FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajevo46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajevo46 » 18 jan 2016, 15:34

Lakoste je napisao/la:Ma najbitnije je napisati, kako moze Dinamo a mi ne mozemo. Mamic u Dinamu od 92 a Tan u Sarajevu 2 godine. I neki bi da Tan sa svojim ljudima napravi klub koji ce biti rame uz rame sa Dinamom za 2 godine. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Evander uopste ne pise nikakvu konstruktivnu kritiku, on truje i ismijava.
Ma to ti je ono je*o naše tuđe je bolje. Oni koliko si uložili u tim pa su kanta za nabijanje u LP bili. Sve bi kod nas preko noci.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 15:38

THEC je napisao/la:fkt il ne kontate ili ne zelite da skontate, pa ovdje niko ne prica o grupnim fazama i slicno samo o tome da je nevjerovatno da smo prije dvije godine imali kvalitetniju ekipu nego sad, i niko ne vidi problem u tome, jednostavno mi u najboljem slucaju stagniramo umjesto da napredujemo,i za takvo stanje ispada da niko nije kriv, to je meni fascinantno, a i opet ponavljam lede ko lede uopste nije problem, jedan od najboljih igraca lige sigurno i ako bude igrao kao u Olimpicu moze nam mnogo valjati ali ne na duzi period
Po imenima bolja. Valjda je jasno da imena ne igraju. Ona generacija predvodjena Jajalom je mozda i najbolja pa ne osvojimo ligu, da ne govorimo o genraciji Said, Sesar, Hadzija, Torlak. Pa nismo uzeli titulu.
Stepanov je ime, Alispahic je ime i zvucno pojacanje pa je njihova produktivnost u Sarajeva ravna mojoj. Imena ne igraju. Sarajevo i dalje ima najjacu ekipu, po imenima.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 18 jan 2016, 15:40

:lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 jan 2016, 15:40

Kiliko smo mi ulozili, pa smo kanta za nabijanje u ovoj jadnoj ligi?
Pricamo onekom napretku, kako smo prodisali, a nas mlate Travnik, Slavija,Kakanj, nikad losiji Zeljo.
Jedan Radnik je ispred nas.
Igrace suspendujemo i vracamo na dnevnoj bazi.
O cemu pricamo?
Koji crni napredak.
Ja neke stvari ovdje namjerno karikiram i isticem, mozda i prenaglaseno. Ali ovo je samo ono sta ce cijeli stadion na glas skandirati za pola godine ako se neke stvari ne promijene na bolje.

Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jan 2016, 15:41

X31987 je napisao/la: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo Saraj'vo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 15:45

Evander je napisao/la:Kiliko smo mi ulozili, pa smo kanta za nabijanje u ovoj jadnoj ligi?
Pricamo onekom napretku, kako smo prodisali, a nas mlate Travnik, Slavija,Kakanj, nikad losiji Zeljo.
Jedan Radnik je ispred nas.
Igrace suspendujemo i vracamo na dnevnoj bazi.
O cemu pricamo?
Koji crni napredak.
Ja neke stvari ovdje namjerno karikiram i isticem, mozda i prenaglaseno. Ali ovo je samo ono sta ce cijeli stadion na glas skandirati za pola godine ako se neke stvari ne promijene na bolje.

Pa nije valjda ocekujes da Sarajevo ima ucinak 30-0-0 :? :? :?
Koga briga gdje se kiksalo ako se na kraju sezone osvoji titula. Ti/vi vec donosite zakljucke na osnovu 18 kola, donose se zaključci o igracima koje niko nije gledao.
Da je kraj sezone, pa hajd, razumio bi pricu.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 jan 2016, 15:50

Evander je napisao/la:Prije tri godine bi Lede bio extra piacanje. Danas, njegovo dovodjenje je dokaz da blage veze nemamo u kojem pravcu idemo i sta nam je cilj.
Ja polako gubim vjeru u sve ovo...

Eto Zeba i Wagner su omladinci, pa pojedose ovu ligu i svakoj ekipi bi bili pojacanja, tako i Lede
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 15:51

Ako je @evander previse pesimista, Bgm onda si i ti @Lacoste prevelik optimista. Na cemu temeljis optimizam toliki, zasto mislis da je titula jos uvijek realna i kakav skor ocekujes u drugoj polusezoni(nepunoj, 3 kola vec odigrana)?
Bahati, bahati Željkan!
1946

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 jan 2016, 15:54

spushtene su chune maximalno,istina je da bi tushnuli i benku ako neko ponudi adekvatno obeshtechenje,jbg a,ali od svih ovosezonskih odrona najjachi je chivchijin da dulju trazhi udinese i cska,cijela managerska evropa chita avazov sport ili neki drugi toaletoid pa che ga sigurno to prodati,kakav papanluk u pm

