjele sezone.U drugom slucaju da sijedi na klupi i stavljati ga u repku,samo zato jer se vodi u premier ligi.Uopste nebi bilo normalno.
jbg sad,i chelsi i mancester se svake godinne bore za titulu na kraju i ssvake godine koja god ekipa dodje njima u zadnjim kolima uvjek bude po 5,6-0,bez obzira na golmana,znaci te ekipe na kraju prvenstva igraju ubitacno,nemozes poredit direktne stokove suteve na gol i mancesterove jer mnogo se razlikuju(necu ti ni nabrajat)danas nije bio kriv niza jedan go,greske odbrane uglavnom kao i u stoku,a sve je ostalo pohvato dosta sigurno,mislim da si malo previse navalio na njega,,a pred njim je buducnost i bice prvi golmaan repke ubrzo,
EDIT:to sto igra u engleskoj znaci da je dobar golman,nedrze englezi svakoga vjeruj mi,a pogogtovo da se nadmece nekoliko klubova za njim,u engleskoj nemoze igrat svako,a u 90% slucajeva su to dobri igraci,a ovih ostalih 5% odigraju jednu sezonu i van iz engleske
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 30 maj 2010, 01:05

Cartman je napisao/la:
Imo je par dobrih odbrana i cinio je se siguran. To govori kako smo jadno odigrali kad smo primili 4 gola, a golman medju boljim. :roll: Samo mislim da je i Sehic trebo dobit priliku kad ga je vec pozvao. Jer sumnjam da ce ga bacit u vatru protiv Njemacke.
Mozda ce nas Pape sviju iznenaditi i pustiti Sehu da brani cijelu tekmu protiv Njemacke... :o 8-)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 maj 2010, 01:11

zlaya_tm87 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Mozda ce nas Pape sviju iznenaditi i pustiti Sehu da brani cijelu tekmu protiv Njemacke... :o 8-)
Jos nam to treba. Moze i napravit zadnju liniju od Pandze, Mravca, Berberovica i jos naknadno zovnut Mikelinija. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 30 maj 2010, 01:21

Ipak kad skontas da su poslanik SDA i Nurkovic zvani Rora dobijali sansu na golu, zasluzuje je i Seha pa makar. Nastranu to sto je meni Seha drag jer igra u Zelji, "mrzicu" Papeta ako mu ne da sansu isto kao sto sam mrzio Ciru jer nije htio svojevremeno dati sansu upravo Begovicu...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 30 maj 2010, 02:10

zlaya_tm87 je napisao/la:Ipak kad skontas da su poslanik SDA i Nurkovic zvani Rora dobijali sansu na golu, zasluzuje je i Seha pa makar. Nastranu to sto je meni Seha drag jer igra u Zelji, "mrzicu" Papeta ako mu ne da sansu isto kao sto sam mrzio Ciru jer nije htio svojevremeno dati sansu upravo Begovicu...
Nisu ni Nurkovic, Guso, a ni ovaj mali Sehic zasluzili da brane za A-repku. Pored Hasagica i Begovica nema potrebe za trecom opcijom, pogotovo ne da se gura u vatru protiv Sveda ili Njemaca.

Ako cemo vec o tome ko je sta zasluzio, Buric iz Poljske je zasluzio vise od Sehica da brani za repku. Takodjer je Supic odlican bio protiv Belgije, i on bi trebao biti prije Sehica aktuelan za repku.

Neka Sehe u mladoj repci gdje je i kapiten, bice prilika ukoliko se poboljsa i ispravi greske poput onih protiv Borca....

Hamas
Kontakt:

Post Postao/la Hamas » 30 maj 2010, 03:13

E moj Asmire, prva od početka i odma fasova čvrku. Aferim

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 30 maj 2010, 04:01

Beg nije kriv ni za jedan gol !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 maj 2010, 04:05

KONGO je napisao/la:Beg nije kriv ni za jedan gol !
Ne treba ni biti kriv,odbrani ga ebo ga ti.Nece valjda Dzeko ili Muslimovic.
Korner,visoki nabacaj pola gola.Hoceli izaci ili ne,pitanje je sad.
A dva metra u loli. :roll:
Nikad nije kriv za golove a golovi vazda padaju ko' na traci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 maj 2010, 10:03

Begovic sinoc super branio,dobio je tu dozu sigurnosti,Nadarevic ispred njega kao da nije igrao ni trenirao 6 mjeseci spor,trom....Neznam gdje ovo vodi i ako je prijateljska....

