nece,6. februara Sloboda putuje u TurskuMortus je napisao/la:što se tiče eventualnog dolaska Đelmića, negdje sam danas pročitao da on ima ugovor do 31.01. tako da iako se bilo šta s njim dogovorimo,
to znači da nam se ne može priključiti do februara, a tad će naši biti u Antaliji ako se ne varam....
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ovo ti manje vise posjeta nema veze sa Slobodom. Veliki je kanton, a brzo se moze doci iz drugih sredina (pola sata-sat) tako da vjerovatno bude sa svih strana ljudi. Trebaju se ovdje igrati utakmice radi toga, jer ima 500k ljudi, pa uvijek ima dosta onih koji se zazele utakmice..RedEvil je napisao/la:Ja se izvinjavam na upadu,al samo da cestitam za vecerasnju predstavu na tribinama Mejdana,svaka cast Tuzlo,Fukare ko god je bio vcrs![]()
![]()
Nema veze tebra,da se igrala u Sa.ne bih ni milja bila,iz iskustva govorim,kako RK Bosna propade,tako i interesovanje za rukomet,vama svaka cast pa ko god je bio,respecttuzlak1987 je napisao/la:Ma ovo ti manje vise posjeta nema veze sa Slobodom. Veliki je kanton, a brzo se moze doci iz drugih sredina (pola sata-sat) tako da vjerovatno bude sa svih strana ljudi. Trebaju se ovdje igrati utakmice radi toga, jer ima 500k ljudi, pa uvijek ima dosta onih koji se zazele utakmice..RedEvil je napisao/la:Ja se izvinjavam na upadu,al samo da cestitam za vecerasnju predstavu na tribinama Mejdana,svaka cast Tuzlo,Fukare ko god je bio vcrs![]()
![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Sad napisah na temi rukometa da je Mejdan bio čista desetka.I nije da nije bilo do Slobode, odnosno Fukara. Samo malo pojačano sa strane . Što bi bilo pozitivno i za FK ,raspravljalo se već ovde o tome...Samo Mejdan je jedno, Tušanj drugo.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
sloboda72 ako si bio na treningu dns kakav je haurdic i ova dvojica sto su na probi 
- FranckRibery
- Kontakt:
Trenirali su jucer jako. Dva i po sata trening kondicioni i malo lopte na kraju igrali. Mali iz Sturma nije los igrac, ako je ono on bio, tesko ih je razlikovati zbog puno odjece na njima, par dobrih prodora imao. Haurdic nespreman, sta mu je uradio Velez nije ni svjestan, dok su trcali odaje pokretima tijela svoju nespremnost. Onaj drugi Hasanovic ili kako vec je prvi dio trcao okolo dok su nasi igrali. Vrlo malo su igrali 2×10 min, nemas sta puno ni vidjeti osim kod onih najkvalitetnijih Amera, Perice, Mersudina, Kostica ... Danas imaju dva treninga, pa eto ko moze nek ide gledat 
Haurdić je kocka, ako ga ne uspiju spremit' do nastavka sezone, to će biti veliki problem, faktički će nam ekipa ostat' nepromjenjena, ali nadam se da znaju šta rade
ko ga ebe kada je zapušten, treba dušu da mu izvade na pripremama, na svakom treningu!
jebt, stvarno ne mogu skontat' takve stvari, pa ako ih u stručnom štabu Veleža nisu fizički spremili, zašto on sam nije koliko-toliko održavao tu fizičku spremu, a ovamo se nada nekom transferu, a trčat' ne može
jebt, stvarno ne mogu skontat' takve stvari, pa ako ih u stručnom štabu Veleža nisu fizički spremili, zašto on sam nije koliko-toliko održavao tu fizičku spremu, a ovamo se nada nekom transferu, a trčat' ne može
- Beduin
- Kontakt:
Zeznuto je kad igras u klubu koji se grca u problemima, nema plata, igras ocajno, opadne i moral igracu, pa tako namjerno prave kartone da ne bi igrali, pa odglume neke povrede, sve to samo unazadi igraca a da nekad nije ni svjestan.
Vidicemo sta ce biti sa Haurdica, imaju svi dovoljno vremena da povrate formu, a imamo i kadar u klubu koji ce to odraditi, nije bespotrebno doveden kondicioni trener, igramo na 2 frona za titulu.
Vidicemo sta ce biti sa Haurdica, imaju svi dovoljno vremena da povrate formu, a imamo i kadar u klubu koji ce to odraditi, nije bespotrebno doveden kondicioni trener, igramo na 2 frona za titulu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa nije ni prvi ni zadnji koji je dosao nespreman,covjek je igrao u raspalom Velezu,ima dovoljno kvaliteta za nasu ligu,sto znaci ako i nebude spreman imamo dodatni kvalitet na klupi.
Druga stvar i da je sto posto fit niko mu ne garantuje da ce igrat znaci do njega je.
