[youtube][/youtube]
Daj brato

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zovko, Limorad i Maric. Prva dva su nam valja, treci nas pokopaoFaraonTM je napisao/la:Žepče Limorad
Daj ne mogu da vjerujem!Cocaine je napisao/la:Krmak davno sam napisao da Veležov dres ide na čisto tijelo a i brato da mi budemo filijala ovim simpatizerima
[youtube][/youtube]
Daj brato![]()
![]()
pusti ovog hajvana. Vi nama kupite igrace po federalnoj, a mi cemo vama jedan dan stavit reflektore od para koje dignemo na njima.Cocaine je napisao/la:Krmak davno sam napisao da Veležov dres ide na čisto tijelo a i brato da mi budemo filijala ovim simpatizerima
Daj brato![]()
![]()
I kaže njonjo njima da budemo filijalajoker90 je napisao/la:Daj ne mogu da vjerujem!Cocaine je napisao/la:Krmak davno sam napisao da Veležov dres ide na čisto tijelo a i brato da mi budemo filijala ovim simpatizerima
[youtube][/youtube]
Daj brato![]()
![]()
![]()
Gledaj Bote!
A da komšija pitaš svog idola Vahida Halilhodžića kako je bilo na obnoviteljskoj skupštini u Međugorju koju spominješ?Cocaine je napisao/la: a napokon, nakon 47 godina komunističke zabrane, svečano je 1992. u Međugorju formiranjem "Inicijativnog odbora za pripremu obnoviteljske skupštine" počeo sa radom i Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar.
Pajdo moj lipi bemveja ti kocke i remus auspuha sa spojleriN dobro si naN zboriA
Ostalo mi je to u sjećanju, dok ste još bili jaki u vakatSignore je napisao/la:Zovko, Limorad i Maric. Prva dva su nam valja, treci nas pokopaoFaraonTM je napisao/la:Žepče Limorad
Ne znam ne slusamo i ne pratimo te muzicke žanrove i pravce. Kod nas je to malo urbanije. Glumci,normala pjevaci,gradonacelnici,svjetski fotografi,prvaci svijeta u boksurigotina je napisao/la:pa bola boto je veći profit napravio prodajom svojih albuma nego čitav velež od 94. pa do dana današnjeg.
to zepce nas je pobjedilo kad su ispali iz lige sa svega dvije pobjede na kraju...FaraonTM je napisao/la:Ostalo mi je to u sjećanju, dok ste još bili jaki u vakatSignore je napisao/la:Zovko, Limorad i Maric. Prva dva su nam valja, treci nas pokopaoFaraonTM je napisao/la:Žepče Limorad
taj 'klubic' je osnovan prije nego je dobar dio grada i postojao.dell21 je napisao/la:Taj prefik i pokazuje da ste mali klubic iz dijela grada. Al ne bitno da se vratimo temi ili ovom sindikatu . Sastav govori sve o njemu i daj boze da ovo bude od bilo kakve koristi za sport.
Za Zelju smo uvijek bili jakiFaraonTM je napisao/la:Ostalo mi je to u sjećanju, dok ste još bili jaki u vakatSignore je napisao/la:Zovko, Limorad i Maric. Prva dva su nam valja, treci nas pokopaoFaraonTM je napisao/la:Žepče Limorad
Dobili vas i Orasje koje je kupilo utakmicu, ali ni tako nije uspjelo dobitijovanmaksimovic je napisao/la: to zepce nas je pobjedilo kad su ispali iz lige sa svega dvije pobjede na kraju...
ja tebi o uspješnosti poslovanja a ti meni o muzici. Da umjesto stadiona dignete jednu veliku drvenu binu tamo u vrapčićima i da stavite botu da 0-24 pjeva opet bi više ljudi skupio on nego što velež skupi na svojim utakmicama.Cocaine je napisao/la:Ne znam ne slusamo i ne pratimo te muzicke žanrove i pravce. Kod nas je to malo urbanije. Glumci,normala pjevaci,gradonacelnici,svjetski fotografi,prvaci svijeta u boksurigotina je napisao/la:pa bola boto je veći profit napravio prodajom svojih albuma nego čitav velež od 94. pa do dana današnjeg.![]()
[youtube][/youtube]
I to hladno 3:0, igrali se sa namajovanmaksimovic je napisao/la:to zepce nas je pobjedilo kad su ispali iz lige sa svega dvije pobjede na kraju...FaraonTM je napisao/la:Zovko, Limorad i Maric. Prva dva su nam valja, treci nas pokopaoFaraonTM je napisao/la:Žepče Limorad
Ostalo mi je to u sjećanju, dok ste još bili jaki u vakat
Mislim da se sjećam toga, čini mi se bio neki belaj između policije i Manijaka, da li je neko u teren uletio ili nešto slično... Znam da su se mlavili sa drotovimajovanmaksimovic je napisao/la: to zepce nas je pobjedilo kad su ispali iz lige sa svega dvije pobjede na kraju...
Usao vas navijac u teren, poletio na naseg golmana i tu su razmjenili par udaraca. Bilo neke guzve, nasi dobili 1-0, a registrovano 3-0.FaraonTM je napisao/la:Mislim da se sjećam toga, čini mi se bio neki belaj između policije i Manijaka, da li je neko u teren uletio ili nešto slično... Znam da su se mlavili sa drotovimajovanmaksimovic je napisao/la: to zepce nas je pobjedilo kad su ispali iz lige sa svega dvije pobjede na kraju...![]()
@Signore
Pa u tim godina ko protiv Želje nije imao pozitivan omjer kući bi trebao odmah da se rasformira
On je imao 2 sedmice modru cizu preko ledjaSignore je napisao/la:Usao vas navijac u teren, poletio na naseg golmana i tu su razmjenili par udaraca. Bilo neke guzve, nasi dobili 1-0, a registrovano 3-0.FaraonTM je napisao/la:Mislim da se sjećam toga, čini mi se bio neki belaj između policije i Manijaka, da li je neko u teren uletio ili nešto slično... Znam da su se mlavili sa drotovimajovanmaksimovic je napisao/la: to zepce nas je pobjedilo kad su ispali iz lige sa svega dvije pobjede na kraju...![]()
@Signore
Pa u tim godina ko protiv Želje nije imao pozitivan omjer kući bi trebao odmah da se rasformira
Ja ti kazem da imamo opcenito bolji omjer, dobijali smo i na Grbavici. Ne bih sad o tome na koji nacin, jer zbog istog nacina s mnogim drugim imamo negativan omjer
Pa udario ga je nas golman kad je poceo bjezat i onda ga je uhvatila policija i par puta je dobio preko ledja. To se jasno vidi na nekoj snimci, bas sam nedavno opet gledao.Gator je napisao/la:
On je imao 2 sedmice modru cizu preko ledja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.