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 15:54

joker90 je napisao/la:Ako je @evander previse pesimista, Bgm onda si i ti @Lacoste prevelik optimista. Na cemu temeljis optimizam toliki, zasto mislis da je titula jos uvijek realna i kakav skor ocekujes u drugoj polusezoni(nepunoj, 3 kola vec odigrana)?
Temeljim optimizam na osnovu toga sto imamo dobrog trenera, to unazad godinama nismo imali izuzev Kodre, al se on nije snasao u bari punoj krokodila(kladzija).
Iako ste vi nezadovoljni ja sam i dalje siguran da Sarajevo ima najbolji igracki kadar. Uz pravu atmosferu, podrsku s tribina titula nije uopste nedostizna. Sa bilo kojim rezultatom iz Mostara izuzev poraza mi smo u trci za titulu. Pogledajte raspored i vidjet cete da sem Mostara Sarajevo nema teskog gostovanja.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 jan 2016, 15:55

Lede kao backup - moze
Lede kao main opcija - gasi klub

As simple as pasulj :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 15:57

Lakoste je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ako je @evander previse pesimista, Bgm onda si i ti @Lacoste prevelik optimista. Na cemu temeljis optimizam toliki, zasto mislis da je titula jos uvijek realna i kakav skor ocekujes u drugoj polusezoni(nepunoj, 3 kola vec odigrana)?
Temeljim optimizam na osnovu toga sto imamo dobrog trenera, to unazad godinama nismo imali izuzev Kodre, al se on nije snasao u bari punoj krokodila(kladzija).
Iako ste vi nezadovoljni ja sam i dalje siguran da Sarajevo ima najbolji igracki kadar. Uz pravu atmosferu, podrsku s tribina titula nije uopste nedostizna. Sa bilo kojim rezultatom iz Mostara izuzev poraza mi smo u trci za titulu. Pogledajte raspored i vidjet cete da sem Mostara Sarajevo nema teskog gostovanja.
Tusanj nista?
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 18 jan 2016, 15:57

Ni Tušanj, ni derbi na Koševu. Ništa je to. :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 15:58

Tusanj je piičkin dim.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jan 2016, 16:02

Dao Bog da to bude tako i da nas razuvjere ovi igraci jer sumnjamo u njih :D
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 jan 2016, 16:03

High je napisao/la:Ni Tušanj, ni derbi na Koševu. Ništa je to. :urnebes:
Ispisacemo se po sirotinji. :lolno:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jan 2016, 16:03

Ovaj na zadnjem sjedištu isti Vincent Tan iz mladih dana Tita mi izbliza :lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 18 jan 2016, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 18 jan 2016, 16:04

Jel se vi zezate ili stvarno muharemovic dolazi ?? pa ne mogu vjerovat :o

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 jan 2016, 16:04

Dosta, stvari ovde nije jasno. Prvo Jesic dolazi, sa pricom da raskida ugovor sa klubovima, ako mu oni ne ispune 100% sve dogovoreno.

Idemo redom ; zar je moguce da je Jesic kad je podpisivo ugovor pristo da budzet za pojacanja bude 0km. Da glavni cilj bude izbor kvalifikacija lige uefe, 4 mjesto na tabeli i uvodenje omladinaca iz nase skole u prvi tim.

Produzenje ugovora Dzemalu, dovodenje muharemovica mi daje do znanja da Jesic ovde nije doso radi trofeja vec radi para i ciscenja smeca u klubu koje je navuceno u protekle 2 godine i samo na kraju ce se izpalit NE SUGLASICE sa upravom. UPRAVA CISTA jesic cist sa dobrim parama u dzepu.

Svaka cast upravi na svemu imaju moju podrsku, al ako se ne dovedu igraci tipa minimum ko DENI,almir bekic bar taj nivo i nebudel se bar kup uzo uz dobru igru u prvenstvu i minimu 3 mjesto. Moje povjerenje ce izgubit.

Btw: ako se krsto proda za 500k € valjda ce 100k km moci ulozit za neko pojacanje.

Ne zaboravite da se Jesic nije pokazi bog zna sta u ovi 6 -7 kola sto nas je vodio. Brazilce je doveo i vidjecemo koliko oni mogu. (Hladna klima,losi tereni,nepoznavanje jezika) sve su to stvari koje mogu dosta da utjecu na njih.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 16:06

THEC je napisao/la:Dao Bog da to bude tako i da nas razuvjere ovi igraci jer sumnjamo u njih :D
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

:bih: :salut: :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, kupus army, TETRAPAK i 35 gostiju.