Druga stvar i da je sto posto fit niko mu ne garantuje da ce igrat znaci do njega je.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
u čast Cakiću
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mujic u Buducnost, selamovic raskinuo, Haurdic i da je skroz nespreman, ima mjesec i po
Niko, niko, samo Sloboda
došao je Ahmetović nespreman, pa presjedio čitavu polusezonu, doduše, on je bio i bolestan, došao je Kiso nespreman, pa je presjedio čitavu polusezonu, a nije mu pomoglo ni to što je Stjepanović igrao odlično, sada je Haurdić došao nespreman, a 12 kola do kraja, veliko je pitanje da li će Husref rizikovat' s Haurdićem, ako ne bude tip-top do nastavka sezone, a ulog je veliki (evropa / titula), tu su i dalje Sarić, odnosno Mehidić, tako da, ako on ne bude spreman za 19 kolo, čisto sumnjam da će on igrat' bitnu ulogu do kraja sezone, pogotovo jer smo mi i bez njega došli tu gdje jesmo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbitnije da nema povreda i da zeznemo sudije tako sto ce cistiti kartone kada oni zele. Tj ne riskirat vec prije slabije utakmice dobiti zuti namjerno..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Haurdic je nespreman za nas, kljucna rijec za nas...momak je dosao silno motivisan, mislio da je i spreman, medjutim vidi se da nasi odskacu od njega..nije on toliko nespreman koliko su nasi prespremni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pozdrav za sve forumase ,novi sam clan i nemam insajderskih vijesti ni bombi ko neki sto bacaju ovdje
Nego primjetio sam da vecini nasih igraca ugovori isticu na kraju sezone osim ovih recimo "malo boljih" Piric(30.6.2017), Ordagic(19.6.2017),Mehidic(30.6.2017), Veselinovic(10.6.2017), Govedarica(10.6.2018) i Zeba(10.6.2017) ovo je po http://www.transfermarkt.de/fk-sloboda- ... erein/5405. Koliko je ovo tacno i zna li neko nesto vise ovome ? Inace su kod nas igraci prije imali ugovore max na godinu dana i onda odu bez ikakvog ostecenja kad im isteknu ugovori.
Biće vremena da se Haurdić dovede u optimalno stanje, pripreme su tek počele i o fizičkoj pripremljenosti igrača treba suditi kada počne prvenstvo. Razumijem djelimičnu zabrinutost jer se radi o igraču koji zavisi od kondicije i brzine prije svega, no svjestan je i on gdje je došao, da je tu jer ga je isključivo Musemić tražio, zato očekujem da se pokaže kao pravo pojačanje.
Mjesec i po je i vise nego dovoljan period da on kondiciono bude spreman kao ostali igraci i da se navikne na saigrace i stil igre. Uz to su jos tu Husref i kondicioni trener tako da ne trebamo brinuti o njemu
Jedan grad, jedna ljubav!
-
intercontinental
- Kontakt:
Pa pripreme se i rade kako bi se svi igrači doveli u takvu formu da zadovolje apetite stručnog štaba
tako da do prve utakmice ima još tačno mjesec dana a za mjesec dana možeš ući u top formu naravno ako želiš to a Haurdić sigurno želi
tako da do prve utakmice ima još tačno mjesec dana a za mjesec dana možeš ući u top formu naravno ako želiš to a Haurdić sigurno želi
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
O toj "dvojici" ne bih da tošim riječi. Haurdić nema kondiciju za početak priprema.Dakle, on je igrač koji je pauzirao malo duži period od ovih naših igrača(6.12. 2015).On je trenutno u zaostatku i bojim se da se ne povrijedi. Jednostavno, zahtijeva specijalni , lakši tretman predpriprema, pa da bi tek onda mogao krenuti ravnopravno sa ostalim.Možda u Antaliji ili u 3-4 kolu proljeća.Ma gdje da je imao namjeru igrati morao je raditi poslednjih mjesec dana.To znaju i juniori. Istina, skinuo je višak kilograma i to je dobro.Obzirom da će Haurdić biti primarno "džoker igrač" tj ulazit će sa klupe u igru,nadam se da će od Viteza pa do kraja prvenstva moći igrati 20-30 minuta.dzekooooTz je napisao/la:sloboda72 ako si bio na treningu dns kakav je haurdic i ova dvojica sto su na probi
Ja volim FK Tuzla City
-
intercontinental
- Kontakt:
ova ''dvojica'' nisu valjda toliko loši?sloboda72 je napisao/la:O toj "dvojici" ne bih da tošim riječi. Haurdić nema kondiciju za početak priprema.Dakle, on je igrač koji je pauzirao malo duži period od ovih naših igrača(6.12. 2015).On je trenutno u zaostatku i bojim se da se ne povrijedi. Jednostavno, zahtijeva specijalni , lakši tretman predpriprema, pa da bi tek onda mogao krenuti ravnopravno sa ostalim.Možda u Antaliji ili u 3-4 kolu proljeća.Ma gdje da je imao namjeru igrati morao je raditi poslednjih mjesec dana.To znaju i juniori. Istina, skinuo je višak kilograma i to je dobro.Obzirom da će Haurdić biti primarno "džoker igrač" tj ulazit će sa klupe u igru,nadam se da će od Viteza pa do kraja prvenstva moći igrati 20-30 minuta.dzekooooTz je napisao/la:sloboda72 ako si bio na treningu dns kakav je haurdic i ova dvojica sto su na probi
u transu pjesma nek zagrmi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.