FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na ljeto da ocekujemo Mahira Karica i Rascica kao pojacanja?
Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk
Ako si 7 godina zivio pod kirijom, pa onda za dvije godine uspijes nabaviti stan i kucu da li treba da budes zadovoljan sa svoje prethodne 2 godine zivota i da se zahvalis Bogu na tom?joker90 je napisao/la:Kad u zivotu imas beton trebu(Jajalo) i ona te ostavi, poslije nje pokusavas naci opet dobru p*cku jer je ova postavila visok standard. Ne zadovoljavas se vise tuđim izjahanim i starim ragama(Lede)!!!
Ne mora svaki naredni igrac biti Jajalo, ali bar nek se proba nesto slicno dovesti, ovo za sad nije to to i nije ono sto vecina nas ocekuje, pa tjesite se vi do sutra..
Ili treba na pocetku trece godien razjebati sve jer kako stvari stoje neces uspjeti do kraja godine da kupis kucu na Maldivskim ostrvima.

- ElCartel11
- Kontakt:
Ja se mogu kladiti, da niko od nas ne zna koja je vizija naseg kluba 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- PitarBordo
- Kontakt:
Bešje nas, nego znaju li ovi u klubu...ElCartel11 je napisao/la:Ja se mogu kladiti, da niko od nas ne zna koja je vizija naseg kluba

Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ovo je kljucno i ovoga me najvise strah.ElCartel11 je napisao/la:Ja se mogu kladiti, da niko od nas ne zna koja je vizija naseg kluba
Ne vidim da imamo nekoga u klubu ko ce nas povesti u nesto veliko. Ovo sve je samo palamudjenje bez ikakvog smisla i cilja.
Realno, mi tapkamo u mjestu.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 18 jan 2016, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Gledat ćemo retro Sarajevo 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Hvala Bogu na svemu urađenom, svi smo mi sretni zbog toga, ali mi svoj potencijal ne ostvarujemo ni blizu. Idemo jedan korak naprijed, pa onda opet jedan nazad, nikako da zakoracamo kvalitetno u pravom smijeru. Ja sam nakon titule prosle godine ocekivao jos bolji sastav, odbranu titule, a ne da nakon 18 kola mi ne znamo ni koji su nam ciljevi, ni kakve igrace hocemo, nista. Koja meni korist od 0km duga kad smo peti na tabeli, nema veze sto nije kraj sezone, ali vise od pola je proslo? Ja ne navijam za sponzore i marketinske uspjehe, nego za one na terenu, a tu smo PETI!!!Lakoste je napisao/la:Ako si 7 godina zivio pod kirijom, pa onda za dvije godine uspijes nabaviti stan i kucu da li treba da budes zadovoljan sa svoje prethodne 2 godine zivota i da se zahvalis Bogu na tom?joker90 je napisao/la:Kad u zivotu imas beton trebu(Jajalo) i ona te ostavi, poslije nje pokusavas naci opet dobru p*cku jer je ova postavila visok standard. Ne zadovoljavas se vise tuđim izjahanim i starim ragama(Lede)!!!
Ne mora svaki naredni igrac biti Jajalo, ali bar nek se proba nesto slicno dovesti, ovo za sad nije to to i nije ono sto vecina nas ocekuje, pa tjesite se vi do sutra..
Ili treba na pocetku trece godien razjebati sve jer kako stvari stoje neces uspjeti do kraja godine da kupis kucu na Maldivskim ostrvima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
http://www.fksarajevo.ba/bs/omladinski- ... laric/2813
Od njih dvojice ja najvise ocekujem..oni ce napuniti klupsku kasu ubrzo
Od njih dvojice ja najvise ocekujem..oni ce napuniti klupsku kasu ubrzo
Vizija je stvarati mlade igrace i fokusirati se na njih i gledati ih kao buduce zlatne koke. Malo se s tog kursa skrenulo zadnjih godina jer je bio pritisak zbog rezultata al ocito se sad vraca tom planu. Jesic je rekao da mu treba 14-15 iskusnijih igraca i ostalo akademija.
Ne mozes sad dovoditi napadaca da ti sjedi na klupi a ovu dvojci klinaca drzati po strani.
Ja razumijem vas koji ste nervozni i nestrpljivi uslijed ne dolazaka zvucnijih imena al malo spustite loptu. I ja tako razmisljam kad planem al malo razmisliti i vidjet cete da ne moze nista na silu. A uostalom niko nije rekao da vise nece niko doci. Taj Jajalo je dosao u februaru. Malo vjere u Jesica i to je to, igracima ne morate vjerovati ali Jesic je to zasluzio. Ako je on rekao da je zadovoljan onda je na nama da se strpimo i da rezimiramo na kraju sezone.
Ne mozes sad dovoditi napadaca da ti sjedi na klupi a ovu dvojci klinaca drzati po strani.
Ja razumijem vas koji ste nervozni i nestrpljivi uslijed ne dolazaka zvucnijih imena al malo spustite loptu. I ja tako razmisljam kad planem al malo razmisliti i vidjet cete da ne moze nista na silu. A uostalom niko nije rekao da vise nece niko doci. Taj Jajalo je dosao u februaru. Malo vjere u Jesica i to je to, igracima ne morate vjerovati ali Jesic je to zasluzio. Ako je on rekao da je zadovoljan onda je na nama da se strpimo i da rezimiramo na kraju sezone.