Bega samo tako nastavi ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 maj 2010, 10:47

Neznam zaista sta vi vidite u tom Begovicu?
Jeli stvarno raja zaludzena time sto on turpija nokte na klupi u Premier ligi?
A kada udje u igru 5-6 golova su njegova realnost...
Treba biti posten pa reci da Asmir nema golmanski smek i da djeluje zamisljeno i tromo,uz onakve fizicke predispozicije trebao je razgrtati kao bager u sesnestercu...
Garantujem da je Keno juce branio da bi na kraju bilo 2-2.
Mi zaista imao 4-5 vrhunskih golmana ali nemogu doci na red on ovih Engleskih drvensuza,recimo jedan Buric svjetska klasa-Panter,pa Mujkic iz Slobode(po meni br 1 u nasoj ligi) pa i Sehic,Ramovica da ne spominjem...
E hajdete sad navalite na mene kao da sam Sasa Matic pa nemogu pogledati Asmira na djelu ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 30 maj 2010, 11:01

Nije kriv ni za jedan gol, ali samo zato sto njegovu nasigurnost na ubacajima svedi nisu znali iskoristiti.
Hasagic i je puno sigurniji jer je on vladar u svojih pet metara i nema onoga ko ce prije njega doci di lopte u njegovoh pet metara.
Begovic stoji na liniji i rijetko se odlucuje da hvata loptu na centarsut, to je ono sto mu fali. A inace je dobar golman ima dobar reflex, i realno nije mogao nista uraditi kod onih golova, mozda da je neki na srecu odbranio, ali ono su sve 100% sanse (osim prvog gdje je spaha kiksao).

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 30 maj 2010, 11:13

Za_raju je napisao/la:Neznam zaista sta vi vidite u tom Begovicu?
Treba biti posten pa reci da Asmir nema golmanski smek i da djeluje zamisljeno i tromo,uz onakve fizicke predispozicije trebao je razgrtati kao bager u sesnestercu...
Mi zaista imao 4-5 vrhunskih golmana ali nemogu doci na red on ovih Engleskih drvensuza,recimo jedan Buric svjetska klasa-Panter,pa Mujkic iz Slobode(po meni br 1 u nasoj ligi) pa i Sehic,Ramovica da ne spominjem...
E hajdete sad navalite na mene kao da sam Sasa Matic pa nemogu pogledati Asmira na djelu ;)
Ti bi buraz trebao naci broj ovih iz uprave Stokea i reci im,ipak si ti relevantan dfa lafis ..Malo imaj na umu da mozes samo u svoje ime reci a ne u ime svih i davat krajnji komentar pobijajuci sve nas..,Moje misljenje,rekoh moje,da je Asmir nas najbolji golman trenutno...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 maj 2010, 11:17

Ahmed.S je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Neznam zaista sta vi vidite u tom Begovicu?
Ti bi buraz trebao naci broj ovih iz uprave Stokea i reci im,ipak si ti relevantan dfa lafis ..Malo imaj na umu da mozes samo u svoje ime reci a ne u ime svih i davat krajnji komentar pobijajuci sve nas..,Moje misljenje,rekoh moje,da je Asmir nas najbolji golman trenutno...
Buraz kada hoces da pobijes nesto moras iznijeti cinjenice i statistiku a ne zaludzenost nekom ligom...
Molim te samo daj statistiku od Begovica i ja vise netrebam nista napisati sve ce biti jasno ;) ;) ;)

Nemoj biti onaj sto navlaci penis ispred TV-a na tamo neke Hollywoodske plasticne tete a mozes karati komsinicu dobru ko' hljeb ali je nisi primjetio jer nije iz glamuroznog Hollywood-a,nadam se da si svatio poruku ;)
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 30 maj 2010, 11:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 30 maj 2010, 11:18

harishp je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Beg nije kriv ni za jedan gol !
Ne treba ni biti kriv,odbrani ga ebo ga ti.Nece valjda Dzeko ili Muslimovic.
Korner,visoki nabacaj pola gola.Hoceli izaci ili ne,pitanje je sad.
A dva metra u loli. :roll:
Nikad nije kriv za golove a golovi vazda padaju ko' na traci.
Hare jarane moras nekada biti objektivan...znam da ne gotivis Begu ali ne mozes tako...ja sam sjedio sa mojojm rajom (starija raja od po 28 god.) a ne ovi balavci ovdje po forumu i svi su prezadovoljni sa Begovicem...ispade sada od nas 10 niko pojma nema o fudbalu?! Momak je pokupio skoro sve sto se moglo pokupiti...sta hocete vise od njega ne kontam...da brani prvi gol je li? Zlatno pravilo je...ako lopta nakon gola odskoci u maloj mrezici to znaci da je 10 golmana ne bi branilo..pitaj svakog golmana na svijetu!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Beduin i 43 gosta.