- PitarBordo
- Kontakt:
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Dobro ba i vi kriticari idete iz krajnosti u krajnost. U vas kritike vec polako prelaze u omalozavanje svega pozitivnog sto se napravilo.
Zadnja izmjena: Hordas Doboj, dana/u 18 jan 2016, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
I sta ono kazu, gradit cemo stadion od 50 miliona? 
Pa mi ne moze platiti obestecenje za igrac 100 000KM.

Pa mi ne moze platiti obestecenje za igrac 100 000KM.
- sarajevo46
- Kontakt:
Ja mislim kad bi napravili stadion, doveli strasna pojacanja, osvojili duplu i prosli grupe u LP da bi Evander napisao ovo je zasluga jednog covjeka koji je dosao i dao pare. Mi tapkamo u mjestu ne vidim sta smo bolji od CSKA, Rome ...
Daj malo pozitive jbt k'o da nam se Melunovic vraca, a ne Muharemovic. Daj ga malo da vidimo kakav je nek' ovi mlađi uz njeg budu, ako bude kako treba dobro i jeste, ako ne doviđenja.
Daj malo pozitive jbt k'o da nam se Melunovic vraca, a ne Muharemovic. Daj ga malo da vidimo kakav je nek' ovi mlađi uz njeg budu, ako bude kako treba dobro i jeste, ako ne doviđenja.
Zadnja izmjena: sarajevo46, dana/u 18 jan 2016, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Trenutno, najveći interes postoji za hrvatskog napadača Leona Benku.
"Postoji mnogo ponuda za Benku. Brojni posrednici nam svakodnevno šalju ponude za ovog našeg napadača. Iz Turske za Benkine usluge, preko posrednika, interes su iskazali Karsiyaka i Sivaspor. Prije nekoliko dana Benko je odbio inicijalnu ponudu njemačkog drugoligaša Duisburga. No, ni ti razgovori nisu okončani u potpunosti. Ponude za Benku postoje i iz klubova u Aziji, tačnije iz Katara, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Kine. Međutim, kako sam ranije rekao, Benku i bilo kojeg drugog igrača nećemo prodati po svaku cijenu", rekao je Selimović, dodavši:
"Krste Velkoski karijeru će gotovo sigurno nastaviti u Južnoj Koreji. I on i mi prihvatili smo ponudu jednog od klubova iz ove zemlje, a njegovo ime ne bih spominjao do konačnog okončanja posla. Čekamo da nam pošalju ugovor i finaliziramo postignuti ugovor. Mislim da će se to desiti veoma brzo, danas, sutra, najdalje do kraja sedmice."
Uprava Sarajeva paralelno radi i na dovođenju igrača, kako bi ojačala postojeći igrački kadar u borbi za odbranu titule prvaka BiH, ali i nastojanju da u tekućoj sezoni osvoji i Kup. Jedan od najkorisnijih i iskusnijih igrača Premijer lige BiH Veldin Muharemović iz Olimpica najvjerovatnije će preći u Sarajevo, tj. vratiti se u svoj bivši klub.
"Veoma je izvjesno da ćemo dovesti Veldina Muharemovića", kazao je Selimović.
spor/t.ba/clanak/183282/selimovic-muharemovic-se-vraca-u-sarajevo-a-velkoski-seli-u-juznu-koreju
"Postoji mnogo ponuda za Benku. Brojni posrednici nam svakodnevno šalju ponude za ovog našeg napadača. Iz Turske za Benkine usluge, preko posrednika, interes su iskazali Karsiyaka i Sivaspor. Prije nekoliko dana Benko je odbio inicijalnu ponudu njemačkog drugoligaša Duisburga. No, ni ti razgovori nisu okončani u potpunosti. Ponude za Benku postoje i iz klubova u Aziji, tačnije iz Katara, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Kine. Međutim, kako sam ranije rekao, Benku i bilo kojeg drugog igrača nećemo prodati po svaku cijenu", rekao je Selimović, dodavši:
"Krste Velkoski karijeru će gotovo sigurno nastaviti u Južnoj Koreji. I on i mi prihvatili smo ponudu jednog od klubova iz ove zemlje, a njegovo ime ne bih spominjao do konačnog okončanja posla. Čekamo da nam pošalju ugovor i finaliziramo postignuti ugovor. Mislim da će se to desiti veoma brzo, danas, sutra, najdalje do kraja sedmice."
Uprava Sarajeva paralelno radi i na dovođenju igrača, kako bi ojačala postojeći igrački kadar u borbi za odbranu titule prvaka BiH, ali i nastojanju da u tekućoj sezoni osvoji i Kup. Jedan od najkorisnijih i iskusnijih igrača Premijer lige BiH Veldin Muharemović iz Olimpica najvjerovatnije će preći u Sarajevo, tj. vratiti se u svoj bivši klub.
"Veoma je izvjesno da ćemo dovesti Veldina Muharemovića", kazao je Selimović.
spor/t.ba/clanak/183282/selimovic-muharemovic-se-vraca-u-sarajevo-a-velkoski-seli-u-juznu-koreju
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 18 jan 2016, 14:54, ukupno mijenjano 3 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Evander bas ide u krajnost. Al hajd...
Krste i Benko su dali vecinu nasih golova ove sezone, prodati ih obojicu sad na zimu bi bio jos jedan šut u testise.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo je istina. Ne bi bilo dobro obojicu pustiti.joker90 je napisao/la:Krste i Benko su dali vecinu nasih golova ove sezone, prodati ih obojicu sad na zimu bi bio jos jedan šut u testise..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ako Lede dolazi kao igrač za rotaciju to ću i shvatiti, ako dolazi da odmah ulijeće u prvih 11 jadna nam je majka. U stvari, možda i nije, ionako se svakako pravi ekipa za evropu, valjda smo do sad to svi apsolvirali.
Ali ne, ne treba niko i ni na koji način preuzeti odgovornost zato što je prošlosezonska titula prvaka FK Sarajevo bila najskuplja titula u istoriji ove lige (da ne govorim o premijama za ostale ekipe), i što će ovosezonska ekipa biti najskuplja ekipa u istoriji ove lige koja će se boriti za evropu.
Treba početi sa premiranjem Radnikovih protivnika.
Ali ne, ne treba niko i ni na koji način preuzeti odgovornost zato što je prošlosezonska titula prvaka FK Sarajevo bila najskuplja titula u istoriji ove lige (da ne govorim o premijama za ostale ekipe), i što će ovosezonska ekipa biti najskuplja ekipa u istoriji ove lige koja će se boriti za evropu.
Treba početi sa premiranjem Radnikovih protivnika.

1946
sto ti nisi slucajno upecao ribu sprat iznad tebe, sta ste se digli ne bi da smo real madrid bili pa sta ovo sta ono,da su supu napravili, najuspjesniji su u istoriji, jer vise je imovine imala ona udovica na rOMANIJI NEGO sARAJEVO, mislili ste evo budale sad ce igraci kao na traci dolazit, nece, imat ces uvijek ovakav ili slican tim, i razlika ce biti sto ces moci placat obaveze i to je to. Dinamo ima 30 miliona budzet pa meda ne moze a ovde se snovi sniju, fino posto prozivas mjesecima daj iznesi vise podatke sta si to ti uradio kroz zivot, u zemlji gdje ljudi ne jedu po dva dana ti hoces da ti neko dovodi igrace od po nekoliko miliona zaboravi.Evander je napisao/la:Drugim rijecima, mi nismo napredovali niti sekunde, osim sto je neki stranac dao svoje pare i vratio nase dugove.
U cemu onda vidite uspjeh ove uprave?
Sta su to konkret oni uradili osim sto su napisalli statut i slucajno se upecao nekakav kinez za kojeg nisu niti culi do tad?
-
- Kontakt:
Odličan post,,,Lakoste je napisao/la:Vizija je stvarati mlade igrace i fokusirati se na njih i gledati ih kao buduce zlatne koke. Malo se s tog kursa skrenulo zadnjih godina jer je bio pritisak zbog rezultata al ocito se sad vraca tom planu. Jesic je rekao da mu treba 14-15 iskusnijih igraca i ostalo akademija.
Tek je Ješić počeo sa ubacivanjem u igru mladih snaga, da bi nekog malca dobro prodo mora i igrati u prvom timu teško da će iz akademije se prodati za lijepe pare, pa i Dinamo pomalo ubacuje mladog od 18-19, pa ako ima sta od njega u 20 odigra sezonu i ode put Intera,,,
Polahko ba ljudi previše ocekujete, jes da ima fula al nisu te fule tolike da se neko vješa,,, isto tako mislim da ta skaut služba slabo radi, il mi nismo dobro obaviješteni možda skauti imaju preporuku za nekog talenta al našima se učini skupa investicija(npr Subić)...
Nekako mi se cini da naši hoće da spoje iskustvo i mlade nade samo sto su nade ograničili na školu AFH i Akademiju, više bih volio da je taj izbor širi, na ovo me navodi "propust" da se dovede Velkovski il Subić, itd...
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 18 jan 2016, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, JavierBosnia, keli, PapakIzSa, plisek, riki46, Tatamata1946, Varijantas8 i 81 gost.